Mamici de martie - aprilie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 29
Sori1980 spune:
Scuzati tacerea fetelor, felicitari noilor mamici, in fiecare zi ma uit la listuta... sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei! Tare dulci si falcosi sunt! Multa bafta celor care urmeaza sa nasca in curand!
kmi78, mersi ca te-ai gandit la mine, nu inca n-am nascut, astept cuminte. Azi am facut 37 de saptamani, si sper sa ajung pana dupa Pasti la 38 si 5 zile cand am programata cezariana. Daca nu, mi-o face medicul de garda cand m-apuca, dar eu sper sa nu ma apuce nascutul chiar de Pasti.
Nu dati cu rosii fetelor, cam o data la doua zile va citesc, ma uit la lista de bebelusi care creste vazand cu ochii, si-i vad cat sunt de frumosi in album, dar am asa o stare acum pe ultima suta de metri... nu ma simt in stare de nimic, ma dor toate, am sciatica dubla, pe ambele picioare, stau mai mult in pat intinsa in pat pe stanga, burta e mare si grea, eu mica, de-abia o car. Sunt obosita in continuu si amarata de atatea dureri, de aceea nu am mai scris. Mai nou, osul pubian se desface nu stiu cum si ma doare tare, dr. a zis ca trebuie sa ma leg cu o fasa stransa dupa ce nasc sa il aduc la loc. A mai patit cineva asa, sau e inca un simptom caracteristic femeilor mignone?
Totul e pregatit, patutul, hainutele, abtibildurile cu Winnie the Pooh pe pereti, scauneul e montat in masina, si acum o asteptam cu drag si nerabdare pe puiuta noastra
.
http://new.photos.yahoo.com/martie_aprilie_2007/album/576460762311460994/photo/294928804305948178/27
Sa imi dau si eu cu parerea despre ce ati mai scris...voi stiti atatea detalii... despre gradul de imbatranire al placentei, marimea bebelui din burta dupa fiecare ecografie, etc. etc., vad ca multe va faceti numai griji.
Medicul meu nu mi-a facut nici un control pe calul balan in ultimele 3 luni ca sa nu deranjeze ceva acolo, masoara numai burta, greutatea mea, asculta inima bebelui cu doppler si atat... a zis ca ne vedem la cezariana...mai mult nu stiu. Am mai facut ecografii si am vazut ca e cu capul in jos, cordonul pluteste, lichid amniotic e destul... si acum o saptamana sughita in timpul ecografiei si ii ieseau bule de aer din gurita
. Parca era o ratusca.
Drept sa va spun, parca putina ignoranta nu strica, pt ca altfel as fi si mai stresata decat sunt deja. Marimea bebelui spre exemplu, nu se poate calcula cu exactitate la eco. acum inainte de nastere, masuratorile fiind mai precise numai in primele saptamani de sarcina. Nu va faceti griji ca bebe masoara cu 4 zile in plus sau in minus, nu toti bebelusii se nasc la fel de mari, si masuratorile astea cu ecograful sunt. f. relative.
Va pup fetele si iertati vaicarelile, va rog. 

pt fetele care urmeaza.
Sori
37s cu
Alexia Sara
roxanici spune:
Felicitari Dani, sanatate si noroc si numai bucurii alaturi de Ramona.
Sper ca micuta este bine; sa revii cu vesti.
roxana, mamica de nazdravan Rares Teodor
paxela spune:
Sherbi, starile tale sunt normale avand in vedere viata ta dinainte, dar incet incet totul va reveni la normal, daca ai bebe nu inseamna ca nu mai poti iesi , ci doar ca va trebui sa schimbi locatiile, sa alegi locuri fara fum si fara galagie prea mare si bebita poate merge cu tine, daca ai ajutor il poti lasa acasa si sa mergi chiar si in cluburi
noi pe silviu l-am luat mereu cu noi , neavand cu cine sa il lasam, si am iesit si la restaurante si dupa ora 23, a fost invatat de mic si nu se trezea de plimbat mutat sau galagie
acum va fi mai complicat ca sunt 2 dar asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam la viata noastra, ci doar sa o adaptam la noul stil
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
paxela spune:
Sori ce frumoasa e camera bebitei
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
flopici spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI tuturor celor cu nume de flori!
Sa aveti o zi plina de soare!
Sherbi, cred ca e o stare normala, cea [prin care treci. Eu acum sunt singura acasa, sotul meu s-a dus la bazin...si la un concurs de biliard, sa sustina un var...adica are timp de el. Eu stau acasa...dar sunt foarte linistita, pentru ca inainte sa plece, mi-a umplut casa cu flori...si are grija de mine. Daca as fi fost trista, nu ar fi plecat.
Copilul cere sacrificii, asta este clar...e doar o perioada de acomodare. Eu toata saptamana stau in casa, sambata vine mama la mine si pot iesi si eu. Ieri am iesit si nu m-am intors dupa trei ore, i-a dat mama sa mance cu biberonul laptele meu. Si cand m-am intors, a mancat san fara probleme.
Saptamana viitoare mi-am propus sa merg la coafor...asa ca va sta tata cu el...si ii va da sa manance ...si il va schimba.
Important este sa nu ne pierdem rabdarea.Mai e putin si putem merge cu bb peste tot...la terase cu prietenii...mai ales ca vine vara.
Si eu m-am decis sa caut o bona, care sa ma ajute si in gospodarie si sa stea cu copilul cand mai iesim noi.
Val, legat de ajutoarele medicului, eu am intrebat doctorita cui trebuie sa mai dau. Si mi-a zis ca a avut ajutor doi rezidenti, dar ca nu este cazul sa-i recompensez. Incearca sa vorbesti si tu cu dr tau.Eu am recomoensat doar neonatologul si anestezistul.Si bineinteles dr meu.
Va doresc o zi minunata!
Florina, mamica de Martha Ioana
roxanici spune:
La Multi Ani!! tuturor Florineleor si Florinilor si celor care poarta nume de flori
Noi suntem bine ,mancam dormim, mai stam si treji,in general e bine.
De la 5 insa cand am dat ultima oara de papa m-a cam facut cu nervii, nu plange da nici nu doarme profund. Adoarme 5 min apoi se foieste, face ca un catzelus, apoi iar somn 5 min apoi iar foit. N-a mai facut niciodata asa....astept sa se trezeasca de-a binelea sa ii dau iar papa.
Sherbi am vazut si io in sfarsit poze cu bebele tau. Tare dragalas mai e. Hai ai un pic de rabdare ptr el, si o sa iti reintri in normal si cu programul monden ![]()

roxana, mamica de nazdravan Rares Teodor
elyanne spune:
Sherbi e normal prin ce treci... e depresia postpartum. Am trecut si eu prin asta la prima sarcina... nu credeam ca mi se poate intampla mie... Exact ca tine era... la fel ma simteam... Eram disperata ca un sufletel depinde de mine... si e legat de mine... Iar eu trebuie sa fiu la dispozitia lui... Si plangeam din senin, fara motiv... daca ma intrebai de ce sau de ce nu ma opresc... nu stiam... Pur si simplu.
Acum n-am mai trecut prin asta, poate pt. ca e a doua oara sau pentru ca am stat f. mult in casa pana sa nasc. Data trecuta am umblat pana in ultima clipa si dintr-o data m-am trezit "sechestrata" in casa.
sa treaca repede si incearaca sa lasi bb-le cu alticineva si sa iesi o ora cu alt tau sot, cu prietenii. Iar in curand, o sa fie cald afara si puteti sa iesiti cu totii la terasa. Bb o sa doarma in carut si voi o sa va vedeti de ale voastre...
Sori f. frumoasa camera si patutul si dulapiorul!
Cria trebuie sa facem fata... se poate
Ma incurajez singura
... daca nu io, atunci cine... Toti cei cu care vorbesc au aceiasi reactie... "vai, ce greu trebuie sa fie!" ![]()
La multi ani celor care-si serbeaza ziua de nume! 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
sherbi spune:
fetelor, va multumesc din suflet pt. sfaturi si ganduri bune. mama nu poate sta cu bb decat in week-end pt. ca munceste f mult. insa nu pot sa profit f tare de ea pt. ca si fratele meu are 2 fetite gemene de 1 an si o solicita si el. mama soacra e in galati, iar bona nu sunt pregatita sa-mi iau. mi-e teama sa nu se poarte aiurea cu bb. sunt convinsa ca aceste trairi se datoreaza schimbarilor hormonale instalate dupa nastere si vor trece cu siguranta.
dar simt nevoia sa ma descarc, altfel mi se agraveaza starea.
multumesc inca odata celor care mi-au raspuns.
la multi ani florilor( si eu sunt una)!
bafta fetelor care vor naste intr-o zi asa frumoasa!
pup!
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
Amma23 spune:
La multi ani, tuturor celor cu nume de floare (si sotului tau, Elyanne, nu?).
Aseara m-am uitat cu sotul la pozele voastre, Elyanne.De tine i-am mai tot povestit, te-am tot laudat ce mamica de admirat esti. Doamne scumpi sunt baietii tai.Cum se sfatuiesc ei acolo.Stii ce mi se pare foarte interesant, unul seamana cu tine celalalt cu tati.Iar mandra e chiar o mandretze de fata. Sa va traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti toti.
Noi am avut o noapte foarte linistita.A mancat din trei in trei ore, am reusit sa-l pun in patul lui. A doua oara cind s-atrezi a marait un pic, da' am facut cum a zis Mirandolina si a functionat.S-a trezit ultima oara la 8:30 a papat, a dat inapoi de vreo doua ori ca n-a vrut sa ragaie ,a si sighitzat o tura si pana la urma adormit in bratze la mami. Imi tot fac probleme cu datul inapoti, parca e totusi prea des. Desi sor'mea imi spune ca si fata ei facea la fel.Dupa ce manca zici ca era fantana arteziana.De lacomie.Asa maninca si Lucas si dupa aia, cred ca e plin si nu se simte bine, se agita tot si da afara. Mai e cineva ca noi, ca parca e mai linistitor sa stii ca mai e cineva in situatia ta.
Pupe si o duminica super la toate
radcarmen spune:
La multi ani tututror forilor! Sa va dea Dumnezeu sanatate, fericire, noroc si rabdare!
Eu va citesc zilnic si incerc sa invat una alta pentru viitoarea "meserie" de mamica de la voi cele ce deja aveti experienta.
Desi nu am nascut inca (avem 36 de saptamani si doua zile) ma confrunt si eu cu o serie de stari (eu de felul meu sunt o panicoasa): ba ca nu ma voi descurca cu bebe, ba ca nu voi mai avea timp de mine si ma voi sufoca in casa (cu toate ca ma voi muta la curte) etc. Cred ca nu am alta treaba mai serioasa de facut de ma gandesc numai la prostii. Dar o sa trec eu cumva si de starile astea.
Va pup pe toate mamicile si viitoare mamici.
Carmen
36 sapt si 2 zile cu
Vlad Gabriel