Aspirante optimiste >20 ani(77)
Raspunsuri - Pagina 3
ancadragoman spune:
Rox pai chiar nu avea ce sa vada,mie la vaginala abia mi-a vazut sacul embrionar la aproape 5 saptamani.Dar cum te simti?
Cate zile ai acum de la ovulatie?>
anca 7+
vine bebe....
poze
bitza037 spune:
Ancutz, multumim pentru capitolul nou, poate cine stie am si eu noroc sa vin dupa tine la Odisee. Alaturi de fete bineinteles.
COCO, hai ma bucura-te, esti !!!!!!
Ali nu te mai supara atat, cum ti-au spus si fetele radiografia era la masea ,nu la coloana. Asa ca capul sus
http://tt.lilypie.com/eWkSp1.png
ancadragoman spune:
Eu la 12 zile DPO am avut test pozitiv,a doua liniuta se vedea stearsa dar era acolo
anca 7+
vine bebe....
poze
rox_dox spune:
anca, nu stiu ce sa zic...pur si simplu eu simt ca nu s-a legat nici luna asta...asa ca ma pregatesc pt analize..si pt curatenie..ca vrem sa modificam dormitorul...deci dupa Paste, o sa avem o perioada super incarcata...cam nasol, cu casa debandada, praf peste tot , yak!
dar asta e...asa ca bebe decide singur...vine inainte, in timpul sau dupa ce terminam cu curatenia...depinde de cum ii place
pupici!
Mami si tati te asteapta!
Nunta noastra!
Adaria spune:
Anca eu fac doar 2 pe saptamana deocamdata, iar utrogestan tot 4 pe zi!! Mi-a spus d.na doctor ca e cam lenes meu, ca nu prea vrea sa urce si e tare jos sarcina!! Saptamana viitoare merg iar la ecograf sa vad ce face bebe!!
Eu am avut mereu probleme...anexita cronica, chisturi permanent, uter marit....si altele, dar se pare ca DD m-a ajutat sa il am pe bebe, pentru ca am ramas foarte repede insarcinata...dupa doar 2 luni de tentative!!
VA pe toate!!!
9+
ancadragoman spune:
Adaria mersi de raspuns si vreau sa te mai intreb ceva.
Cat timp faci gravibinon?
anca 7+
vine bebe....
poze
Adaria spune:
Anca nu stiu cat timp fac!! O sa hotarasca doctorita mea saptamana viitoare cand ma duc, sa vedem cum e bebe atunci, daca a mai urcat si sarcina!! O sa vedem!! O sa mai intru sa iti spun ce am facut la doctor!!
Am o prietena insarcinata in 29 de saptamani care face si acum gravibinon cate una la 4 zile, pentru ca a avut o sarcina destul de grea, cu sangerari si cu internare peste internare!! Dar le-a depasit pe toate...bebe e sanatos si e in limite normale si asta e tot ceea ce conteza!!
Eu nu vreau sa te sperii si pe tine!!
Eu zic ca daca stam linistite, fara efort si cu repaus la pat, cum mi-a fost recomandat mie, o sa fie bine!!
Trebuie sa avem grija mai multa de noi, pentru ca asa avem grija si de !!
Pupici dulci pentru tine si pentru toate fetele!!
9+