PREZERVATIVELE CU VIBRATOR.
Raspunsuri - Pagina 2
CORNELIAP33 spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Ma intreb cand vor scoate si tampoane cu vibrator. va dati seama cum ar fi?!?
Zau, daca mai stiu astia ce sa mai nascoceasca
De astea vreau si eu!
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe Emanuel!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Gabi_K spune:
si eu vreau tampoane cu vibrator! Macar sa avem si noi o placere in timpul CM![]()
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
szivarvany spune:
Si eu vreau tampoane interne care sa vibreze ! Dak apar, ma sacrific io si le incerc ![]()
Ziceti mi dak incercati prezervativele alea !![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
clau2toma spune:
Da fetelor ,pana la urma am gasit ceea ce cautatam Este vb despre un singur prezervativ in cutie ,care costa in jur de 20 de Roni si care este prevazut asa cum spunea cineva mai sus cu un inel care vibreaza in timpul actului sexual.Senzatia care o da e insutit mai placuta decat fara inel .Deci chiar merita incercat .Eu una nu voi ramane doar la unul.
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by clau2toma
Da fetelor ,pana la urma am gasit ceea ce cautatam Este vb despre un singur prezervativ in cutie ,care costa in jur de 20 de Roni si care este prevazut asa cum spunea cineva mai sus cu un inel care vibreaza in timpul actului sexual.Senzatia care o da e insutit mai placuta decat fara inel .Deci chiar merita incercat .Eu una nu voi ramane doar la unul.
Era coada?
nusicasiely spune:
quote:
Originally posted by dulcetica
[quote]Originally posted by clau2toma
Era coada?
dulcetica
[/quotepai,inelul nu se poate refolosi cu un alt prezervativ?
clau2toma spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Si de unde l-ai luat?
De la o farmacie de pe 1 Mai .
clau2toma spune:
quote:
Originally posted by nusicasielyquote:
Originally posted by dulcetica
[quote]Originally posted by clau2toma
Era coada?
dulcetica
[/quotepai,inelul nu se poate refolosi cu un alt prezervativ?
cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!
elenica lu' mamica
Nu fetelor ,nu era coada ,ca eu nu am zis ca e batalie pe ele si nu mai apuc ,eu nu am gasit nicaieri ,iar referitor daca inelul se mai poate refolosi la alt prezervativ ,farmacista mi-a zis ca da ,dar pe cutie scrie ca nu se mai poate pune la alt prezergvativ ,deci totul e de unica folosinta.