Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (174)
Raspunsuri - Pagina 21

anasol spune:
neatza!
Acu m-am trezit si io,am stat aseara pana la 2 si am facut curat......ma duc sa dau drumul la centrala ca mi-e cam frig ,sa-mi fac si cafeaua si revin...........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

cosmi1975 spune:
ABIA ACUM MERGE NETUL.....CATA ai fost tare si tu CHUKI...cred ca asa se scrie
mi am facut cont si te am votat....si du te maine ......lasa ca rezisti tu .....hai te rooooooooooggggggggggg
MIRELA sa ti dea BUNUL DUMNEZEU SANATATE SI SA TE AIBA IN GRIJA
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

loren@ spune:
Bai ce ma enerveaza vaca de Nicola ..e racita cobza si sta numai in nasul copiiilor...
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Cata, eu te-am votat prin sms, dar mi-am facut cont sa te votez si pe site, urmeaza sa imi trimita confirmarea. Ai fost cea mai dulce mamica si Bianca mortala! Neaparat sa mergi si vineri.
Mirela, iti tin pumnii si ma gandesc la tine sa fie totul bine in legatura cu operatia. Ai sa vezi ca scapi repede si fara probleme!
Giova, lui ginerica, noi vad c nu apucam sa ne intalnim, poate dupa ce te intorci din Alba.
Bianca, uite cum am facut eu: mi-am tras jocul de pe internet, l-am instalat, m-am jucat 60 min (ca atat te lasa) si dupa aceea mi-a facut rost cineva de un crack si l-am rezolvat. Fa si tu la fel, da-mi pe PM adresa ta de mail si incerc sa-ti trimit crack-ul, pt ca e foarte mare jocul si nu pot sa ti-l trimit pe mail. Daca nu asta-seara, atunci maine incerc sa-ti trimit. Dar sa instalezi intai jocul.
Anas, am vazut si eu patutul lui Tibi, imi place foarte mult .
Toanca, imi pare rau ca nu te simti ok la servici, dar poate si adaptarea e mai grea. Cum zicea un scriitor: incearca sa scoti maximum din minimum .
Ma duc sa mai aranjez prin casa ca vine pediatra sa-i faca Priorixul si sunt cam...stresata.
Ieri ne-am uitat la Prima la emisiunea cu poante, si se pune fata mea in fata tv-ului si incepe sa rada...dar sa rada..cu lacrimi, ca radeam si noi de ea. Dar numai la fazele cu caini si copii, la pisici nu. Si se oprea din ras cand se termina faza, si incepea la alta. Ce chestie, doar nu are umor la varsta asta...
Am fugit, mai intru dupa ce vine pediatra.
Ingrid S si Diana

Giova spune:
Oachi daca vine in bulk...a si trecut. caci eu nu verific ce am acolo si sterg tot
.
Ce naiba mai pot face acum? Dana !!!!
Mirela sper ca totul e ok. asteptam vesti.
Mira si Dana spor la treburi administrative.
Ana_m si voi nedormiti, noi asa am fost ieri noapte. dar ne-a spart gingia la o maseluta .
Cata du-te, tu vei fi premiata de pe forum.
Bianca dupa ce termin sedintele te anunt. oricum 10 sedinte e 1 mil. sunt si mai scumpe, depinde de loc.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Giova spune:
Nu am facut electro azi, ca nu avea gelul ala care se pune, sa nu te piste. nu a gasit nici unde. sper ca pana sambata sa faca rost de el.
Am bantuit prin oras, i-am luat ceva hainute lui Marco si cam atat.
La 11.10 suna de la gradi, ca lui Marco ii e somn. fuga dupa el, iar eram in apropiere. acum cred ca ma tat-su', ca de ce nu l-am lasat sa doarma acolo. De luni, cred, ca-l las program pana la 16.
Nu are rost sa-l ducem pt. 2 ore jumate.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

anasol spune:
giova-pai lasa-l mai mult la gradinitza,nu doarme acolo sau de ce tot il iei acasa cand ii e somn?

Giova spune:
Anasol, in astea 2 sapt. l-am dus doar pana la 12, sa se acomodeze treptat. acum vroiam ca prima sapt. din aprilie sa stea pana la ora 13 sa pape acolo. dar cica pe astia mici ii pune la [somn] de la 12.30-15. la ora 12 papa de pranz. asa ca....de sapt. urmatoare pana la ora 16 il las acolo...vai mie!!! ca iar cred ca ca proasta.
Azi nu stiu ce au facut...ca e tot pictat pe degete si pe pantaloni .
_

oachi_79 spune:
A zis Maruta ca fiecare mamica primeste un premiu si caseta cu inregistrarea emisiunii. Asa ca du-te miine Cata, imbracati-va subtire si rezistati.
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

anasol spune:
giova-pai du-i tu acolo schimburi ,sa nu murdareasca haine bune,sa poate sa le picteze pe alaea asa mai de stat prin casa......