Stiti cumva daca dupa o ecografie interna la 6 saptamini e normal sa apara scurgeri sau pete maronii si crampe usoare?
La ecograf nu s-a vazut decit sacul nu si fatul.
(e vorba de o colega)
-------
Life's a journey, enjoy the trip !
Teoretic, pata aceea n-are legatura cu ecografia pe care ai facut-o. Oricum, consulta neaparat un medic. Poate fi un simplu spoting cauzat de fixarea sarcinii sau o problema care trebuie supravegheata mai atent. Numai medicul iti poate spune ce-i de facut. Oricum, incearca sa stai cat mai cuminte zilele astea, intinsa daca se poate, nu fa efort, nu te agita inutil. Pentru crampele pe care le descrii poti lua No-spa, un antispastic care nu-i face nici un rau bebelusului.
Mult noroc in continuare! Sa ai o sarcina linistita, fara probleme si un bebe frumos si sanatos! 
Lia
S22 
exact la 6 sapt am avut si eu un fel de mucus maro timp de vreo sapt. am luat utrogestan si totul e ok akuma. a zis dr ieri ca s-ar putea sa mai am (asa sa vazut la eco). nici la mine la 5 sapt nu s-a vazut decat sacul al eco intravaginal iar ieri i-am vazut inimioara cum batea.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
8+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
Pata poate fi si un semn al iminentei de avort,mai ales ca e insotita de crampe.
Cel mai bine ar fi sa mearga la doctor si chiar sa inceapa un tratament pentru sustinerea sarcinii. Ii face bine bebeului si chiar il intareste.
Sanatate
Geany
5+
Si eu am avut pe la 6 saptamani 2 zile la rand pete maro si am fost la dr care mi-a zis ca pot pierde sarcina si mi-a dat tratament de sustinere cu utrogestan si gravibinon.
anca
7+
vine bebe....
poze