Mamici de martie - aprilie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

buna fetelor

Va rog sa-mi spuneti daca voi va puneti bebelusii in scaun de masina. eu am unul de tip " scoica de la Primii Pasi si il mai pun cind nu il mai pot tine in brate
Cind vrea in brate nu ma inteleg deloc cu el si ma doare si pe mine mijlocul pina la urma. Mie mi se pare ca are in scaun pozitia ca in brate.
va astept parerile!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Vreo mamica de martie-aprilie care a nascut la Constanta la Spitalul Mare?Natural sau cezariana nu conteaza....mi-ar prinde bine sa am niste informatii
Florin-a 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Da, eu. Ce anume te intereseaza?

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Tzuna multumim de sfat in legatura cu baitza....si pitica mea plande din mom in care pun mana pe ea sa o bag in cada pana o intorc sa o spal pe spate...atunci se linisteste...o sa incercam si noi asa cum ai zis tu....sa vedem ce iese....

Roxanici si eu la inceput plangeam langa ea...cand urla...mai ales cand are colicii ca atunci urla...in rest cand o schimb sau pana sa ii dau sa mance mai mult scanceste.....si e mai suportabil.....asta e ne obisnuim...pe mine ma ajuta sotzul fff mult noaptea cand o doare burtica o ia el in brate si o tine pe burta lui si saraca atata urla si transpira toata...da macar il vad pe el mai linistit si ma linistesc si eu....si cam in max o ora trec durerile....

Subscriu si eu la faptul cu perihurala...cine are posib sa o faca.....dar sa o faca cat mai tarziu...pe la dilatatie 7 cat puteti sa rezistati asa fara si spre sf sa o cereti.....a va spun de ce.....mie medicul mi-a zis de la inceput ca vb cu anestezista si cand numai pot sa cer peridurala...dar mie imi era asa de frica de injectia in sapte si de faptul ca daca numai pot sa imping la sf...incat am zis ca nu o sa fac....si numai bine ca ...am rabdat o noapte intreaga niste dureri groaznice...de la 12 la 3 era cat de cat suprtabile...din 5 in 5 min...dar dupa 3 cand am ajuns la 5 dilatatie... am crez ca nu se mai termina simteam ca ma rup de la mijloc in jos.....dar am tot amnat injectia....pana la 5 cand am zis gata sa vina anestezista ca numai pot...numai bine ca era la o alta pacienta si am mai astepat o juma de ora....la 5:30 cand a venit anestezista moasa nu era sa-mi zica ce dilatatie aveam...si am facut si celebra injectie....cand imi pusese cateterul...apare si moasa...care dupa ce m-am dat jos de pe masa si la prima contractie am tipat ca iese copilul...m-a urcat inapoi pe masa si dupa ce s-a uitat a zis hai sa-l sunam pe medic ca se pare ca ai facut anestezia degeaba....ca deja se vede capul..... in 5 min a aparut si medicul si aveam unda verde la impins....cu ce m-a ajutat anestezia... azis si medicul ca ultimii 2 cm m-am dilatat f repede imediat dupa injectie...si la faptul ca pe masa simteam contractia deci puteam sa iming dar nu ma mai durea la fiecare contractie.....deci temerile mele nu s-au adeverit.... am putut sa imping de cate 3 ori pe fiecare contractie...si dupa vreo 5 contactii....a iesit si comoara mea.....medicul ma tot certa ca eu vedeam tot ce se intampla in geam si cand i-am vaz caputzul am vrut sa ating cu mana...si nu ma mai concetram la impins...asa ca m-a certat si a zis ca am timp sa o ating intai sa o scoatem afara....si cu ajut lui si a lui D-zeu am reusit.....ceea ce a urmat cusutul si restul numai conteaza ca eram cu ochii pe prinesa...si dupa ce mi-a pus-o si pe piept eram topita toata....dar dupa ce mi-a luat-o am incep sa-l stresez pe doctor la fiecare impunsatura cand ma cosea...imi trageam fundul in sus el ma tragea inapoi....nu simteam decat impunsatura si imi era ffff frig aveam niste frisoane si tremuram intr-una...dar numai conta abia asteptam sa ma termine de brodat sa pot sa merg in pat sa-mi trag sufletul si sa-mi pot vedea zana cat mai repede.....

Cam atat deocamdata ca restul mai pov mai incolo

Karra de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Fetelor am pus poze cu grasunica Absolutei,imi cer scuze ca nu am pus pozele de ieri insa m-am luat cu treaba si am uitat sa fiu sincera.
Ma intorc sa citesc ce s-a mai intamplat si apoi mai scriu.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Felicitari proaspetelor mamici si bine ati venit acasa.
Vad ca ati cam acaparat discutiile si ne faceti pe noi, mamici in asteptare, sa ne dorim sa treaca timpul mult mai repede sa ne tinem si noi comorile in brate.Eu ma cosolez cu gandul ca momentele prin care trec acum sunt unice si sunt sigura ca dupa ce nasc o sa-mi fie dor de burtica asa ca ma bucur de ea cat mai pot.
Mie mi-au iesit niste negi micuti pe sfarcuri, nu am reusit sa gasesc un raspuns concret in discutiile de pe forum, poate ma lamureste si pe mine cineva:se poate face ceva in privinta lor?O sa pot alapta?Va rog mult sa-mi raspunde-ti.
Cria noi avem acelasi DPN, voiam sa-ti spun ca bb meu nu mai este asa de activ ca si pana acum iar burta imi este mai tot timpul incordata si atunci in partea dreapta sus chiar langa stomac simt asa ca o gogoasa si mi-e frica sa nu apas cumva si sa ii fac rau la bb.Tu ai asa simptome sau poate una din fete? Imi fac griji degeaba?
Ieri de exemplu cand se misca bb am auzit de vreo 2 ori asa ca un plescait in burtica, oare de la ce?
V-am bombardat cu intrebari, nu aruncati dupa mine cu ceva.Va pup.

Pentru fetele care urmeaza la rand pun majoretele la lucru:

35+cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

Buna dragi fete,
am venit de la medic. suntem bine. am 37 de saptamani azi si bebe are 2,900. oare e mult ? imi e frica sa nu se faca un grasan ca nu vreau cezariana, nu vreau!!!
am problema ca am colul prea lung: 3,7 cm. pana acum era prea scurt, mi-a facut cerclaj si acum...e prea lung. o sa merg sa imi scoata firul dupa Paste. pana atunci o sa ma plimb mai mult ? oare ce trebuie sa fac ca sa mi se scurteze colul??????????????
am dureri de spate si ma misc foarte greu. si am o pofta de mancare NEBUNA!!! voi? care mai e in situatia mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Felicitari proaspetelor mamici sa fie sanatoase si ele si bebeii lor.

Incerc sa intru mai des insa nu prea pot in perioada asta Maria traverseaza o perioada grea si cand nu stau cu bebe stau cu ea.Insa nu va abandonez.

Roxanici cand ti-e greu gandeste-te la mine si o sa ti se para mai usor ,esti o mamica grozava,toate suntem! Insusi faptul ca te framanti atat e o dovada.

Tineti capul sus fetelor si mai multa incredere in voi,fiti puternice asa cum ati fost 9 luni asa trebuie sa fiti toata viata de aici inainte,incertitudini si framantari vom avea tot restul vietii noastre insa vom sti mereu sa alegem calea cea buna si chiar daca o sa mai si gresim o sa invatam din mers .

Pupici la burtici,mamici si bebici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici si la proaspete mamici!

Io azi am fost la doctor si conform spuselor lui tin sa va anunt ca bb al meu s-ar putea sa nu tina cont de nici o listuta si sa se bage in fata.....ca azi mi-a spus ca nu stie daca apucam Pastele....ca avem colul scurtat si contractii...asa ca m-a bulversat...asta inseamna saptamina viitoare......da` io sper sa trecem de sarbatori...
Apropo si pe mine ma doare pe jos ...in special dupa controale...

Pupici
Roxygeo 36+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

fetele multam de incurajari. nu ma gandesc ca nu sunt mama grozava, oi fi; ma gandesc ca nu rezist la urlete, ca nu am nervi si suflet sa il vad plangand fara sa pot sa ii fac ceva sa il ajut.

Baita fiasco e si din cauza ca am oroare de buricul ala si nu am vrut sa il ud tot...sper sa ne invatam cum. Ma ajuta sotul f mult si e mai tre ca mine dar io....

sper sa ne obisnuim cu prg si unul cu altul....

intrebare: cat putem pastra lapticul in frigi/congelator, stiu ca a mai fost intrebarea asta....da nu mai stiu ce si cat

roxana 39+5 cu Rares Teodor

Mergi la inceput