Mamici de septembrie - octombrie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 23
marushka spune:
Multumesc tuturor fetelor pentru sprijin si ajutor. Sa aveti sarcini cat mai usoare si sa va fie copiii sanatosi.
Danielle02 si tie multa sanatate... si ai grija de tine draguta nu face efort, pazeste-ti copilul bine!
Roxana_G sa iti fie baietelul sanatos si sa va ajute si Doame-ajuta.
Tomasa
multumesc pentru ajutor si sa aveti parte de bine. Sanatate tie si la bebic!
Felicitari pt fetele care au aflat si sexul copilului
Sabina, bine zicea Tomasa sa nu-i mai spui baietelului Anastasia
Felicitari si sa va traiasca si sa va creasca.
Fetelor, va doresc sanatate la toate si mult succes in a trece prin Odiseea asta deloc usoara, si sa va tineti copilasii cu drag in brate si sa va bucurati de ei.
Noi se pare ca ne despartim, 

va las cu bine si sa aveti numai vesti bune!
Cu mare drag de voi,
multumiri pentru sprijin si suport
Taniusha 14+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
cristina85ss spune:
Pinacolada cu mama sotului meu ma inteleg perfect,am fost acum 2 zile sa imi cumpar haine de graviduta si le-a platit ea pe toate,ma ajuta cu ce poate si imi este alaturi.Socrul meu in schimb nu m-a vrut niciodata,nu stiu exact care ii sunt motivele insa nici la nunta nu s-a prezentat.
Fetelor pe socrul meu l-am anuntat aseara,nu a reactionat nici cum,nu a spus: ''Fa avort'' dar nici: ''Felicitari'',a tacut ca un peste insa pe fata lui se vedea ca ''fierbe'' de ciuda.Astazi in timp ce sotul meu era la lucru,tatal lui l-a sunat de 4 ori sa-i spuna ca nu cumva sa tinem copilul ca ne distrugem viata,ca eu trebuie inca sa-mi continui scoala,si sa stam ok cu banii...etc.Spre fericirea mea sotul meu inca rezista la presiuni,si ma rog sa nu cedeze,caci fara el alaturi nu stiu ce am sa fac.
Deseara o anuntam si pe viitoarea strabunica,mama socrului meu care din pacate ca si fiul,are aceeasi mentalitate,ce pot face? Merg inainte! Sper ca vom trece cu bine si de seara asta.
Cristina
15+ 
carpatina spune:
quote:
Originally posted by marushka
Noi se pare ca ne despartim,va las cu bine si sa aveti numai vesti bune!

Imi pare tare rau! Iti doresc sa ai multa putere si sa te refaci cat mai curand!Sa ne dai de veste cand ajungi din nou la odisee, si venim sa-ti facem galerie!

te pup,
cristina85ss spune:
Marushka sa inteleg ca ne parasesti? Vai Doamne cat trebuie sa fie de dureros,nu este oare nici o posibilitate ca situatia sa se schimbe pe viitor si sa nasti un bebe sanatos? Poate inca este timp sa se indrepte defectul de la sine,nu uita ca bebele este intr-o continua dezvoltare..ceea ce astazi este o problema,maine devine un lucru rezolvat.Cate saptamani de sarcina ai avut atunci cand ai aflat despre problema de dezvoltare?Poate totusi exista o sansa,sau daca nu... te inteleg perfect,si imi imaginez cat suferi.Iti doresc tot binele din lume 
Cristina
15+ 
Marunzika spune:
marushka imi pare nespus de rau 

.
15+ & 8,5kg in +
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
Sabina spune:
Taniusha, iubita, imi plange sufletul pentru tine 
M-am gandit la ceva,. oare in strainatate nu s-ar putea face operatia asta cu mai putine riscuri??
In Israel de exemplu sunt f f avansati cu operatriile la nou nascuti, stiu ca inseamna costuri ingrozitoare, dar daca exista vreo sansa....????? sa nasti acolo si sa se vindece?? te rog eu, nu renunta pana nu cercetezi TOATE optiunile!!
Of, Doamne....
Imi pare bine ca Ale e in spital si multumim de vesii Ooka.Sa dea Dumnezeu sa se opreasca cosmarul asta!!!
Rox, am fost plecata abia acum am venit, da, maine merg cu Sofia la radio (e o emisiune f draguta pt copii, lectia micului Meloman) si m9-ar placea enorm sa ne vedem.
Succes la Badiu!!
Cristina85, bine ca nu ti-a zis nimic socrul.Mai demult primeam impresiile unei rude despre sila pe care i-o provoaca sarcina mea...bleach. A, dat ignore si n-am varsat nici o lacrima, in mod planificat.Imi venea sa bocesc...dar m-am tinut tare si am sters de pe lista p[ersoana:)
Cristina iubita, nu te lasa influentata si nu plange degeaba.
Copilul asta e cel mai frumos dar pentru voi si pun pariu ca la anu pe vremea asta tata socru va fi topit dupa el!!!
Nana, drum bun maine !!!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
Vaaaaaaaaaaaaaaaaai, sper ca nu v-am suparat cu kilogramele alea!!!!
fetelor, faceti lista daca vreti, pe mine nu ma deranjeaza lista cat mi-e mie rusine de ce grasana sunt ![]()
In fond, nu ma obliga nimeni sa le raportez:)))))
Carpatina, si eu am simtit burtica mai tare uneori, da nu cred ca-s contractii.
Danielle, stai si tu cumintica ca altfel nu scapi de dureri.
Tomasa, azi am fost in baneasa sa rezolv probleme organizatorice si am vrut sa te sun, insa mi-am dat seama ca n-aveam nr tau in telfon, uffffffffff!!!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Liana30 spune:
Felicitari pentru fetita Adhnana!
Tomasa, pumnii stransi pentru tine azi! Slippers, si pentru tine!
Roxana tin pumnii si te astept cu vezti bune..
Mariaaaaa ai grija de Aledaca e cazu leag'o de pat
numai sa fie bineee..multumim de vesti..pupacesteo si din partea mea..
Sabina nici io nu le spun
si sunt asa
deci nu esti singura
da sa'ti zica olteanca un secret..muicaaaa esti frumosa foc![]()
Pitic "La multi ani!"
Nana,aniast
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
12

Nasica
Liana30 spune:
marushka imi pare sincer rau..poate asa cum zice Sabina se mai poate face ceva,,io ma rog din tot sufletul sa fie binee..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
12

Nasica