Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

abriana,

spune ce a aparut la jurnalul national si in ce zi !

nu am vazut nimic la tarabe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abriana spune:

Bonsai a aparut Peter Pan, si se pare ca va fi o colectie de carti pentru copii, impreuna cu editura RAO. Apare vinerea.
Sper sa o gasesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

Bravo, suntem pe prima pagina, sa ne mentinem!
Hello again.
Am trecut de data asta sa ma si prezint. Io - mami - Ema, 25 ani, SV,...si bebe Miruna, 1 an si 7 luni - nasc. 18.09.2005, in SV (din pacate, pentru ca programasem nasterea in Mures...dar asta este, dupa o luna de stat in spital n-a vrut nimeni sa mai plece cu mine la drum)...ce sa mai zic? 3990g la nastere si 53cm...AAAUUU...fara anestezie...auuu
Am terminat (amandoua) medicina la Tg.Mures, 2006. Pe urma fuga acasa la Suceava, bine-inteles ca nu mi-a stat capul la invatat pt rezi, cu smecheria asta mica acasa, asa ca am tras si eu 2 luni, nu, nu mai mult (fara cafea ca am alaptat pana acum 2 luni) cateva fire de invatat, cu muuulte pauze...si iata-ma rezidenta pe medicina de familie, in Suceava. Deocamdata, toate bune si frumoase, merge pe moment (in loc de stat acasa), dar nu asta mi-am dorit...asa ca ma bat cu pumnii in piept ca cica mai dau o data rezi...Mda, in situatia in care s-a schimbat materia si eu inca nu m-am apucat de invatat...m-as mira! Ce-as vrea? eventual endocrinologie...dar incepe sa ma atraga (incet dar sigur) pediatria...ma intreb a cui o fi vina?
Well, cam atat despre mine, salutari tuturor, pupici la bebici si bafta celor care se pregatesc de rezi...poate ne vedem acolo (sper).

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Cum? Peter Pan? Cartea vanduta cu `Jurnalul ...` miercurea? Si colectia asta pentru copii va aparea vinerea de acum?

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

.......miecurea apare colectia de la Cotidianul, iar vinerea trecuta a inceput o noua colectie, dar la Jurnalul National. Sunt 2 colectii diferite, de aceea v-am atras atentia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Aha, pai uite ca nu stiam si faceam si confuzie cu ziarul Cotidianul. Carti pentru copii chiar e interesant. Mersi!
Apropo de carti, mai cititi ceva... in afara de cele de specialitate?

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

abriana,

multam de info!

am reusit sa iau in fiecare miercuri cartea,mai iau si albumele de arta aparute in colectia "Art Gallery'' si mai mult ca sigur ca o sa iau si jurnalul....

nu ne-ai dat si pretul de la jurnalul cu carte...asteptam si aceasta info.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

mona, multumim pentru amanuntele despre carti.

noi suntem bine, multumesc de intrebare. parca eram mai daramata la inceputul sarcinii. cateodata am asa o forta ca ma simt in stare de multe. inca merg prin vizite, strabat toate parcurile, o pun pe anya in masina si facem drumuri. sunt asa disperata sa ma plimb de zici ca dupa ce nasc intra zilele in sac. dar ma gandesc ca n-o sa mai am timp de nimic atunci. am o colega care a nascut acum o luna un baietel la diferenta de 1 an si 8 luni fata de fetita, exact cum va fi si in cazul nostru. sotul ei e plecat din tara pt o luna si ea sta singura cu copiii. zice ca se descurca, ca n-ar fi chiar groaznic. ei, asa ma mai incurajeaza si pe mine.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Buna,
tot 4 lei costa.

Spor la citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by emushi

Bravo, suntem pe prima pagina, sa ne mentinem!
Hello again.
Am trecut de data asta sa ma si prezint. Io - mami - Ema, 25 ani, SV,...si bebe Miruna, 1 an si 7 luni - nasc. 18.09.2005, in SV (din pacate, pentru ca programasem nasterea in Mures...dar asta este, dupa o luna de stat in spital n-a vrut nimeni sa mai plece cu mine la drum)...ce sa mai zic? 3990g la nastere si 53cm...AAAUUU...fara anestezie...auuu
Am terminat (amandoua) medicina la Tg.Mures, 2006. Pe urma fuga acasa la Suceava, bine-inteles ca nu mi-a stat capul la invatat pt rezi, cu smecheria asta mica acasa, asa ca am tras si eu 2 luni, nu, nu mai mult (fara cafea ca am alaptat pana acum 2 luni) cateva fire de invatat, cu muuulte pauze...si iata-ma rezidenta pe medicina de familie, in Suceava. Deocamdata, toate bune si frumoase, merge pe moment (in loc de stat acasa), dar nu asta mi-am dorit...asa ca ma bat cu pumnii in piept ca cica mai dau o data rezi...Mda, in situatia in care s-a schimbat materia si eu inca nu m-am apucat de invatat...m-as mira! Ce-as vrea? eventual endocrinologie...dar incepe sa ma atraga (incet dar sigur) pediatria...ma intreb a cui o fi vina?
Well, cam atat despre mine, salutari tuturor, pupici la bebici si bafta celor care se pregatesc de rezi...poate ne vedem acolo (sper).

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

bine ai venit la noi!
si felicitari pentru fetita! e nascuta in aceeasi perioada cu anya mea.
si eu cred ca pediatria e frumoasa . asa ca te astept in toamna cu vesti bune la rezidentiat.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput