Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (174)
Raspunsuri - Pagina 28

irinatunza spune:
Am incercat sa-i sugerez prietenei mele s-o duca la pediatru ca mie nu mi se pare ok sa bea atita si in felul asta (sta sproape non-stop cu sticlele alea in gura ) , dar mi-a taiat-o scurt si am renuntat sa-i mai zic ceva. Stiu si eu ca setea asta intensa e semn de diabet. Doamne fereste sa aiba asa ceva.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav

irinatunza spune:
Fetele , ma bag la somn ca daca mai stau nu reusesc sa ma trezesc dimineata pe la 6 jumate sa-i dau laptele Sabinei. Si daca apuca sa se trezeasca nu mai bea nik pina pe la 10 jumate-11 pina se culca din nou.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav

Biancas spune:
Irina..aia e batuta in cap scuza-ma ca iti spun.
Si prietena mea asha a facut cu copilul eu tot i-am zis sa il duca la medic si ea NU si NU ca e normal sa vomite la 2 ore cica dupa ce mananca, ca unii copii vomita. Atata am batut-o la cap pana s-a enervat si l-a dus la medic si intr-o luna copilul ei a si uitat ca el vomita. Eu stiu ca unii copii vomita, dar nu e ceva normal, plus ca daca ia medicamente se rezolva problema. Ea a trebuit sa il tina in cap dupa fiecare masa 1 min si a rezolvat problema. Parca si tu ai avut probleme Irina cu regurcitatul.
Bat-o la cap poate reusesti. Spre binele copilului.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

monica70 spune:
IRINA in cazul asta poate ar trebui sa o sperii un pic cu diabetul.Bine ar fi sa nu avem dreptate,dar in caz de .. mai bine sa stie din timp.
Si eu ma scol la 6,dar maine am zi scurta
MONI de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Bombonicaaaa spune:
Si eu ma trezesc la 5 maine dim . mergem sa facem biopsia
Ma tot gandeam la Mirela ... oare ce o face, cum a decurs operatia ?!
Oana de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

monica70 spune:
Si eu ma gandeam la Mirela,poate a reusit sa o sune Ana pe mama Mirelei si ne va zice ce si cum.
BOMBO tin pumnii sa fie ok
MONI de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Biancas spune:
Bombo...bafta maine. Cum se mai simte sotul tau?
Pai curand nici nu avem cum sa aflam vesti despre Mirela. Eventual daca o suna cineva ca ea saraca sigur e in pat la ora dupa anestezie.
La noi nu te lasa sa te dai jos din pat pana a doua zi.
Eu m-am dat la ora 22 dupa operatia de colecist ca muream daca nu fumam o tigara (Moni
)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Biancas spune:
Gagici, noapte buna.

monica70 spune:
TREZIREA!!!!!
MONI de

dana_ene spune:
'Neatza, doamnelor!
Imi cer scuze ca ieri n-am mai apucat sa intru, nici azi nu voi putea sta mult. Am vrut doar sa-i urez Catalinei multa bafta azi (vreau sa ma uit la emisiune) si sa stiu daca sunt vesti despre Mirelush (sanatate multa ii doresc
).
Bombonica, bafta si voua si sa primiti vesti cat mai bune.
Bianca, am vazut body-urile. . Mi-au placut in special cele cu pantalon scurt.
Maraki, habar n-am de ce se intampla asa cu Netscape-ul .
Ursulina, Raisa e o minune .
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003