***LA REDOUTE(13)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nushulica buna intrebarea....io zic ca vineri vine. Eu am mai facut 2 comenzi in aceeasi zi si n-au venit impreuna, in aceeasi zi da, dar in colete separate

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Si io cu comanda asta buclucasa, amandoua date pe 7, una a ajuns de cate zile, iar cealalta nici acum...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Nushulica, eu am facut doua comenzi in aceeasi zi si au venit in doua colete separate. Au venit in aceeasi zi.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by vlada

Neata ! io azi chiar am avut un presentiment, e ziua celui mic - 1 an, si in fuga , inainte de cafea m-am infiintat la cutie ...si surpriza !!! am un aviz...acum sper sa fie cel din 7, nu cred ca cel din 22 avea cum sa ajunga asa repede...va tin la curent

Andreea si Vlad
Iubirea mea

LA MULTI ANI, SA TRAIASCA DAVID, SA FITI SANATOSI SI VOIOSI!!!

Edit: gata, am actualizat

Mergi la inceput

Multumesc frumos, numai ca nu e Vlad, e David , acu sunt 2...nu am mai actualizat demult semnatura....

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata!
LA multi ani pui de Vlada!

Nu stiu cand vin comenzi din 20, eu astept 15, 20 si 21...mamaaaa poate ma umplu de iepuras.
Sabine tace. Or fi concediat-o astia ca sta cu noi pe mailuri. Care primiti mail de la ea dati un semn aici. Chiar sunt curioasa. O fi decis sa nu mai raspunda????

Mergi la inceput

I-am scris ieri la pranz si nu mi-a raspuns...astept sa vad despre ce pachet e vorba si ma gandesc sa ii scriu iar , sa o anunt ca am primit

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

LA MULTI ANI DAVID!!! sa creasca mare si sanatos

mada daca tu zici ca vine vineri te cred ca pana acum ai avut dreptate

aissa sigur te umpli de iepuras cu cadouri de lr ca vin toate pana de paste

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Andreea sa-ti traiasca amandoi puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!!!

Mergi la inceput

Fug la posta, apoi la tort si apoi sa-l iau pe Vlad de la gradi, deci pe la pranz intru sa va zic de care din colete era vorba
Va pup

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput