Mamici de septembrie - octombrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Fetelor eu venisem de la coafor si ingrijirea de ridicat moralul, insa culmea cam daramata ca Badiu a anulat programarea si azi. Cica sa il sun sa vedem pentru maine sa merg la spital insa are telefonul inchis. Am plans iar ca fraiera si BB iar s-a agitat, si uite ca deja fac 18 saptamani si nici o amnio. Dar ce sa ma mai plang, cand am citit ce am citit mi s-a rupt sufletul si am realizat ca nu fac decat rau singura si ca deocamdata trebuie sa ma linistesc cu ale mele.

Sabina, daca merg maine la spital nu ne mai vedem la radio. Dar mai e timp. Vin la tine acasa ca tot ai dat adresa.

Carpatina, uite ca acum vreau eu amnio si tot intervin bariere. Sa fie si asta tot semn?

Marushka, m-ai lasat fara grai, fara suflare, si cu o durere crunta de suflet. Imi dau seama ca pentru tine e si mai greu. Sa fii puternica, sa iti dea Dumnezeu putere si curaj sa treci peste asta! Si nu te consuma de ceea ce zic ceilalti, decizia e a ta si a sotului tau. Imi pare rau ca a fost asa. Nu trebuie insa sa ne despartim, rolul odiseei e nu numai sa vorbim de copii sau sarcini, ci sa legam prietenii, asa ca ma gasesti aici sau pe PM sau daca vrei iti las si nr de telefon si pastram legatura orice ar fi. Mai ales la momente grele ai nevoie de suport si incurajare.

Rox 17+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Se pare ca cineva iti pune nervii la incercare, Roxana!
Nu te mai necaji ca-i faci rau lui . Trage adanc aer in piept si mergi mai departe. O sa vezi ca totul va fi bine.

Pe mine ma incearca de cateva ore o durere de cap. La fel am patit si miercuri, drept ptr care, la pauza de cafea de la 15:30, am plecat acasa ca nu am mai rezistat. Azi incerc sa rezist eroic, sper sa si reusesc.
In rest suntem bine, doar ma ingrozeste putin drumul de maine, ca va fi lung,15 ore, si ma gandesc cu groaza ca mi se va face foame din 2 in 2 ore.

Nana, 15+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

marushka ....imi pare rau.. Sa te ajute Dumnezeu sa treci peste aceasta mare incercare!
ale ne gandim la tine si iti tinem pumnii sa fie bine

Adhnana 12 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, daca vii la mine, macar nu anunta dinainte, sa fie dezordinea in floare;00

Pt cine se va mira, azi ne-a venit cineva in vizita si era crunt in casa, cand a dat telefon ca e jos la bloc am inceput sa plang si-am batit din picior ca printesele rasfatate, sper ca-s doar hormonii de vina.Noroc ca eu ieseam pe usa, si s-a descuract sotul
Adica unde am primit persoana era ok, dar sofia a stat la ea in camera 2 ore si nu ma intrebati ce e acolo acumaEfectiv TOATE hainele sunt pe jos, TOATE:))))))))))))))))))

Nana, drum bun si cere-le de mancare, vor fi f dragute cu tine!!!

marushka, sa nu ne parasesti!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si inca unu pt Liana, muah zano, las sa treaca gravidenia si ne facem noi cele mai zine! Si tragem si-un photoshooting, am zis-o!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Sabina
Nana, drum bun si cere-le de mancare, vor fi f dragute cu tine!!!

merci din suflet. Ai grija de Sofia galagia! Ce imi place cum suna!

Nana, 15+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Fetelor, nu stiu ce s-a mai scris, ca azi nu am apucat sa intru pe aici, mi-au venit rezultatelel de la TT si calculul de risc si am risc 1:50 de Sindrom Down.Badiu e intr-o nastere, si-a anulat programarile de la CMU, eu plang intr-una, am vb cu o dr ginecolog de la cab CMU din Charles de Gaulle si mi-a zis ca riscul e enorm, ca daca as fi pacienta ei mi-ar recomanda sa fac inca o data TT in alta clinica si apoi, mai vedem.Maine ma duc dimi peste Badiu, la Municipal, ca e de garda. Roxana, daca poti si vrei, da-mi si mie nr tau pe PM, poate vb un pic....Cat iti iesise tie rez la TT?

Stii, auzi in jur de nenorociri, dar ai un feeling bun, ca totul va fi ok in cazul tau, si deodata te loveste.....Sunt impietrita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nature poate e mai bine sa il repeti..io sper sa fie gresit asta..

Sabina vezi ca io nu uitai zis!!ai zis!!si vreau din alea artistice cum numai tu stii sa le faci

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Doamne mi s- afacut inima cat un purice citind ultimele pagini....
Marushka...multa putere, Domnul sa va ajute!

Nature, nu stiu cat de adevarate sunt rezultatele TT in Bucuresti dar la Cluj, sefa unui lab. in care se face-mare si tare in genetica pe tara, cica-zice ca la modul cum se fac si le stiu etalona, raporta la markeri sunt credibile doar 45-50% asa ca...refa-l in alta parte, eventual in alta tara-daca poti!

Roxana, multa putere si intelepciune in a lua decizia corecta. O amnio bine facuta are risc mediu-minor de avort.

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Marushka, sa va dea DD multa putere sa treceti peste asta.
Fetelor, am o stire proaspata. Cititi si voi:
http://www.ziarulcn.com/article/indemnizatii-mai-bune-pentru-cresterea-copilului-47393.html.
Am cautat ordonanta, dar nu am gasit nimic inca. Nu ma las. Daca aflu ceva, va anunt.
Da Doamne sa fie asa!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput