Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

donia la tema de poimaine eu spun un da raspicat ramane?
uitasem.... luly prezentat peisaje la barbat. ramas cu gura casca. putem sa folosim pt randari

diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MIRO,f fain,frumoase foc!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Luly de cand s-a nascut Ada stau la ai mei, asa ca nu e chiar asa greu: ai mei calca hainutele(eu doar cateodata), mama face mancare, fac si eu cand nu sunt singura acasa.

E usor pt ca am cu cine sa o las cand trebuie sa plec undeva, nu ca as pleca f mult. Imi place sa stea mai mult cu mine.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

pentru linistea mea nocturna... ce e alea "randari", bre (mircea radu, bre...)?????

si una asa, de noapte buna... am fost la real cu una bucata sot.. se opreste la raftu cu biberone, tetine si alte alea alea... mandru, alege un bibe (de 330 ml, ca in ritmu' in care merg lucrurile...) si set de tetine pt piureuri, si zice hotarat "le luam!"... era sa cad pe jos de emotie :))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

a deju randari e atunci cand ...cum sa zic io...? cand faci un 3d in acad si l bagi in max sa l randezi... de unde le scot, doamne...deci nu stiu sa ti zic altfel...imi dau tema pt maine da' am zis sa te incalzesc un pic sa te tina noaptea asta/...auzi, si sa mi dai si mie reteta pt barbat...cu cumparaturile alea din proprie initiativa...ca io muncesc fara nici un rezultat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna seara, fetelor!
Asiza, ma bucur enorm ca Denis e un baietzel sanatos! sigur ca gandurile noastre bune v-au ajutat mult.
la multi ani, David!! ralumat, ai un baietel foaaarte frumos, e lungutz, dolofanel! sa-ti traiasca! E un barbatzel sanatos tun, are o mica problema acum , dar va trece cu bine peste incercarea asta.

Noi suntem bine, David face non stop abdomene, vrea sa se ridice in funduletz mereu, nu mai popt sa-l las nici o sec. nesupravegheat in scoica. Daca-i dau doua degete, se tine de ele si se ridica in funduletz, sta cu spatele perfect drept si pare sa se simta foarte bine. Eu inca nu-l pun intre perne , etc. Mai tineti minte ca v-am dat vestea cu rostogolirea? Ei, faza naspa e ca de atunci se rostogoleste mereu,. mereu.
hai ca fug ca plange! Paaaaaaa

Am 4 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Incerc sa recuperez cu cititul...asa cat pot...dar inainte de toate, vreau sa le urez tuturor bb-ilor sarbatoriti azi cu mult drag!!!

Luly, m-ai zapacit complet cu pozele alea...sunt super peisaje.....
Ralumat,
Panaa, lasa ca tratati si trece sigur...eu ii dau antibioticul lui Denis cu seringa gradata...5 ml fix, fara sa ne manjim pana la urechi, si-l papa tot tot...Sanatate multa, multa...
Dianocica, Denis papa maximuuuum la 3 ore ziua, uneori chiar la doua (dupa-masa mai ales), iar noaptea ne trezim doar o singura data pe la 4.00, ultima masa seara fiind la 10.00...
Desiree, vazut pozici...suuupeer e Octavianin costumasul de botez...si tu arati foarte bine...te prinde si rosul...
Alex, Carla, cum e cu vaccinul???Sunteti ok?
Auras,
Danutz, ...Parca Dia folosea aspirator nazal cu baterii...noi avem "Batista bebelusului"...aaa, vad ca si Chris are si ti-a raspuns deja....mergem mai departe cu citituuul....
Alex, ce mari sunteti...bravos...sa traiaaaascaaaa coconu' ...
Dbunny, nu mai da, nu mai da....Ia d-aci.........si sa va faceti bine repede...ia du-i tu si o urocultura sa stii o treaba! Ce-i dai pentru raceala?
Danutz, daca crezi ca ai timp, chef si talent eu zic sa pictezi peretii, intrucat e un stimulent extraorinar pentru ei...Denis e tot un chiot si un zambet cand il vede pe Pluto, pe Mickey si pe ceilalti...ca, deh, pe fiecare-n parte ii salutam dimineata......
Crycket, sanatate multa puiutilor, sa treca repede raceala asta urata...voi ce probleme ati avut de a fost operat Antonio asa de miculutz????
Oana, ...

Trimit mesajul asta, mai bag o punga de Popcorn la microunde si revin...daca nu adorm sprijinita de cuptorul cu microdeunde

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

a deju randari e atunci cand ...cum sa zic io...? cand faci un 3d in acad si l bagi in max sa l randezi... de unde le scot, doamne...deci nu stiu sa ti zic altfel...imi dau tema pt maine da' am zis sa te incalzesc un pic sa te tina noaptea asta/...auzi, si sa mi dai si mie reteta pt barbat...cu cumparaturile alea din proprie initiativa...ca io muncesc fara nici un rezultat...

ce n-ai zis dom'le din prima ca e 3d in acad bagat in max??? acu' e intr-adevar totul muuuuuuuult mai clar (????!!!????)
..iar cu mihaila.. a fost noroc chior... nush ce s-a intamplat... o fi luna plina, ceva.. sper doar sa nu-i creasca si blana si ghearele la noapte

Mergi la inceput

la popcornu' asizei, plusez si io c-o punga jumbo de pufuleti, si-o tai in pat.. poate prind si eu un film bun ceva, ca..n-am somn :)
noapte buna si pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Donia, nici Denis nu plange intotdeauna cand ii e foame, dar isi suge manutele foooareee zgomotos, mai tare decat de obicei , sau pur si simplu ii dau sanul cam la 3 ore/3 ore jumate'...si-atunci parca-l loveste ceva dupa cap si-si aminteste brusc cat ii e de foame si trage cu o sete din san de nici nu mai respira vreo cateva secunde, de-i ies si ochii din orbite......nu, nu l-au sedat pe Denis si ma bucur pentru asta!
Bebyta, esti super cu mesajele tale haioase, in versuri...nici habar n-aveam ce mare poeta avem printre noi...
carla, ma bucur ca sunbtei bine dupa vaccin...si marisoooareee...
Dianocica, ...
a_deju
Daphna, deci avem cercei....bravos...asteptam sedinta foto...
Yagmur, ne e dooor de tine si de Luchita...sper sa ne vedem vineri macar..
Ralumat, felicitari pentru inceperea diversificarii...speram sa mearga bine de tot...

Mi-am amintit sa va spun ceva...Atentie la sucul de morcovi ca pateaza si nu-l mai scoti din haine decat cu zeama de foarfeca!!! Asa ca fie le dati bavetici dintr-alea lungi, de-i imbracati in ele, fie aveti haine speciale pentru masa...

Mormelvio, si Denis transpira la maini si la picioare...e adevarat ca piciorusele-i transpira ca-l infofolesc eu prea tare cu "hamleti", sosetute si papucei...nu mi-am pus problema c-ar fi semn de boala, dar mi-ai dat de gandit...
Miro, ce-mi place poza Karei!!! Suuupeeer....In ce program ai facut-o?
Roxanica..., ...SPER din suflet ca Denis e sanatos...la noi problema asta cu rinichii e cu bataie lungaaa...hidronefroza exista oricum...asa ca poate va mai trebui sa ne mai tii pumnii din cand in cand la unele controale de specialitate...Pupam Davidutu'...

Buuun, am ajuns cat de cat la zi cu cititul...

Kokorinoooooooooo, pe unde esti????ce fac harbujeii??? Hai intra si scrie-ne macar un rand, doua, acolo, despre voi!!!

Va pup, noapte buna!!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput