Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (5)
Raspunsuri - Pagina 24

megbeng spune:
daca e vreme buna pe la 10-10.30? sa nu prindem char zapuseala din iezul zilei...eu intru in parcul natioanl din maior ocravu, dar sunt flexibila, pot veni si la intrarea din bd, basarabia...
mai vine cineva??
www.dropshots.com/magdageorgematei" target="_blank">

Anya20 spune:
quote:
Originally posted by megbeng
daca e vreme buna pe la 10-10.30? sa nu prindem char zapuseala din iezul zilei...eu intru in parcul natioanl din maior ocravu, dar sunt flexibila, pot veni si la intrarea din bd, basarabia...
mai vine cineva??
www.dropshots.com/magdageorgematei" target="_blank">iubirea lu' mami si a lu' tati, bebe Matei
Alina

Bysko spune:
Normal k am dat ignore!
Am alaptat-o pana la 5 luni, apoi pana la 8 luni i-am dus laptic congelat ca de atunci sta la mama. Cereale cu gluten i-am dat de la 7 luni. Meniul ei zilnic acum consta din lapte praf Millumil 2 dimineata si seara, la pranz pireu de legume cu piept/ficat/galbenus si supa/iaurt de casa, iar la ora 5-6 fructe cu branza dulce/cereale cu lapte(la 2-3 zile).Intre mese nu-i dam nimic altceva, decat apa sau ceai(aproape ne-ndulcit).Fara sare, fara citrice, banana foarte rar...Eu una am incredere in ceea ce am invatat si cred ca asa este corect.Daca gresesc, corectati-ma!
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de ieri=la 9 luni

Anya20 spune:
quote:
Originally posted by Bysko
Normal k am dat ignore!
Am alaptat-o pana la 5 luni, apoi pana la 8 luni i-am dus laptic congelat ca de atunci sta la mama. Cereale cu gluten i-am dat de la 7 luni. Meniul ei zilnic acum consta din lapte praf Millumil 2 dimineata si seara, la pranz pireu de legume cu piept/ficat/galbenus si supa/iaurt de casa, iar la ora 5-6 fructe cu branza dulce/cereale cu lapte(la 2-3 zile).Intre mese nu-i dam nimic altceva, decat apa sau ceai(aproape ne-ndulcit).Fara sare, fara citrice, banana foarte rar...Eu una am incredere in ceea ce am invatat si cred ca asa este corect.Daca gresesc, corectati-ma!
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de ieri=la 9 luni
pai ce sa corectam, ca ceea ce faci este foarte bine

Alina

kim222 spune:
Buna ziua dragi mediciniste!
Scuze ca dau buzna...dar caut ajutor
Exista un site oficial al complexului Ana Aslan-Otopeni? Stie cineva care este modalitatea de a interna pe cineva acolo..pensionar, cu sechele post AVC ? Este vorba de tatal meu..
Va multumesc ...

megbeng spune:
kim, mai multe despre "ana aslan" gasesti pe linkurile astea:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Institutul_Na%C5%A3ional_de_Geriatrie_%C5%9Fi_Gerontologie_%22Ana_Aslan%22
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Institutul_national_de_geriatrie_si_gerontologie_A-S77.html
pentru otopeni nu stiu f exact care e procedura (totusi cred ca e similara cu cea pt ana aslan "din oras"), dar pentru a interna pe cineva la ana aslan-sediul central de la piata 1 mai e nevoie de trimitere de la medicul de familie.si apoi sa iei legatura cu un medic de acolo sa iti faca o programare..sunt f f incarcati si poate sa dureze destul pana se gaseste un loc..
ma gandesc daca am cum sa te ajut, dar eu am prins doar 2 sapytamanai de geriatrie la ana aslan ca apoi am nascut, nu am apucat sa-mi fac mari relatii pe acolo..sanatate multa tatalui tau, kim!
www.dropshots.com/magdageorgematei" target="_blank">

kim222 spune:
Multumesc mult pt ca ti-ai gasit timp sa-mi raspunzi...Am sa studiez site-ul dat de tine...si sa vedem cum o rezolv!

greiere spune:
Buna mamici! Cine imi spune si mie unde mi-ati recomanda sa fac o ecografie abdominala? Ne-a fost recomandata pentru ca Alex e de ceva vreme balonata si nu a trecut de tot nici cu bonisan si debridat. Problema mea cea mare e ca are o respiratie ingreunata din cauza asta, intai am pus-o pe seama racelii si ca e infundata dar cum i-a trecut un pic balonarea cum a fost mai bine, acum o ia de la capat. Nu stiu ce sa fac, ati trecut prin asa ceva? Va pupam.
Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

mamacita spune:
Anya,multam ca nu ne-ai uitat si ai grija de tine!
Suntem bine,bebelina creste,are deja 1 kg la cele 27 sapt implinite astazi si e foarte activa.eu nu ma simt prea bine,tensiunea a inceput iar sa creasca[si la Alex am avut HTA indusa],articulatiile ma dor toate de ma scol din ora in ora,munca la greeeeeuuuu,de aceea nu mai apuc nici sa va citesc.
am fost la Albena la un congres si l-am luat si pe Alex,ne-am distrat de minune,odihna ioc[dar asta a iesit demult din calcul].
Peste o sapt plec in germania la congr.european de anestezie,poate ma intalnesc pe acolo cu unele din voi,apoi adio plecari.S[er sa ma linistesc.
Va pup si cand mai pot mai dau vesti.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Alina spune:
quote:
Originally posted by mamacita
Anya,multam ca nu ne-ai uitat si ai grija de tine!
Suntem bine,bebelina creste,are deja 1 kg la cele 27 sapt implinite astazi si e foarte activa.eu nu ma simt prea bine,tensiunea a inceput iar sa creasca[si la Alex am avut HTA indusa],articulatiile ma dor toate de ma scol din ora in ora,munca la greeeeeuuuu,de aceea nu mai apuc nici sa va citesc.
am fost la Albena la un congres si l-am luat si pe Alex,ne-am distrat de minune,odihna ioc[dar asta a iesit demult din calcul].
Peste o sapt plec in germania la congr.european de anestezie,poate ma intalnesc pe acolo cu unele din voi,apoi adio plecari.S[er sa ma linistesc.
Va pup si cand mai pot mai dau vesti.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
Mamacita,
Unde in Germania?Eu stau in München si sunt pina joi in oras,apoi plec la socrii in nord pina luni.

Alina