***LA REDOUTE(13)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata...n-am prea dormit azi noapte. m-am gandit si eu sa intreb daca a primit ieri careva vreun raspuns de la sabine.... m-am linistit. mi-era ca are ceva cu mine o fi fost libera...
na, ca nici n-am apucat sa-mi beau cafeaua si s-a trezit vlad...revin

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Si eu pe aici, atenta daca va (mai) vin comenzile sau nu.

Addya fata desteapta! O sa-l tarasc si eu pe Doru in Plaza (desi uraste acel loc) sa vada ce masuri ii vin. Poate cand vom plati rata la Finans.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!!!

Si io tot pe baricade, azi hotarata sa ajung si la banca sa pun banii de la nasa mea si sa-i fac odata comanda aia ca mananca deshtele, trebuie doar sa ma hotarasc si eu ce-mi mai adaug acolo, daca tot nu platesc transport si alte alea, n-ar fi pacat?

Claudia cat ai dat pe sifonier? Of, ce vreau si eu sa ajung pe acolo, dar barbata-miu e din ala..daca nu am bani de ce sa ma duc? Sa ma enervez?, asa ca abia dupa Paste o sa ajungem

Am primit hainutele de la Monica pe mail, o sa le pun imediat sa le vedeti, nuami ca deocamdata nu merge gmailul si nu le pot descarca

Addya am vazut si noi blugii de la Levis's in plaza..foarte nashpa materialul, pai aia Tipster al lui Marius luati de pe LR sunt "parfum"..plus croieli nasoale.

Fug sa fac papa ptr pitica, azi sunt in zona

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Neata, sunt cu ciorba pe foc (inaugurez oalele ), cu tarta in cuptor si cu femeia la curatenie...

Poze cu dulapul? Peste cateva zile ca acum e in cutii, asta noapte la 1 nu mai putea barbatu-meu sa bata cuisoare... Plus cele 2 usi care tb sa mearga sa le cumpere.. Sunt 5 usi pt ca sunt 2 duble si una simpla, adica 2 corpuri de dulap mari si unul mic. Toate cu oglinda!!! Nebunia lui...l-am lasat in pace, cica face camera mai mare...

Sper sa monteze azi masuta cu scaunelele pt copii...

Lorentza, am crezut ca te-ai suparat..scuze!

Deocamdata nici un aviz, dar nici nu am cum sa merg azi la posta ca portofelul cu buletinul a ramas de aseara in geanta sotului meu.. si dimi cand am vb la telefon, se bucura, cica azi nu mai fac cumparaturi..

Masor printre picaturi si trenchiul rosu..

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

O intrebare ptr fetele care au net de la Rds - va merge messul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Acum am vazut ca messengerul de la yahoo nu merge si am RDS.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Apropo de rds,voi aveti probleme cu casuta de mail de la rds?A mea merge rau de tot,ce trimit si primesc nu ajunge de multe ori la destinatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by felicia74

O intrebare ptr fetele care au net de la Rds - va merge messul?

nu...dar netul merge dupa cum se vede

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata si de la mine!

fetele oare cand vine colet cu comanda din data de 20.03?

si inca o intrebare pentru cele care au mai facut 2 comenzi intr-o zi: se cumuleaza comenzile si vin amandoua in acelasi colet sau vin separat si in zile separate?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Neata ! io azi chiar am avut un presentiment, e ziua celui mic - 1 an, si in fuga , inainte de cafea m-am infiintat la cutie ...si surpriza !!! am un aviz...acum sper sa fie cel din 7, nu cred ca cel din 22 avea cum sa ajunga asa repede...va tin la curent

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput