***LA REDOUTE(13)***
Raspunsuri - Pagina 26
cin spune:
Madau, eu eram calare pe pozele tale ![]()
fain setul. ce contine? farfuriile sunt de plastic, nu?
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
dordia2000 spune:
Fetelor, eu sunt noua in redouita asa ca...lamuriti-ma si pe mine ce e cu codurile astea??? am dat o comanda pe 24, sambata si am bagat un cod...dar nu mai stiu care...
.
Cam cand ma astept la comanda??? sper sa imi vina totusi.
Eu va tot citesc dar...la franceza mea de balta...nu pricep chiar tot...asa ca...ce inseamna "prix vert"?
Plsss ma luminati si pe mine???
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
madau spune:
Iata si setul de masa lila - e compus din 6 linguri, 6 furculite, 6 linguri si 6 lingurite si 6 farfurii patrate, din plastic dur, super haioase.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/madalina_pavel78/detail?.dir=/b850scd&.dnm=866ascd.jpg&.src=ph
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Acum ca tot m-am dilit de tot...voi astea care le aveti cu codurile (ca io nu le notez desi mereu zic ca ar trebui)
, facem o recapitulare ptr lista...deci codul ptr setul lila care e? Dar ptr gentile rosii? Ca sa stiu unde le pun
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
cin spune:
Deh, daca ma bag in fata si nu astept la rand
...Madau, dragut setul. tocmai m-am hotarat sa-l comand si eu...candva. dar ma intreeb: daca-si vor cere cumva scuze si ma pomenesc cu cine stie ce in schimb??
o floare pt doamne
cin spune:
Madau...uite ce-am copiat eu, in plus de lista ta
19291 - set masa
72303- e un ceas chiar dragut
17132 si imi apare cadou "sac vieux rose
11584 – 30% eur red la art pref+25% red restul comenzii + couette reversibila ; pt colectia 2007 si 2006 nereduse/pret verde
47732 - geanta si portmoneu + set genti ; reduce cu 20% colectia PE 2007 si acorda lot de sacs si sac choco
cod : 21377 cadou: 30 piese vesela culoarea prunei reducere: 35 % textile, 20 % articole sport
codul pt canitele in suport 59064
52140 scade taxa transport si cadou
o floare pt doamne
cin spune:
mai e si asta
34169 cadou 3bos mayas olive+ plateau+ cuilleres bols rayes vert et jaune en ceramique diam 8cm...apare "coupelle vert/olive"
o floare pt doamne
nushulica spune:
quote:
Originally posted by cin
mai e si asta
34169 cadou 3bos mayas olive+ plateau+ cuilleres bols rayes vert et jaune en ceramique diam 8cm...apare "coupelle vert/olive"
o floare pt doamne
eu codul asta l-am aplicat la comanda de ieri asa ca daca il primesc inaintea voastra o sa-i fac poze sa-l vedeti
INGRID
madau spune:
Am pus doar pe cele cu poze deocamdata...imediat si restul
Cin dau o
ptr ajutor
Madau si