Aspirante optimiste >20 ani(77)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata fetelor!Eu sunt putin suparata.De vreo 2,3 zile parca nu ma mai dor asa sanii,in burta nu mai simt tensiunea aceea,iar dimineata aveam temperatura 37,1 spre 37,2,cand eu de obicei o aveam 37,3.Sunt faorte ingrijorata...Daca s-a oprit Doamne fereste din evolutie????

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Ramonella, iei bataita, ce-ti veni ??!!Mai fa un test de sange , daca nu potio dormi de griji sau fugi la o eco, desi n-are rost...doar asa ...pt. linistea ta
Bitza, cu parere de rau iti spun ca la mine in fiecare luna ,cu 2-3 zile sa fiu invadata, TB oscila intre 36,5-36,7; oricum faptul ca scadea sub 36,8 era un semn clar ca -s pe-aproape.Eu sper sa nu fie si cazul tau, desi...dupa TB care-o ai??
Baby, cred ca-i normal sa oscileze astfel, si la mine e asa intre 36,8-37 , sunt rare zilele in care sa am consecutiv aceeasi TB.Si inainte de ovulatie e la fel: intre 36,3-36,5.Cat timp e peste 37 eu zic ca-i bine, avand in vedere ca voi aveti inainte de ovulatie 36,7-36,8, e obligatoriu sa se mentina peste 37
Sper ca v-am fost putin de folos!!

vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

'neata fetelor
baby tu esti draguta sigur pai eu am 37.4 si sunt se zice ca daca ai peste 37 esti

Alina5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

RAMONA, vrei sa ne superi rau de tot????Cum sa se opreasca din evolutie, nici in gluma sa nu mai zici asa!!!! Bebe este bine, si pentru tine a trecut cat de cat perioada critica. NU ma pricep eu prea bine, dar nu cred nici un cuvant din ce spui.
Si daca te mai stresezi atata, ne unim toate si iti dam bataita.
PAi ce facem???? acum zici asa, mai tarziu cine stie ce mai apare si te gandesti ca pote i se intampla si lui bebe al tau.....asa nu se poate. Iti faci si tie rau, si mai ales lui bebe, cu atatea griji.
HAi lasa gandurile astea negre si gandeste-te ca timpul trece repede si o sa te duci la ecograf sa vezi ce este, fetita sau baietel, pe urma o sa miste la tine in burtica, si mai este putin si o sa-l tii in brate.Uite iti dau si niste pupici ca sa-ti treaca starea

http://tt.lilypie.com/eWkSp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mersi fetelor de sustinere.Poate e doar impresia mea,poate nu e obligatoriu sa ai simtome in fiecare zi.Pe doctorita nu o pot suna ca n-am nr ei de telefon,am fost doar 1 data la clinica,din mai ma duc la ea la cabinet,dar pe aprilie n-am gasit locuri si ma duc tot la clinica.

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
Originally posted by baby_r7

TEO , pai asta era si problema mea aseara, ma apuca exact atunci cand ar trebui sa fiu vesela, eu dau apa la bobocei....
azi m-am trezit bine si TB a crescut iar la 37.2.
eu nu mai inteleg nimic....,ai mult de 2-3 zile nu am stat la 37.1...
adica asa:
Z1 DPO - 37.3
Z2 DPO - 37.1
Z3 DPO - 37.1
Z4 DPO - 37.2
Z5 DPO - 37.1
Z6 DPO - 37.1
Z7 DPO - 37.1
Z8 DPO - 37.2
TEO daca citesti poate imi spui si mie ce crezi, te rog.

poze
bebe al meu
ROXANA

baby !! bb_yasmi are 37.1 tb si are 8 sapt deci sigur esti

Alina5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Stai linistita, Teomaria, ca nu ma supar si nici nu disper.Stiu ca procentul sa nu fiu insarcinata este mai mare decat sa fiu, dar intrebam si eu ca sa vad si alte pareri. Oricum eu sunt super incantat de dr. meu (Baby) saptamana viitoare fac HSG, asa ca eu zic ca sunt pe drumul cel bun.Merci de raspuns, esti o dulce!!!!!

http://tt.lilypie.com/eWkSp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Buna dimineata fetele dragi,

In primul rand scuze pt ieri dar la mine la servici uneori e mare agitatie, asa ca daca dispar nu inseamna ca v-am uitat ci doar ca sunt tare prinsa cu lucrul.
Teo chiar am vrut sa fac test de sange de dimineata insa m-am gandit ca totusi e prea devreme, azi z 26, ma doare un pic burtica asa jos.
Inca mai sper desi in sufletul meu e cam revolutie.
Ramo te rog stai linistita fiecare organism se comporta in felul lui;cel mai bine eu zic daca tu observi schimbari sa mergi un picut la dr sa te linistesti.
Bitza noi suntem in asteptare....iar ma duc la baie de 100 ori la verificare.....
Baby

http://tt.lilypie.com/dqdcp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata fetele!!!
Am fost aseara la dr. parazitolog si am aflat urmatoarele informatii: toxo si cmv, dc le-ai avut inaintea unei sarcini (adica ai Igg pozitiv si Igm negativ), nu inseamna ca ai scapat definitiv de ele. In timpul sarcinii trebuie urmarita evoulutia Igg-ului. Boala se poate reactiva si atunci Igg incepe sa creasca. si eu care ziceam ca dc le-am avut (CMV cred ca inca il am) o sa scap in timpul sarcinii, nu o sa trebuiasca sa imi mai fac griji...

Mi-am facut si analiza de aviditate la CMV, sa vedem dc boala este mai veche sau este actuala. M-a mai usurat de cateva milioane...pana acum am cheltuit 8 milioane pe analize...Sapatamana viitoare am rezultatul si atunci vom vedea dc imi da un tratament sau nu.

pe toate fetele si intru acum sa citesc din urma!

Bebica te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Baby_r7: Eu cred ca arata foarte bine graficul tau,, nu stiu de ce-ti faci griji?!! Doamne Ajuta sa fie tot asa vreo 18 zile....

Mergi la inceput