Mamici de martie - aprilie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 28
gabdyd spune:
Felicitari Jaana si Adelyna!!!

Fetelor, am inceput sa ma dau si eu cu GARMASTAN. Am vazut ca scrie pe prospect ca se poate da inainte si dupa alaptare, fara sa trebuiasca sa il speli pt ca nu e nociv pt bb. Dar cum eu intotdeauna incerc toate alea inainte sa le dau copilei, l-am gustat. Si e AMAR. Cum sa il las pe sani inainte sa suga, sigur n-o sa-i placa! O sa creada ca e laptele amar si n-o sa vrea sa suga. Voi l-ati incercat?
Diana
36+, mami de Julie
, 14.11.2003
diana_jors spune:
Salutare,
Mihaela_ce, Jaana, Ramiha, Adelyna, Dani7asi 

Arissa
, mai bine mai tarziu decat niciodata 

Eu am smotruit putin azi, o iau incet sa termin toata casa in cateva zile si sa nici nu obosesc prea tare
Si incerc sa folosesc pentru mine saptamanile ramase pana la venirea lui
, ca imi dau seama ca dupa n-o sa mai am timp... oricum ma simt deja la "AMR x zile"...
Va 
Diana
36+ cu
Mihai-Alexandru
elyanne spune:
Felicitari noilor mamici! Multa sanatate si toate cele bune voua si bb-ilor vostri!
La multi ani, Arissa!
Ne ierti, nu-i asa... ![]()
Chiar asta ma gandeam... ca s-au cam dus zilele noastre de nastere (cele nascute in martie sau aprilie cu bb-ii in aceiasi luna
) ... eu cel putin n-am simtit ca a fost ziua mea anul asta... am fost fericita ca am fost acasa...
Am iesit si noi afara... in sfarsit 
N-a fost prea frumos... batea vantul... dar trebuia sa iesim odata si odata. Asa ca pe la 2 jumate am echipat bb-ii, tati a echipat mandra si am iesit in formatie completa.
Mandra a vrut sa stea si ea in carut... noroc ca am primit intructiunile de folosire de la cea care ne-a dat carutul si care are si ea un copil mai mare si gemeni... bb-ii statea in carut, la locurile lor si mandra in fund, in fata lor... complicat de explicat. O sa pun poze cand o sa fac ![]()
Despre somnu' bb-ilor... eu ii las sa urle atunci cand n-au alte motive (foame, trebe schimbati sau ii doare burtica). Asa am procedat si la mandra si a mers... A dormit singura pana la 2 ani si ceva... pana am mutat-o din patut in pat obisnuit.... acu' vrea sa doarma cu tati.
Despre metode de contraceptie... inca nu e cazul... Dar probabil o perioada va fi prezervativul... si pe urma o sa fie steriletul (trebuie sa vorbesc cu dr. cand ma duc la consultatia de 6 sapt.). La mandra am ramas la prezervativ pt. ca aveam in plan sa mai facem un bb... si atunci n-avea rost sa pun sterilet, ca sa-l dau jos dupa. Acum, gata... ne ajung 3 teroristi ![]()
kmi78 inca mai pot
Da' si cand m-o apuca... fug in lume...
Ce sa zic... nu-i mai greu cu doi decat cu unul... Comparand cum a fost cu mandra si cum e cu ei... Dar e greu cu mandra si bb-ii... pt. ca ea nu e suficient de mare sa te intelegi cu ea si nici prea mica, sa stea unde o pui ![]()
Daca plange unul si celuilalt nu ii este foame sau nu il doare nimic, doarme de bubuie... Se intampla rar sa urle amandoi odata.
Daca unul se trezeste pt. ca ii este foame, il iau primul la schimbat si ii pun biberonul sa pape, pe o perna, inclinat... Si il trezesc si pe al doilea, il schimb si ii dau sa pape.
Altfel m-ar trezi pe rand la ore diferite... si n-ar fi frumos ![]()
Asa apuc si eu sa dorm 4-5 ore si iar inca 2-3 dupa aia.
si inchiei aici ... m-am intins destul... si trebuie sa ma intorc la ale mele.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
cria_bv spune:
Ce modesta esti Eliana "nu e mai greu cu doi decat cu unul", eu cred ca vrei sa ne iuncurajezi,
pai daca tu faci fata la trei noi trebuie sa facem fata la unul nu?
Cria
36+ cu
Vlad
madybulancea spune:
Felicitari Jaana si Adelina!!!
Eu am fost azi si am dat examenul...ultimul,in sfarsit...si sper sa il iau,chiar dak nu stiam nimic...m-am inveselit acum pe seara...k mi-am montat patutul pt bebelina (a muncit tati in seara asta de-a innebunit
) si e tare frumos acum in camera si spatiu si lumina...abia astept sa-mi vad copilul acolo in patut...
Va pup pe toate si aveti grija de voi!Noapte buna!
Mady
35+
ellamiss spune:
Fetelor, cele din Bucuresti,de unde v-ati luat fase sterile ca eu nu am gasit.De vata sterila nici pomeneala.Am cautat la farmaciile din zona (Crangasi)dar nu am gasit.
ELLA
37 sapt.
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705
Crina_mio spune:
Buna seara burticute, mamici si bebici (bebicii sper ca dorm la ora asta)
La multi ani, Arissa!
Felicitari Jaana si Adelyna!!! Sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de ei.
Abia astazi am citit ci eu mai in detaliu din urma.
gabdyd – mi-a placut povestea nasterii printesei tale. Am si ras, am si plans in timp ce am citit. E bine ca ai trecut deja prin experienta unei nasteri si cam sti la ce sa te astepti. Cele care suntem la prima nastere invatam din sfaturiel voastre. Cel putin e bine ca avem DPN-ul mai tarziu, spre sfarsitul adiseei si asa am avut norocul sa mai aflam de la proaspetele mamici ce si cum.. Eu am documente intregi scrise despre prima baita, cum sa-i ingrijesc burucutul, etc. Sper sa mai am si timp sa citesc. Oricum, inca o data mii de multumiri proaspetelor mamici.
ca si dallina si eu cred ca momentele de acum sunt unice si chiar cred ca o sa-mi fie dor de ele. Si pe mine tot pe 13 m-a chemat la urmatorul control. Sper sa rezistam pana atunci. Am renuntat sa ma mai duc la serv. Si stau cat mai linistita. Sper sa treaca si Pastele si apoi saptamana de dupa.... si sa ne tinem puitzii in brate. Uneori abia astept, dar sunt si momente (multeeee) in care as vrea sa mai stau asa. Mi-e frica de marele moment. Ma incurajez gandindu-ma la cum o sa fie cand o sa-mi iau puiutzul in brate. Zilele astea chiar m-am simtit mai bine, fara contractii, fara dureri de burtica, spate... doar ceva dureri la dansa si incheieturi, dar nimic deosebit. Si am avut o noapte record, m-am trezit doar la 3 si la 6 dimineata sa ma duc la toaleta. Nici nu mai stiu de cand am dormit asa bine. Si asta dupa ce am dormit vreo 2 ore si ieri dupa amiaza. Sper ca si noaptea asta si cele acre urmeaza sa fie la fel.
ralualexandrei – multumim pentru incurajari. De unde mai ai mama draga puterea san e incurajezi??? Cu 3 copii ?!?!?! Tot respectul din partea noastra.
Roxana, felicitari, bebelusul tau e un dulce. La cat de optimista te stim toate de aici cu siguranta o sa fi o mama extraordinara!
suzy78 – sper ca ti-ai rezolvat problema cu laptele (si asta fara sa ajungi la maternitate sa alaptezi toti bebicii). Si cand te gandesti ca alte mamici se chinuie sa-si stimuleze lactatia. Ce ti-=e si cu organismul asta doamne!! Eu am citit ca pentru lapte in exces este bun ceaiul de hamei. Ai incercat?? Pote merge
elyanne – ce soimpatici trebuie sa fi fost toti 3 copii tai in carut. Abia astept sa ne pui poze.
Noapte buna fetelor
Crina 36+
Maria Stefania
Maine implinim si noi 37 de saptamani. Doamne ce repede-mi par ca au trecut.
arissa spune:
Felicitari dani7iasi, jaana, adelyna si ramiha! Sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de ei.
Adina, este practic un elastic mai lat si are cusut pe el o chestie ca un banut care trebuie sa vina pe buricul lui bebe. Eu mai pun si o compresa sterila dedesupt. Nu prea sta fix, ca se foieste ea, dar cat de cat. Am gasit la Sensiblu.
www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007
sherbi spune:
fetelor, sunt disperata!
nu stiu cum va simtiti voi, dar eu trec prin niste stari tampite rau de tot. acu mi se pare ca sunt cea mai fericita femeie, ca mi s-a indeplinit visul de a deveni mama si mai ales cu omul pe care-l iubesc nespus, acu am senzatia ca din cauza copilului, viata mea e terminata din punct de vedere al distractiilor, al iesirilor cu prietenii, si al programului "dolce far niente".
in seara asta sotul meu a iesit sa dea de baut la prieteni pt. bb si i-am spus ca il urasc ca eu trebuie sa stau in casa. am inceput chiar sa-mi pun problema ca m-am grabit cu facutul copilului. cand ma uit la el simt ca ma topesc, dar in acelasi timp vreau la loc libertatea mea dinainte.
azi am stat in casa, si doar o iesire la market am avut.
in mod normal, sambata ieseam la 12 la cafea, dupa mergeam la restaurant sa luam pranzul, apoi o plimbarica, somn de voie si seara in club. si acum casa si iar casa...
sper sa nu stresez, dar simt ca nu-mi gasesc locul.
ma bucur mult ca existati!
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
gabdyd spune:
Sherbi, tu nu spuneai ca o ai pe mama ta la tine?
De ce nu o lasi pe ea cu bebica sa poti iesi si tu putin?
Eu nu am avut asemenea sentimente,
nu vroiam sa vad mai pe nimeni in primele saptamani.
Ma mai duceam la servici, dar acolo stam doua ore si ma intorceam.
Abia mult mai tarziu am inceput si eu sa vreau sa ies.
Si cand s-a facut suficient de mare am luat-o cu mine,
evident locurile vizitate s-au schimbat,
fara fum, gelaterie, mc donalds, locuri de joaca, etc.
vad ca si acum am aceeasi tendinta, sa fug de lume,
deja dinainte de nastere.
Dar te inteleg, daca nu poate mama ta, atunci bafta la gasit o doica. macar din cand in cand sa poti apela la ea.
Mie mai repede mi-ar trebui o menajera, dar deocamdata e o cheltuiala mult prea indrazneata.
Va
fetelor, noapte buna!
Diana
36+, mami de Julie
, 14.11.2003