Miresele anului 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 7
Alynutza spune:
'Neatza!
Vad ca e randul meu sa dau cafelutza de vineri! Poftiti, serviti cat e calda!
Oana mai dau si eu daca am cui, insa nu prea am. Hainutzele le dau si eu.
ooana spune:
Hai ca mai luat in dimineata asta!
...buna cafeaua asta de pe dealul Clujului!
...la mine e ceva de genul, cand imi iau ceva si la una din bunicile mele ii place, de la inceput aud "Cand te plictisesti sau nu-ti mai place etc...sa nu cumva sa le arunci, ca eu as fi bucuroasa sa le primesc"
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
kitzy spune:
Neata!
Aly, multam de cafelutza, mi-e asa de somn,de nu vad bine, chiar imi prinde bine o cana cu cafea.
Alynutza spune:
Kitzy si eu sunt cam chiauna... si fara ochelari ca i-am trimis la verificat.
Oana eu nu mai am decat o bunica, care la varsta ei (anul asta implineste 92) nu mai foloseste aparatura din asta. Pe maica-mea o dotez cu noutati, asa ca... (adevarul e ca n-am insistat chiar asa tare sa mi se schimbe fierul de calcat.
kitzy spune:
Aly, sa-ti traisca bunica!!!
Ultima mea bunica s-a dus in lumea celor drepti acum vreo 7-8 ani
Inista si tu cu fierul de calcat daca vrei neaparat altul, altfel nu cred ca ti-l da nimeni. Eu am primit de ziua mea unul de la soacra si merge super bine, n-am nici o treaba
Alynutza spune:
Kitzy multumesc de urare. De insistat nu insist foarte tare, ca tocmai ce-am constatat ca nu ne-am facut prea bine planurile financiare si-am fost cam cheltuitori si cum anul asta ne asteapta 3 nunti (iar una e a fratelui meu) si mai vrem si concediu in strainatate si ne-au mai ramas si maruntisuri de aranjat prin casa, trebuie sa cheltuim cu cap. Am avut eu asa un pitic, cand am testat fierul maica-mii, care e de 2200 (parca) fata de al meu care e 1800.
kitzy spune:
Eh, lasa acuma piticii acolo la locul lor
Si noi avem 3 nunti anul asta in iunie, iulie si august si la una s-ar putea sa mergem nasi, am auzit eu asa niste zvonuri, dar inca nu stiu si nici nu putem refuza ca e vb de un var de-a sotzului si stiu ce greu e sa gaseti nasi asa ca daca intr-adevar ne cheama, musai sa mergem.
Concediul il facem in tara anul asta, sa mai economisim niste bani. Posibil sa mergem cu masina asa la un tur, sa ne oprim unde vrem si sa stam cat vrem.Dar si asta va fi undeva prin septembrie ca sotzul meu numai atunci poate si sper sa-mi pot lua si eu atunci, sa ne sincronizam cumva.
ooana spune:
Aly sa-ti traiasca bunica...si eu ma mandresc tare cu bunici mei, ca ii am pe toti si ma rog sa ii tina D-zeu langa mine cat mai mult.
Apropos...de intrebarea mea cu lampile?...daca imi spui ce si cum si pe unde...poate punem de-o cafea prin centru cand oi ajunge in Cluj!
...Gio, da de camasi calcate doar pe fata, ca spatele si manecile nu se vad de sacou ai auzit? ... ca io am posesorul ideii acasa
...si noi la capitolul cheltuieli stam cam prost, apartamentul ne papa toti banii deocamdata si nici nu am inceput bine...abia astept sa terminam.
...oricum pentru electrocasnice o sa luam un credit.
As fi prea indiscreta daca v-as intreba cam cat costa aprox tot (pe cele care aveti experienta )...adica de la A la Z...ca de fiecare data aud ca planurile de la inceput aproape se dubleaza pana la final (la cheltuieli ma refer)
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Kitzy noi mergem afara, dar cu masina. Si nu ne mai lafaim la 5 stele, ca in luna de miere.
Onutz mii de scuze, am vrut sa-ti raspund si ... am uitat. So, cele mai interesante chestii de pus pe tavan sau pe post de veioza la pat sunt in Ambient. Am vazut si veioze pe picior inalt, numai ca mi s-au parut destul de scumpe acolo. Eu mi-am luat din Practiker una pentru sufragerie, se vede aici putin. A costat 250 de lei parca, in Ambient nu gaseai nimic sub 350. (ma rog, daca ne placea ceva si se potrivea, luam, nu ne uitam asa mult la pret). Alt magazin mai de Doamne ajuta nu stiu. Mai erau ceva lampi in Central si mai e un magazin in p-ta Matei Corvin (Eon sau ceva de genul), si inca unul Neon pe ceva stradutze, si inca unul pe Bucuresti parca, nu mai stiu exact, dar la astea din urma am fost cand voiam aplice si nu m-am uitat daca au veioze cu picior inalt. Daca vrei, ma interesez exact unde sunt locate si astea.
Cat despre costuri, ce anume vrei sa stii? Amenajari: zugravit, gresie, parchet, mobila, etc?
ooana spune:
Uf, Ambient si Practiker avem si noi...credeam ca o sa gasesc in Cluj...imi place veioza voastra, e misto!
...da io m-am indragostit de o lampa...uite ca asta http://www.emerald-residences.ro/eng/gallery/interior1.jpg
Offf Aly....noi ne-am apucat de la izolatie, adica totul va fi nou, doar parchetul sper sa il putem recupera, de asta intrebam de preturi...deja am pus termopanele si am facut izolatia...urmeaza zugravit, gresie, parchet, mobila...plus "maruntisuri" incepand de la furculita si terminand cu veioze
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon