quote:
Originally posted by mamica dulce
cand am fost insarcinata nu am fost la mare ci la...strand!invatam pt licenta,eram in luna a patra si cat e ziulica de lunga stateam la soare,de pe la 10 la 6 seara,fara sa intru in nici o apa ca nu erau decat niste amarate de dusuri la strandul ...PURCICA din iasi,pentru fetele care stiu.
Are dreptate Julie cu cremele de protectie solara, medicul meu ginecolog mi-a cerut sa ii arat "reteta" cremei pe care am de gand s-o folosesc ca sa-mi dea OK-ul. In privinta asta e bine sa te consulti cu medicul tau. Tin minte ca a fost de acord sa folosesc o crema pentru bebei (nu mai stiu de la ce firma) cu factor de protectie in jur de 30. Oricum am folosit foarte putin pentru ca nu prea suport soarele, in general si deci am stat in soare numai cat am inotat. Vacanta placuta!
Si eu am fost la mare cand eram insarcinata, aveam 3 luni. Inainte de a pleca la mare am fost la medicul care imi urmarea sarcina si mi-a zis sa nu stau la soare si sa nu intru in apa rece. Cam atat. Odihna placuta si vreme buna!
Cristina si Sandica (08.01.2000)