Buna fetelor,
Cine imi poate explica si mie ce se intampla?
Pe 23 martie au venit "rushii" (la 27 de zile dupa ultima "vizita")si am inceput sa iau anticonceptionale.
Chestii ciudate:
- cu vreo 10 zile inainte am inceput sa simt niste dureri usoare de burta ( la sarcina anterioara astea au fost singurele simptome)
- cu o zi inainte (23 martie) am avut o secretie maro deschis (cantitativ - vreo cateva picaturi la un loc)
- pe 26 si 27 martie n-a mai fost mai nimic si am crezut ca mi-a trecut, dar azi, 28 martie au reinceput dureri usoare de burta si un fel de sangerare usoara maronie.
Mentionez ca nu fac niciun tratament
Ce as vrea sa stiu eu:
1- poate fi sarcina?
2- pot face testul acum daca nu s-a oprit acea "sangerare"
3- daca e sarcina o pot pastra, daca am nascut acum 10.5 luni prin cezariana?
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre
Multumesc
Din cate stiu si eu, ar putea fi sarcina, desi, dupa toate probabilitatile poate fi la fel de bine si o dereglare. Cel mai destept ar fi sa faci mai intai un test de sarcina, care ABSOLUT sigur iti arata daca esti insarcinata si daca ai sangerari si, daca nu e concludent si vrei sa fii sigura mergi si faci beta hcg, care iti arata fara nici o indoiala daca esti gravida sau nu. Te pup si mult succes!!!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
nu prea stiu ce sa zic, dar eu am patit asa cu dureri de burta si scurgere maronie cand am inceput sa iau anticonceptionale. fapt pentru care am fost la medic si ginecologul mi-a schimbat pastilele pe motiv ca nu mi-ar fi bune. dar oricum, poti linistita sa-ti faci un test de sarcina ca daca esti insarcinata se va vedea indiferent daca ai scurgeri sau nu in momentul in care faci testul. cat despre pastrarea sarcinii in caz ca e (ceea ce nu prea cred atata vreme cat ai luat anticonceptionale) nu vad nici o problema. sora mea e mai mare decat mine cu exact 1 an si 5 luni deci.... tot prin cezariana amandoua.
Gata, m-am linistit.
Am facut testul de dimineata si e negativ.
Si daca era pozitiv ma bucuram. Doar ca eu planuiam sa avem al doilea bebe cam la 3 ani dupa primul.
Asa ca e bine acum. Am sanse sa respect "planificarea"
Va multumesc tuturor pt raspunsuri