Minunatele Scorpiutze (42)
Raspunsuri - Pagina 25

HelleneC spune:
'neata dragelor!
Cuscro, apoi sa se faca bine scumpa repede, ca e musai. Astea sunt patimile primului an de gradi.
Monica, unde ai gasit pagina 4? Ca la mine pana la 3 merge la sectiunea asta!
Mor de somn, vad in ceata... saptamana viitoare merg la Cluj, si ramane mama cu Gabi o seara, am sa profit sa o dooorrrrm!
Va pup, o zi faina sa aveti, e si sarbatoare, asa ca trageti chiulul si voi!
Elena
Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

georgi75 spune:
Neatza si sanatate la puiutii bolnavi.
Io n-am noutati.Ma lupt cu lipsa de timp
Mi-ar trebui vreo 30 de ore ...nu 24 ca sa apuc sa le fac pe toate.
va

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
offf ana, imi pare tare rau ca-i pititca bolnavioara, multa sanatate sisa se faca bine...si a mea tuseste dar sper eu sa nu inceapa si cu alte complicatii
va pup pe toate, sa aveti o zi buna
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

vbartan spune:
Salutare scorpiutzelor
Pitica mea se joaca acum singura... asa ca am si eu cateva minutele...
Ana, multa sanatate Luanei si sa treaca repede raceala.
Monica, si sanatate multa pentru Ruxitza.
Elena, ce faci la Cluj? Si pe mine ma roade un dor de Cluj, dar nu stiu cand ajung. pentru tine si pentru cei doi puiuti, Gabriela si George
Noi suntem bine, ocupate ca de obicei. Vrem sa ne plimbam toata ziua si mami e deja cocosata.... ma doare spatele cateodata de mor.... dar ne facem noi mari.
Va pupam si va dorim o seara placuta
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi

Ana68 spune:
'Neata fete,
Va scriu iar cu noaptea in cap,ca asa e modelu'.
Luana n-a mai facut febra,a si mancat...isi revine incetisor.
Saru-mana de urarile de sanatate,sa dea Dumnezeu sa-si revina mai repede piticoata mea,ca maine vine sora mea la noi si duminica vrem sa facem o iesire la ierburi verzi...Luana numai cand a auzit de iarba verde s-a si inviorat.Sper sa tina vremea cu noi,ca ieri a fost iar cald rau,cu toate ca se anuntasera vijelii.In schimb azi e innorat si racoare.Eh,pana duminica mai e si poate se schimba vremea.
Va pup pe toate si va doresc sanatate maxima!Si un weekend minunat!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

vbartan spune:
`neata la scorpiutze.
Ana, ma bucur ca Luana e mai bine.... dar cine nu e cand e vorba de o iesire la iarba verde....
Va pupam pe toate si va dorim weekend maxim
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi

nastasie spune:
am pus si eu poze din concediu.am doua albume.sunt foarte multe poze.nu am reusit sa selectez.unele s-ar putea sa fie neclare.
http://new.photos.yahoo.com/nastasie_adriana/album/576460762401879291
http://new.photos.yahoo.com/nastasie_adriana/album/576460762401886827
nu prea am timp sa intru ca sunt in focuri cu munca.a fost foarte frumos.prima saptamana a fost superba cu soare, insa a doua a fost mai cu ploaie si cu furtuni.intr-o zi am zis ca ne ia pe sus.am avut un copil cuminte pe tren.nu ma asteptam ca la varsta lui sa reziste asa bine 36 de ore cu trenul.a fost misto la cabina cu paturi.am avut si peripetii,am ramas fara tigari si ne-am dus la cehi.v-am pus acolo poze.nici eu nu am apucat sa le vad, doar le-am descarcat de pe cd.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

monica-elizabet spune:
buna scoriutelor,
ana, ma bucur ca luana este mai bine, si ruxitza mea este mai bine in schimb alex azi dimineatza cand s-a trezit a zis ca are urechea infundata si-l doare...gata am zis nu-l mai duc la gradinita, am mers cu el la budimex la ORL, acolo mi se confirma ca are otita dar tipa zice ca are si amigdalitaimi prescrie antibiotic si picaturi de urechi, merg la dr de fam sa-mi transcrie reteta si se uita si el la alex si zice...d-na nu are nici macar roshu in gat, zice nu sunt orl-ist si nu va pot spune pentru otita ce si cum sa faceti dar va zic ca in gat nu are nimik copilulziceti voi acum pe cine sa cred si ce sa fac...el m-a sfatuit sa nu incep antibioticul sa-i dau doar nurofen si otocalmul ala pentru urechi si daca e mai rau abia atunci sa-i dau antibiotic...zau daca nu-mi vine sa ma urc pe pereti...nici eu nu i-as da din prima asa otrava in el...dar daca totusi se agraveaza apoi sa nu-mi para rau...sunt intr-un dubiu total
ca sa nu va mai spun ca m-am dus la budimex fara trimitere de la dr de fam si fara certificatuld e nastere(deh...mi-am pierdut experientza) si cu toate ca imediat dupa buna ziua am plasat cafeaua si banii d-nei dr urla de ziceai ca o musca sharpele ca nu ma primeste...ca ea are salariu de 14 mil(ce legatura o fii avand asta...nu stiu dar ma rog...darul era deja dat) apoi in sf il consulta pe alex si ma gandesc eu in prostia mea si-i zic...va rog sa va uitati un pic si la asta mica ca daca are el mi-e frica sa nu faca si ea...la care d-na dr zice...cand o doare atunci veniti, ok?...da cu trimitere si tot ce trebuie
adriana, inca nu am vizionat pozele ca-s intr-o stare de nervi continua de azi dimineatza dar abia astept sa le vad
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

HelleneC spune:
Salut fetelor!
Monica, fac precum tu, sunt imposibili unii medici, si apoi se mai mira ca lumea ii comenteaza. Poate are dreptate medicul de familie, tu te-ai uitat in gat sa vezi daca e ceva suspect? De ex. George are niste amigdale mai mari, si cine i le vede prima data zice ca are amigdalita, insa asa sunt ele. La cat era de ciufuta "doctora" aceea, mare minune sa fi vazut din greseala ceva ce nu exista. Eu la otita i-am dat antibiotic, insa avea si febra si dureri insuportabile ca tipa intr-una. In alta ordine de idei, putea sa o vada si pe Ruxita... mai ce oameni imposibili (ma repet, dar asa e)!
Adriana, lasa ca te linistesti tu si vii cu povesti mai ample. Oricum, din poze se vede ca v-ati distrat nevoie mare! Si cum sa nu reziste pilotistul cu trenul? La copii stii ca le place sa circule asa! Dar ce multe poze aveti... abia am apucat sa vad cateva! Si ce mari au crescut nepotelele!
Nina, scumpa foc Renata, am zarit-o si pe poza de pe mess, dar nu mai apuc sa stau ca oamenii sa mai discut cu cate cineva, ca asta mica e ceva... Pe 24 am intalnirea de 10 ani, de asta ar trebui sa fiu in Cluj, acum sa vedem cum se prezinta maimutelele amandoua, ca parca incepe sa imi fie teama sa merg si sa o las asa mica 2 zile.
Ana, tot asa, sa vii cu vesti bune si sa iti mearga weekend-ul din plin. S-a tot anuntat ploaie si pe la voi, ca aici e oricum innorat si e atat de urat. Plus ca asta noapte mandra mea a vrut sa povestim, s-a cam chinuit, si eu sunt chioara, mai inainte era sa dau cu capul in usa, ca nu mai vad bine!
Georgi, apoi lipsa de timp e boala colectiva, cred ca s-a comprimat timpul asta! Ce mai face zambareata ta?
Noe, la plimbare, la plimbare saua alergi dupa cupil? Daca te mai vezi cu Laura si Teolina, sa le pupi!
Ma retrag, am lasat-o sa adoarma singura pe pat, ca in scoica nu mai avea chef, dar vad ca e tot o foiala acolo, si paturica era in cap, atat se agita si nu vrea sa doarma! Doarme 5 minute beton, si cand cred ca gata, ma pot aseza si eu... maraie!
Va pup, weekend fain!
Elena
Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

nastasie spune:
am o mica pauza.deci,a fost frumos, insa a fost greu sa ne plimbam cu "gradinita" dupa noi.tot timpul la cumparaturi 2 cosuri erau pline cu copii iar al treilea era de carat.gemenele sunt mult mai cuminti in comparatie cu razvan si nepotul meu, david, care ne-au mancat ficatii.mai ales ultima saptamana cand a plouat si am stat mai mult in casa.devastau tot.am fost si la o serbare la gradinita la nepotul meu.superba.acolo nu se cer bani.toata lumea face cate o prajitura si apoi cumperi o portie, iar banii adunati sunt pentru gradinita.de exemplu la serbare sora mea i-a pictat pe copii pe fata cu 50 de centi si a adunat bani pentru gradinita.dar ce gradina au acolo pentru copii.cu tot felul de jocuri amenajate.am fost si la ziua mamei de 13 mai, dar nu cred ca am poze, numai caseta.am mai fost la o prietena a noastra romanca al carui baiat a facut 1 an (cred ca sunt poze undeva cu o casuta de lemn).
am condus masina lui cumnata-miu hidramata si m-am indragostit de ea, ca e pentru puturosi si nu mai faci nimic.tare as vrea si eu una.nu prea am avut timp sa ne uitam dupa masini.seara se lasa frig si faceam ca un foc de tabara.ne culcam numai pe la 12-1 noaptea, ca stateam la barfa.
ne-am mai si plimbat prin magazine unde vorbesti singur.au si ei cateva scumpe, dar la mancare cu 80 de euro umpleai 3 cosuri.nu am reusit sa-mi cumpar decat pentru casa, cafea, dulciuri.
de razvan nu mai zic, a mancat foarte bine(nu ca as fi avut probleme inainte),si-a dat foarte mult drumu' la vorbit cat am stat acolo.a fost foarte cuminte exceptand faptul ca trebuia sa-mi iau nepoatele in brate pe ascuns ca era gelos.
ce sa va mai spun decat ca e o liniste fantastica la ei si ne-a prins la toti bine.ca dovada faptul ca razvan a urlat la cresa prima zi dupa pauza asta mare si pentru faptul ca nu mai suntem la grupa mica, ci la mijlocie.si a fost o schimbare radicala.
iar vestea mare e ca de cand am venit doarme la el in patut.URAAAAAAA.sunt cea mai fericita.cred ca aceasta iesire l-a facut sa uite operatia.va spun ca acolo nici nu avea timp sa stea pe oala, sau sa stea sa manance.a invatat si sa bea cu paiul.muriti de ras daca il vedeti.am mai incercat acu cateva luni si nu reusisem si la sora-mea in 2 minute a invatat.
gata, cam atat pentru acum.va pup pe toate.citesc din urma cam greu ca sunt in urma cu toate.de cand am venit nu am deschis tv deloc.nu am avut timp si inca sunt restanta cu somnul de pe drum.
aaaa, am uitat sa va zic ca la intoarcere a ajuns trenul la bucuresti la 23.30.si am zis sa plecam imediat spre cta ca razvan va dormi in masina.da de unde a stat cu ochii in parbriz pana la 4 dimineata cand am ajuns.a baxat somn dupa aia la greu.
m-am plimbat si cu motoreta si de bine ce o inscrisese cumnatul meu in circulatie i-a rajgait-o sotul meu pe asfalt.
sora mea are antena care prinde toate canalalele romanesti dar pentru ca noi am stat langa ei in casa socrilor nu prindeam decat realitatea tv,care din pacate nu-l prindeam nici cand era soare nici cand ploua, nici cand era vant.asa ca sunt in urma cu multe.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004