Minunatele Scorpiutze (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Mira, pe cuvant ca nu am idee cat ar trebui sa pape un bebe de 8 luni, dar daca o mamica experimentata zice ca e bine incerc sa ma linistesc si eu putin. La noi la plafar se gasesc si medicamente homeopate pe langa ceaiuri.
Ana, asa este... si Renata ca si comunismul... incet, incet. Multumesc lui D-zeu ca sanatoasa este, este foarte activa, nu sta o clipa locului. Mai nou nu vrea decat in picioare dar nu poate sta si atunci eu sunt propta ei. Adica o tin si nu o las cu greutatea pe picioruse. Si uite asa fac eu exercitii la brate... mai ceva ca la sala. Cand vreau sa o pun in fundic, se incoarda in pozitie de drepti, greu o conving sa se aseze pe fundic.
Scorpiutze dragi... numai bine va dorim tuturor

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna, fetelor.eu tot pe baricade la munca.dau bice sa termin.am depus aproape tot ce era scadent.mai am luni tva-urile si gata.
vreau sa va anunt ca m-am enervat si mi-am luat un aparat foto panasonic si o camera video sony.asta pentru ca am luat teapa cu primul aparat despre care am aflat ca nu era original si mi s-a stricat blitul.stateam si ma rugam la toata lumea sa-i faca si lui razvan o poza.si mi-am luat si card de 2gb pentru concediu asa ca o sa vin cu multe poze.
mai am cate ceva de cumparat pentru drum si mai ales trolere ca nu am unde sa pun hainele si tot ce trebuie.
s-a deschis si la cta kaufland, dar nu stiu daca am timp sa merg.dar ma duc acolo de unde e el original.nici nu se compara cum e in germania.e pe 5-6 nivele acolo si gasesti orice.
v-am vazut pozele.superbe toate.acum la 4 ma preg sa-l iau pe razvan si maine si duminica fac pauza e forum.avem si george si georgiana in familie si prieteni asa ca lipsesc motivat.
georgi, iti spun de pe acum sa traiesti cu numele.ca sa fiu prima.
va doresc un we minunat si calduros.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut scumpelor, gata, mi-am scos si firele, operatia e ok, acum stau cu mandra in brate ca e scancita, au inceput colicii, noroc ca inca nu plange, doar maraie.
Luni avem petrecere pentru George, azi impartim invitatii, sper sa fie incantat de cadoul asta, mai ales ca isi doreste mult asta.
Adriana, petrecere faina in we, si noi avem deja musafiri din familie...
va pup ca nu mai pot!
Weekend placut!
Elena

Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Dragi scorpiute

Ieri am fost la doctor si se pare ca nu am fost de loc cuminte.Colul e deja angajat si destul de moale.Cica ar mai sta 2 saptamani.Eu sper sa mai stea macar atat sa ajunjem si noi la 37-38 sa nu fim prea mici
Adevarul e ca am exagerat cu alergatul,cu munca,plus toate peripetiile cu operatia sotului si ultima raceala care a pus capac.
Am alergat ca si cum nu eram gravida,m-am agitat mult,am carat,am condus pana acum etc etc
Ma simt tare vinovata,prea m-am crezut super women.
Si zilele astea cat am stat acasa de asemenea m-am apucat de munci.
Acum stau la pat cat mai mult.
Noe merci
Ana cu placere as pune poze,dar chiar nu am timp,uneori ma oftic ca nu mai fac nici poze...
Pe bebe il va chema COSMIN CRISTIAN.
Va pup pe toate si va multumesc ca sunteti alturi de mine

poze
Iri 35-36 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Elena, ma bucur ca sunteti bine. E muuuuult ma bine fara fire, nu-i asa? Va pupam
Iri, ce nume frumos ati ales pentru bebe. Imi pare rau ca nu stai tocmai bine in ceea ce priveste colul, dar de acum inainte stai numai in patut, cuminte, fara munca, stres si alte alea... si ai sa vezi ca bebe va sta cuminte pana treci macar de 37 de saptamani.

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

irina stai cumintica...ai grija de tine si de bb
elena, ce ma bucur ca ai devenit mai activa de cand ati venit acasica...off colicii astia, pup burtikutza gabitzei sa nu o mai supere
adriana sa stapaniti sanatosi aparatura
lory, eu maine sunt in carol de la 10,30 poate ne vedem pe-acolo daca ajungi
va pup pe toate
noapte buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

La multi ani Georgi, sa fii sanatoasa si sa petreci frumos azi si inca 3 zile!

Noi azi avem petrecere organizata la un loc de joaca, e cadoul nostru pentru George, el e foarte incantat! O sa punem poze maine! Gabi are colici, nu plange, insa se chinuie si mi-e mila de ea, eu sunt buimaca de somn!

Va pup, sa aveti o saptamana buna si aveti grija de voi!
Elena

Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

elena, la multi ani pentru george.sa va traiasca.imi pare rau ca aveti colici.trec ei.iti doresc si tie odihna.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Ia uitati-va www.dropshots.com/day.php?userid=280735&cdate=20070422&ctime=223659" target="_blank">aici: e un filmulet din maternitate cu mandra mea! Am reusit abia acum sa il incarc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna dimineata la scorpiute,

LA MULTI ANI! cu sanatate si sa traisca cu numele,ginerelu' meu George,pui de Hellene!

Elena draga ,sa-ti traisca flacaul,sa iti aduca numai bucurii,sa fie sanatos,sa aveti o zi de nume frumoasa si cu multa distractie!

Ma bucur sa citesc ca esti bine.Doamne ajuta sa scapati de colicii aia rai si Gabita sa se linisteasca!Va pup cu mult drag!

Georgi,LA MULTI ANI! de ziua numelui...sa ai parte de o zi fantastica si de multa bucurie!Sa fi sanatoasa!

Nina2,asta e foarte important:daca copiii sunt sanatosi,restul se remediaza incet incet...Am avut multe clipe cand nu am constientizat importanta faptului ca Alex sau Luana erau sanatosi si ma suparam si ma enervam cand faceau prostii...si cand aveau febra,vreunul din ei,si stateau la pat ca legumele ,cu ochisorii sticlosi si gemeau de durere...ma rugam in gand la Dumnezeu sa le dea sanatate si sa-i ajute sa treaca de boala...si imi ziceam ca mai bine sa urle,sa topaie in casa,sa faca prostii cu duiumul,numai sa ii vad sanatosi si razand de bucurie...Deci Renata e deja copacel?!Inca putin si scapi de "antrenamente"...
Adriana...bine ai facut ca te-ai suparat si ti-ai luat si camera si aparat foto...e buna la ceva si enervarea asta!Spor la pregateala...Cat e amr-ul?4 zile,asa-i?
Iri,mai lasa grijile si pe umerii altora si incearca sa realizezi ca nu esti super femeie...ca nu le poti face pe toate.Ai grija!Frumos nume ati ales pentru copilas...Las' ca poate ai sa pui tu poze...nu-i bai!

Lory,cum e acasa?Te-ai hotarat daca mergi la Gaby la cununie?
Nina pe unde o fi?N-a mai scris cam de multisor...
Esme,cum e cu materia prima pentru tuica?S-a prins?
Mira,ce mai fac micutii tai?
Laura,Noe,Monica....si restul gashtii,va pup pe toate si va doresc sa aveti o saptamana cu multe realizari si bucurii!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput