Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 10
Ralumat spune:
N-am plecat inca.
si
pentru Roxanica. David e norocos cu asa o mamica sensibila !!!!
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra
asiza spune:
Ariadna, esti mare figura cu "situatia materiala excelenta la majoritatea"...sunt si fete cu situatie materiala foarte buna, dar astea-s chiar putine, insa asa cum iti spunea si Ralumat, desi banii nu ne stau pe garduri, si eu prefer lucruri cat mai bune pentru bb al meu. Asta neinsemnand neaparat ca sunt DOAR lucruri de firma...insa la scaunul pentru masa, precum si la cel pentru masina, nu as face deloc rabat, ca mi se par mie ca-s foarte foarte importante....Bafta azi la vaccin!
Ralumat, 
Yagmur, nu mai fi trista ca te bat la
...chiar asa, bucura-te de timpul ramas cu Luca si lasa tu grijile pentru cand le-o veni vremea!!!!...nu-ti mai face atatea probleme cu mersul la Bucuresti, o sa fie super bine, vei vedea, nu-i asa, bucurestencelor???? Incurajati fata!!!!! 
...te pupalesc si distractie placuta azi cu expatele tale...(azi e ziua de bowling????)

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Ralumat spune:
Aoleu, unde-i biciul ala? Ca acum il pun pe Yagmur! Pai eu tai zilele din calendar pana vine Luca la noi si tu ai stresuri de-astea? Ia gandeste-te ce frumos va fi- ne intalnim cu Dandusa, cu Dianocica, conu Grigore si Ruxandra, mergem si in IOR si acolo luam gasca cealalta- le vedem pe Anateo si pe Raluca...Doamne, cred ca ma mut total afara! Numai tu sa nu uiti sa iei totusi o jucarie pe care Luca o cunoaste- il va linisti in momentele in care se va enerva de accentul asta de Bucuresti (apropo, ai inceput sa-ti dai seama dupa vorba care sunt "Sudisti"?
). Pentru el e foarte important acum ca e cu tine- iar faptul ca schimba decorul nu face decat sa-i bucure, ca sunt curiosi si dornici de descoperit! Hai, moralu' sus si mai zi-ne cum te impaci cu bonele (uite dom'le ce norocos Luca, si cu mama, si cu fiica
).
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra
roxanica2006 spune:
Buna dimineatza!!!
LA MULTI ANI FULGULETZILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 29!!!!

Uffff, da bine-am mai dormit!!! de la 12 la 7 fara intrerupere. Am schimbat programul, da' nici asa nu-s multumita. deci: pana acum faceam baitza la 9, mancam si apoi somnic pana la 2,3, 4 depinde de cheful lui David.Am zis : hai, sa hranim copilu' mai tarziu sa doarma intreaga noapte si implicit sa ne odihnim si noi. dar asta inseamna si baitza mutata dupa 11 seara (23). Asta-i treaba nasoala, aproape de miezul noptii da-i si fierbe apa, ada vanitza, fa masaje, canta ,eu rupta de oboseala, tati, ce sa mai zic, dupa o zi de munca asidua... Plus ca nici copilu' nu mai pricepe nimic, baie la 12 noaptea??? Dar trebuie sa recunosc ca tare bine a mai fost sa dorm 7 ore fara intrerupere. Voi cum faceti cu baitza asta??
Bambo, cu cerealele merge asa si asa , prima data i-am preparat asa cum scria pe cutie, o lingura cereale + 4 linguri lapte. a iesit o pasta destul de consistenta, i-am dat-o cu linguritza. A fost fain, ne-am distrat, aproape ca mesteca David, plimba asa prin guritza mancarica, era tot cereale, pe nas, pe guritza, etc. Prindea intr-una linguritza cu manutza lui, dadea cu pumnul in castronel,se prindea cu gingiile stirbe de linguritza si incerca sa se ridice sprijinindu-se in ea.Eu cred ca el a perceput totul ca pe o joaca. ma gandesc cu teama la zilele in care vom servi sucul de morcovi. Plus ca il mai apuca si stranutul cu guritza plina, si hapciuuuuuu, imprastia peste tot fulgii de orez! buuuuuun. asa, de amoru' artei am servit si noi o mica gustare cu linguritza, dar cred ca-i teroare sa hapalesti 160 ml cu linguritza.
Intrebare pentru fetele care folosesc cereale de la Nestle, orez simplu fara lapte, pe cutie scrie ca ar trebui treptat sa se ajunga la o masa de 160 ml lapte + 7,8 linguri cereale. Voi preparati cantitatea asta pentru bebei, nu e prea mult?? Parca Ruxandra ne spunea ca nu e indicata o cantitate prea mare de fainos, motivand ca ingreuneaza asimilarea nu stiu caror minerale. Voi cum faceti??
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
Mirona spune:
multumim de aprecieri vis-a-vis de poza Karei. 
pentru cine e interesat am pus in mailul comun acel programel.
Mama - Danita
are intotdeauna grija sa ma informeze cand descopera ceva nou - asa ca datorita ei ... are Kara poze de poze. 
BAFTA LA VACCIN AZI!!!
pentru sarbatoritii zilei. Un
mai apasat pt Oana pici de Dia - daca cumva ne mai citeste. 
-ici la toate fetele
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
roxanica2006 spune:
Asiza, tinem cu mare drag pumnii pentru Denis de cate ori va fi nevoie pana cand treceti cu bine peste problema asta. Se intoarce sora ta acasuca? definitiv? Ce bine o sa se distreze Mihai cu Denis...
Ralumat, multumesc.
tare , tare, fata puternica . De sensibila-s sensibila, dar puternica , asa cum esti tu, ioc... Am vazut la festinul de ziua lui David celebrele cereale de la Nestle de care intrebam eu, poate-mi raspunzi cum procedezi... 
Yagmur, capu' sus!!! petrecerea continuaaaaaaa!!
Hai, ma, te rapune pe tine o mocheta stramba??? iar in B, vorba Ralucai, va fi foarte bine, ai atatea prietene, ii ai pe ai tai. o sa vezi ce bine te vei odihni, iti vei incaca bateriile. Ai tai o sa mai aiba grija de Luca, tu mai umbli pe coclauri, va fi super. Apoi cu revenirea la job, gandeste-te ca in occident asa e structurat concediul asta de maternitate.Maxim 3 luni si asta nu inseamna ca ... copiii nu-si mai recunosc parintii ori ca ii iubesc mai putin. Asa ca, fii barbata
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
Ralumat spune:
Asa si noi ca David al Roxanicai....chiar a fost distractie cu lingura de cereale-pasta. Dar vorba ei, la 160 ml.....pe cutie zice ca cerealele se dau cu lingurita. Eu am auzit multe mame ca doar ingroasa laptele de seara. Si atunci, cu cate linguri sa ingros cei 180 ml de seara????Si dupa cate zile sa-i dau cereale cu alt gust? Mirooooooo, tu ai deja experienta asta! Heeeelp!
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra
danita spune:
thx de raspunsuri ! n-am nika ...in concluzie;)
azi facem 4 luniiiii fixisteeeeee si multumim de urari !
pupam pe toti ceilalti sarbatoriti intr-o zi superba de primaVARA!
pupi la toate mamicile
D
BeBelusca
Ralumat spune:
Roxanica, dupa cum vezi...ti-am raspuns
. Iar puternica sa stii ca esti. Nici nu ai idee cat de bine reactioneaza femeile in situatii de criza....dar iti doresc sa nici nu afli!
pentru Bogdan Andrei de Ariadna!
pentru Octavian lui P_Onu
pentru Tudor al Danitei
pentru Oana de Dia
Sa cresteti mari si sa le bucurati pe mamicile voastre grozave!
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra
Dia1609 spune:
la tema zilei: scaunul de masa vreau sa fie unul bun, de calitaet, am pus okii pe Polly de Chicco... asa cum zicea si asiza, e important sa fie de calitate scaunul de masa si scaunul de masina si sa nu facem rabat, ca e in joc siguranta copiilor nostri
asiza, ma bucur ca ati scapat cu bine de interventie si ca Denis e bine. ...
baitul curajos si voinicel
am mai vrut sa zic ceva... da' revin cand imi aduc aminte
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4