Despre bone din Brasov !
Salutare,sunt in cautare de bona fiindca am ramasa fara de cea care mi-a placut la inceput si parea extraordinar de buna .
Mi-ar placea sa vorbim concret cu nume si motivele care v-au facut sa renuntati la ele .Cred ca asa vom sti de cine sa ne ferim pe viitor .Cat le oferiti ,daca le oferiti mancare ,suc ,cafea etc ...ce indatoriri au si cum se poarta ele cand sunteti acasa .
Eu de ex am avut o experienta neplacuta cu o doamna pe nume Angela (locuieste pe Grivitei ,chiar langa acel club privat ),a mai avut cineva de-a face cu ea? Dar voi ,de cine sa ne ferim ?
Raspunsuri
kariguld spune:
Buna Maria
Bona pe care am avuto eu s-a mutat la Brasov, era o doamna super, simtita si de care am fost foarte multumiti. Nu mai este la noi de trei ani, si de vre-un an jumate s-a mutat din Bucuresti. Dar am sa o sun sa vad daca vrea sa lucreze ca bona, caci stiu ca fiul ei are doi copii si poate se ocupa de ei.
Noi o plateam " f.bine" , manca la noi, cafea, bea doar o cafea dimineata, nu era cafegioaica, avea acces la frigider sa se serveasca cu ce dorea, se ocupa in exclusivitate doare de copii. A stat la noi mai mult de trei ani si nu am avut NICIODATA o cat de mica cearta cu ea, era foarte atenta la educatia copiilor. Multe din ce stiu copii sunt invatate de la ea. Iesea in parc cu copii zilnic, si primea si bani de buzunar pt asta. Se juca cu ei, canta , le citea, faceau diverse lucruri impreuna, desi statea numai 5, 6 ore pe zi. Am avut o relatie buna cu ea, am pastrat relatii si dupace a plecat de la noi.
O sa vb cu ea si iti comunic daca este disponibila.
Kari
Maria28 spune:
Mersi mult Kari ,eu nu pot sa spun ca am avut o bona rea ,ci doar cam neatenta ..:(..i-am facut 2 observatii si a plecat ,la fel ca la voi avea acces la frigider ,o cafea cand venea ,daca vroia putea sa isi mai faca ,bani de buzunar nu ai dadeam in fiecare zi ,ci doar atunci cand era cazul ,adica daca era intre mese fetita si putea sa pape cate ceva ,dar nu mi-a convenit ca ai cumpara biscuiti cu cioco prea multa ,grisul il facea exagerat de dulce si fetita o data nu l-am mancat si i-am spus sa nu il mai faca cu 2 linguri de zahar ,sa puna max una ..pe urma a mai fost o chestie ..am venit din oras si am gasit in castronelul fetitei putina supica de pui ..am zis ca mananc eu cele 2 linguri cat mai era ,dar am gasit un os in ea ..si era normal sa ai spun .Era suparacioasa de fel ca pe niciunde nu a stat prea mult ,si o plateam in fiecare zi ,asa ca atunci cand i s-a pus pata nu a mai venit de a doua zi ..si m-a lasat masca .a motivat ca vrea banii in fiecare zi cum ca a lucrat undeva si la sfarsit nu i s-a mai platit nimic si nu i-au mai deschis nici usa ,sa ne aratam oameni cumsecade am acceptat si plata asta in fiecare zi daca ei ai convenea mai mult ..oricum tot banii aia erau , asa cred ca ea incerca de fapt sa poate pleca atunci cand vrea fara sa ai fie frica de alte consecinte ..cand a plecat a fost dupa o zi in care fetita a facut diaree si deja ai schimbam pampersu la 10 min ,deci inca un motiv in plus sa plece cand e de rau .Nu stiu la altii cum sunt bonele dar am inceput sa nu mai am asa multa incredere in oricine .Daca tu spui ca era buna ,te cred ,am intalnit si persoane cumsecade ,nu toate sunt la fel ..si cea care a plecat era buna ,dar doar atat cat nu ai spui nimik si o lasi sa faca cum vrea ,pana si programul vroia sa si-l faca ea si nu in functie de cerintele mele .Mi-e ciuda ca m-a lasat exact inainte sa incep un curs
si numai pt asta aveam nevoie de bona 

kariguld spune:
Buna Maria
Am sunat-o pe doamna Stefania, dar momentan este plecata din tara , cred ca se va intoarce pe la sfarsitul lui mai.
Poate gasesti pe cineva intre timp, ca pana vine ea.... mai sunt 2 luni.
Kari