Aspirante optimiste > 20 ani ( 78 )
Raspunsuri - Pagina 5
bitza037 spune:
Si inca o intrebare, luna trecuta CM mi-a venit seara. Calculez ca fiind prima zi de ciclu sau pot sa o consider prima zi , urmatoarea zi?????
http://tt.lilypie.com/eWkSp1.png
baby_r7 spune:
OF BITZA , ce le-ai mai nimerit, dar sigur te decurci tu si le imparti pe toate.
poze
bebe al meu
ROXANA
Ali_bia spune:
quote:posibil sa fie asa pt ca la mine aseara era sus ,sus dar era mai moale si m-am ingrijorat......
Originally posted by bebika
iulia nu mai fi suparta draguta ref la col ca am gasit aseara pe net un site unde scria despre modif colului in sarcina si zicea ca in sapt 2-8 de sarcina tb sa fie sus si moale deci..........poate esti
poze nunta 31.07.2004
BB TE ASTEPTAM
-ADRIANA-
Alina5+
bebika spune:
quote:
Originally posted by baby_r7
IULIA la mine ziua 28 e miercuri si atunci voi face un test, daca nu imi vine cm.
si pe MIRELA o corup eu stai linistita, ca vorbesc cu ea diseara pe mess...
deci miercuri, daca nu vine nici la tine cm, la apel prezenta cu rezultatul,da?
indiferent de rezultat....da?
fetele care fac test duminica, va tin pumnii si sa nu cumva sa nu intrati si sa ne lasati in suspans pana luni ca .
poze
bebe al meu
ROXANA
roxana stai linstita ca eu nu fug oricum,oricare ar fi rez da?
nu va abandonez asa usor!!!!!!
pupici
poze nunta 31.07.2004
BB TE ASTEPTAM
-ADRIANA-
bitza037 spune:
Auzi voi, acum ma rog sa-mi vina Cm de azi. PAna acum ma rugam sa nu vina ca poate este bebe, acum m-am sucit, vreau sa vina sa nu mai faca atatea drumuri Buc-Ploiesti
http://tt.lilypie.com/eWkSp1.png
baby_r7 spune:
BITZA, daca a curs rosu, chiar daca e seara e considerata z1.
ALI la mine asa e colul....
deci e de bine?
poze
bebe al meu
ROXANA
iulia25 spune:
BABY,cu parere de rau iti spun,dar eu cred ca pana miercuri dupa amiaza nu pot veni cu raspunsul,ca nu sunt de servici si acasa nu am net.dar voi face tot posibilul sa nu va tin prea mult in suspans;cu toate ca asa ar trebui ca am vazut la fete ca da rezultate pozitive(teste)treaba asta cu suspansul.vedem noi cum facem
vine bebe?
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu
baby_r7 spune:
BITZA, esti de groaza....
ma duc acum sa il verific(pe col), ca m-ati pus pe ganduri.
aseara era sus si cam tare...
si de azi dimineata s-a instalat oficial scurgerea aia alba......
poze
bebe al meu
ROXANA
kalosalina spune:
Oana tot la dr. N. esti?
Baby . Uite, am fugit putin de la birou pt. ca aveam progr. la o eco transvaginala la alt dr. (nu la al meu). Si in sfarsit am si eu o veste buna, totul este ok. Nu am chisturi si uterul arata bine dupa operatia de uter septat.
Abia astept si rezultatele la aviditate - martea viitoare. Sper totusi sa fie veche boala si sa nu-mi creeze probleme.
Bebica te asteptam!
Laura Ioana spune:
Fetelor la mine Z27 s-a transformat in Z1. Deci am avut ciclul de 26 de zile, la fel ca si luna trecuta! Bine ca nu tine mai mult! Ufff, cred ca ma apuc sa-mi fac polidin! CUm ziceati ca tre sa-l fac? 2/zi? Cu ce fel de seringa si ce fel de ac, sa nu ma doara prea tare?
Poze Laura