Mamici de noiembrie-decembrie2007(7)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Eu o sa trebuiasca sa merg in Olanda in august, o sa am cam 6 luni atunci, sper sa nu fie problema ... ramine de vazut daca ma duc cu avionul sau cu masina ..

------------------------
Flory 7+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Fetelor cine deschide un nou capitol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

'neatza fetelor..apropo de centura eu nu o port deloc nici cand conduc eu nici cand stau in dreapta...am inteles ca nici nu este recomandata pana nu ne creste burtica..cand o sa avem burtica mare merge tinuta centura sub burtica...acum nu stiu daca vi s-a intamplat dar eu am patit-o in perioada cand nu mai suportam nici o pereche de pantaloni...cand incepuse sa se dezvolte bebe ..am pus frana rau mi-a iesit un catelus in fata ..am pus frana brusc si centura mi-a venit peste burtica m-a strans de ea si atunci mi-am bagat......in ea de centura am crezut ca innebunesc cand am simtit-o ca il strange pe bebe
apropo de a doua oara cand ar fi trebuit sa vina uratii..sa nu va speriati o sa aveti niste dureri ca la CM POATE CHIAR MAI URATE..ASA AU FOST ALE MELE ...simteam ca burtica mea se chinuie sa elimine ceva...

ROXANA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DOAMNEEEEEEEEEEEEE
CE DE MAMICI FRUMOASE!!!!!!!!!!!!!!!
acum am vazuit si eu albumul..sunteti superbe!!...ce de mamici sexy o sa avem...SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ROXANA 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Fetele am si eu o intrebare:
voi ati avut un fel de scurgere maronie deschisa?
de fapt nu scurgere,cand ma duc la baie si ma sterg am pe hartie un pic de tot o pata maronie deschisa, dar acum nu mai am , ieri am avut-o de 2 ori,
Imi raspunde-ti si mie? Pana ce ma duc la dr ,diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Buna dimineata mamici ! Felicitari pentru noile gravidutze!

Vreau si eu pe PM userul si parola sa pun poze.
Noi mergem la mare...suntem indragostiti de ea...si fetita mea la fel..abia asteapta...ma intreba mereu cand plecam...chiar zilele astea ne uitam de oferte!
Va pup si va doresc o saptamana minunata!

6+

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Capitol nou aici

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput