Aspirante optimiste >20 ani(77)
Raspunsuri - Pagina 29
baby_r7 spune:
IUCA ma bucur ca tu ai mai multe detalii pt. ROX ca eu nu stiam cum sa o ajut, eu nu facusem analizele astea si mi-as fi dorit sa gaseasca un raspuns.tu ce mai faci?
MARIA ce face aspiranta noastra in aceasta dimineata?
ANCUTA, bebe iti mai da de furca, sau e cumintel?
daca da iarta-l ca e si el micut....
poze
bebe al meu
ROXANA
rox_dox spune:
deci daca merg la analize...il iau si pe el
sa le faca pe toate 3? T3, T4, TSH? sau numai TSH?
sotului tau ce i-a recomandat endocrinologul?
Mami si tati te asteapta!
Nunta noastra!
rox_dox spune:
baby_r
iuca, da, dragutza ..a facut spermograma si a iesit ok
dc? l-a testat si la hormonii astia la spermograma?
Mami si tati te asteapta!
Nunta noastra!
bebika spune:
mi-e tare frica de ziua de duminica cand am zis ca fac test ,am asa o retinere nu stiu de ce!!!!!!!!!!ca ma cu apa rece
poze nunta 31.07.2004
BB TE ASTEPTAM
-ADRIANA-
bebika spune:
quote:
Originally posted by baby_r7
ADRIANA pai e de bine, "rau de tot" , ce simptome ai tu...
poze
bebe al meu
ROXANA
imie tare frica ca de fapt nu enimic,sincer mia- trecut deja de 1000 de ori prin cap sa imi cumpar test si sa il fac,ca oricum nu ar fi concludent,dar leam promis la fete o treaba si ma tin de ea ,doar ca asa de greu trec zilelel astea ca as vrea sa dorm si a ma trezesc duminica dim cu testul pozitiv in mana
poze nunta 31.07.2004
BB TE ASTEPTAM
-ADRIANA-
bebika spune:
fetelor sa nu daruncati cu ceva dupa mine ,dar sunt sincera
poze nunta 31.07.2004
BB TE ASTEPTAM
-ADRIANA-
iuca spune:
Rox_dox daca a iesit spermograma ok, nu cred ca e nevoie sa faca aceste analize, eventual poti sa cauti pe internet despre simptomele in hipo/hiper tiroidie. Daca nu vezi nici unul din ele la sotul tau e ok.
La sotul meu spermograma a iesit cu azoospermie, adica nimic, nici-un [giga], si endocrinologul (care e si sexolog), i-a zis ca e de la TSH.
Baby_rma caut de simptome de bb, si nu prea le vad, in afara de durere de sani, si burtica, nu am nimic, si tb de 3 zile s-a intepenit la 36.8. Test nu fac decat daca o sa-mi intarzie.
http://tt.lilypie.com/zrUHp2.png
bio