Mamici de martie - aprilie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

Buna!
Am intrat doar sa va anunt ca am nascut pe 26 martie o fetita [RAMONA]de 3,900kg si 52 cm prin cezariana !
Va pup si mai vorbim...........
DANIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Au nascut Jaana si Adelyna
Jaana vineri: "Fetita de Jaana s-a nascut vineri la 18:14, 3,8 kg si 52 cm. Nastere naturala dupa un travaliu relativ scurt, fara epidurala. Salutari fetelor"

Adelyna a nascut azi la 15:30 o fetita sanatoasa de 3500 gr, 51 cm cu peridurala

Bine ati venit pe lume bebeluselor, Felicitari Jaana si Adelyna, multa sanatate si sa veniti cu bine acasa

roxana, mamica de nazdravan Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Felicitari Mihaela, Ramiha si Dana ,
sa aveti bbei sanatosi si papaciosi!!!

Pupici la toata lumea,
noi trebuie sa iesim putin pe afara ca nu am fost deloc azi,

Diana 36+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor!
Azi a fost urat si nu am scos fetita afara.Speram sa iesim maine si cu tati. Am inceput sa capat curaj si o chinui mai mult sa pape la san. nu reusesc tot timpul dar pana una alta incercam.

IONELAC - eu i-am facut baita in chiuveta ca la maternitate in primele 2 zile apoi in cadita ei chiar dc nu-i cazuse buricul. Si nu patit nimic ba chiar i-a cazut destul de repede (la 1 sapt parca) si s-a vindecat frumos. Am curatat locul acolo cu spirt si dupa ce a cazut ca mai sangera. Initial cand o spalam la chiuveta o curatam pe corp si apoi o inveleam intr-un prosop si la sfarsit o spalam pe cap (asa ca la coafor).

ROXANICI- din pacate nu mai am vesti de la Ramiha asa ca mai asteptam pana sa completam lista. De nascut insa a nascut dupa 12 noaptea deci e pe 30 martie.

Felicitari noilor mamici!

Nastere usoara celorlalte.

Week-end placut tuturor.

Mamica Mariei - 1 luna si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Felicitari noilor mamici si bine ati venit , puiutzilor!
Intru si eu scurt sa va spun ca am avut o noapte alba.Copkilu asta n-a vrea sa doarma deloc.Ori l-a durut burta,( desi n-ai zice) ori e mare smecher. Cert e ca ne-a facut. El cind plange e cu vomitat ca sa nu poti sa-l lasi sa planga.
Acum ma gandesc ca poate el are ceva si eu nu-l cred :-(. Am sunat la dr saptamana trecuta si i-am zis ca tot vomita si a zis ca se mai intampla sa aiba perioade agitate. Si la voi e la fel. Maninca vomita daca-l las jos, daca-l pun sa ragaie nu ragaie, (incepe sughitul) Ce gresesc? Afara doarme linistit in caruciorul lui, altfel nu vrea decit in bratze.
De la atat supt iar imi curg sanii.Aseara aveam si frisoane, am mai avut o data cind am ajuns acasa de la spital. Au durat vreo doua zile, cind intram la dus ma lua un frig de la sani, e o senzatie ciudata.Chiar vroiam sa-ti zic, Roxi ca poate o sa te confrunti si tu cu asta acum ca nu te mai mulgi.
Krissy, s-ar putea sa ai dreptate.Habar n-am cum tre sa fie lohiile, stiu doar ca la mine curat. Vedem mai incolo. O fi altfel la astea cu cezariana?
Pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Felicitari fetelor care au nascut Mihaela_ce, Jaana, Ramiha si Adelyna. Sa fiti sanatoase si bebeii vostri sa va aduca numai bucurii.
Arissa La Multi Ani sanatate, sa fii iubita si ferticita alaturi de familia ta..

Cria36+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Sherbi, ti-am vazut pozele. Fain ficior ai, seamana cu mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Arissa LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa si cu mult noroc in viata.

Roxi ai dreptate ca uitam de noi si ne uitam numai la bebelusi.

Amma, inca ma mai mulg dar se pare ca sunt pe drumul cel bun, scot tot mai putin si sanii sunt moi, cel putin cel care imi facea pb pare sa se dea pe brazda. Nu am reusit sa nu ma mai mulg ptr ca am sarit odata peste si la urm alaptat am avut sanii tari si apoi am scos un bibe plin de lapte si m-am speriat.

roxana, mamica de nazdravan Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

ARRISA, cum arata fasa de la farmacie cu inel ombilical.
La noi cu buricul a fost altfel.Am fost ff norocoase si ne-a cazut dupa 4 zile in spital.Apoi acasa l-am dat cu spirt cateva seri si apoi ne-a zis dc sa il strangem cu un plasture sa se retreaga.Am cam chinuit-o ca i se cam irita pielita din jur.Acum e la nivel si nu stiu dc sa-l las asa.
Azi a fost o dulce.A tot dormit si papat.Dar ...sa vedem la noapte ca atunci incepe distractia,

Interesanta lectia de dormit.Sa vedem dc merge si la noi, dar pe mine credeti-ma ca ma cam doare sufletul sa o aud plangand....si uite asa...fac parintii..mii de greseli.

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Dani7asi acum am vazut ca ai nascut. Felicitari sper ca esti bine si bebe Ramona sa-ti aduca numai bucurii.

Cria36+ cu Vlad

Mergi la inceput