Salutare calda tuturor,
O intrebare pentru cei care calatoresc mai des cu avionul pe ruta Bucuresti - Auckland si inapoi sau care au facut lucrul acesta de curand...
Care ar fi cele mai bune solutii pentru drumul care este si asa destul de lung?
Ma refer aici la companiile aeriene ( raport calitate - siguranta - pret ) si la ruta pe care o considerati a fi cea mai buna.
A...si sa nu uit ...m-ar interesa si un pret bun de cargo...din partea celor care au folosti serviciul respectiv.
Multumesc foarte si astept raspunsul celor care stiu, in limita timpului lor disponibil.
Toate cele bune va doresc,
Boddhi javascript:insertsmilie('')
Boddhi, eu locuiesc in Auckland.
Din ce am folosit noi si din auzite de la alti romani, cele mai bune oferte sunt la KLM, Lufthansa si Emirates. La acesta din urma insa, este legatura numai din Istambul, pina acolo este treaba ta. Daca ai si copil dupa tine, mai greu , zic eu, cu bagajele si toata tevatura, si s-ar putea sa coste pina la urma chiar mai mult.
Eu personal am mers cu KLM (chiar de foarte curind mi-am cumparat bilete sa venim in vizita in Rom. tot cu ei) si suntem multumiti. Zborul este lung si tare obositor.
Despre cargo, nu stiu sa iti spun.
Succes!
quote:
Originally posted by Gabriela B.
Boddhi, eu locuiesc in Auckland.
Din ce am folosit noi si din auzite de la alti romani, cele mai bune oferte sunt la KLM, Lufthansa si Emirates. La acesta din urma insa, este legatura numai din Istambul, pina acolo este treaba ta. Daca ai si copil dupa tine, mai greu , zic eu, cu bagajele si toata tevatura, si s-ar putea sa coste pina la urma chiar mai mult.
Eu personal am mers cu KLM (chiar de foarte curind mi-am cumparat bilete sa venim in vizita in Rom. tot cu ei) si suntem multumiti. Zborul este lung si tare obositor.
Despre cargo, nu stiu sa iti spun.
Succes!
Daca ai "efecte personale" de transportat peste ocean..te costa cam mult...,ce pot sa iti spun e ca exista in Bucuresti (vad ca esti de acolo) firme care se ocupa cu asa ceva, doua din ele HAPAG-LOYD,si ZIM.CA IDEE PE NOI NE-A COSTAT CAM ODATA SI JUMATE CONTAINERUL TRIMIS DE ACASA PINA IN canada...fata de cel trimis de aici acolo.numai bine si bafta multa.