Aspirante optimiste >20 ani(77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox pai chiar nu avea ce sa vada,mie la vaginala abia mi-a vazut sacul embrionar la aproape 5 saptamani.Dar cum te simti?
Cate zile ai acum de la ovulatie?>

anca 7+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

pai nu stiu..vreo 10-12 zile..nu stiu exact.

Mami si tati te asteapta!

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ancutz, multumim pentru capitolul nou, poate cine stie am si eu noroc sa vin dupa tine la Odisee. Alaturi de fete bineinteles.
COCO, hai ma bucura-te, esti !!!!!!
Ali nu te mai supara atat, cum ti-au spus si fetele radiografia era la masea ,nu la coloana. Asa ca capul sus

http://tt.lilypie.com/eWkSp1.png

Mergi la inceput

coco, dc nu mai faci inca un test?

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Eu la 12 zile DPO am avut test pozitiv,a doua liniuta se vedea stearsa dar era acolo

anca 7+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adaria spune:

ribo

Mergi la inceput

anca, nu stiu ce sa zic...pur si simplu eu simt ca nu s-a legat nici luna asta...asa ca ma pregatesc pt analize..si pt curatenie..ca vrem sa modificam dormitorul...deci dupa Paste, o sa avem o perioada super incarcata...cam nasol, cu casa debandada, praf peste tot , yak!
dar asta e...asa ca bebe decide singur...vine inainte, in timpul sau dupa ce terminam cu curatenia...depinde de cum ii place
pupici!

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Anca eu fac doar 2 pe saptamana deocamdata, iar utrogestan tot 4 pe zi!! Mi-a spus d.na doctor ca e cam lenes meu, ca nu prea vrea sa urce si e tare jos sarcina!! Saptamana viitoare merg iar la ecograf sa vad ce face bebe!!
Eu am avut mereu probleme...anexita cronica, chisturi permanent, uter marit....si altele, dar se pare ca DD m-a ajutat sa il am pe bebe, pentru ca am ramas foarte repede insarcinata...dupa doar 2 luni de tentative!!
VA pe toate!!!

9+

Mergi la inceput

Adaria mersi de raspuns si vreau sa te mai intreb ceva.
Cat timp faci gravibinon?

anca 7+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Anca nu stiu cat timp fac!! O sa hotarasca doctorita mea saptamana viitoare cand ma duc, sa vedem cum e bebe atunci, daca a mai urcat si sarcina!! O sa vedem!! O sa mai intru sa iti spun ce am facut la doctor!!
Am o prietena insarcinata in 29 de saptamani care face si acum gravibinon cate una la 4 zile, pentru ca a avut o sarcina destul de grea, cu sangerari si cu internare peste internare!! Dar le-a depasit pe toate...bebe e sanatos si e in limite normale si asta e tot ceea ce conteza!!
Eu nu vreau sa te sperii si pe tine!!
Eu zic ca daca stam linistite, fara efort si cu repaus la pat, cum mi-a fost recomandat mie, o sa fie bine!!
Trebuie sa avem grija mai multa de noi, pentru ca asa avem grija si de !!
Pupici dulci pentru tine si pentru toate fetele!!

9+

Mergi la inceput