***LA REDOUTE(13)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata am ajuns si eu in sfarsit acasa

Azi am avut o zi super plina, sunt obosita moarta...maine insa nu mai am nimic de facut, sper sa ma relaxe si eu nitel..plus ca am de dat comanda cu care v-am tot zapacit, mai arunc un ochi sa ma hotarasc daca mai vreau si altceva.

Felicia tricicleta e haioasa, e asemanatoare cu cele care se gasesc si prin magazine, Mirunei ii place in ea...asa ca-s multumita. La cat a costat..nici nu ma pot plange. Are o jucarie din aia muzicala pe ghidon care m-a exasperat insa, canta intr-una..i-am scos bateriile ca ma lasau nervii. Cand o mai creste nitel ii iau si din aia asemanatoare cu cea de pe LR..acum e inutila, ca nu are unde sa-si tina picioarele, la pedale nu ajunge..

Monica nu se vad pozele, cred ca nu le-ai facut publice

Claudia hai ca te astept cu impresii de la Ikea, ce vrei sa iei?

Nanna incerc sa pun si produsele tale in lista..sper sa apuc

Eli primele mesaje sunt moderate si apar decalate, de aia se intercaleaza, dupa ce faci 10 mesaje, apari in timp real, asa ca spor la scris

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

madau,

te rog sa ma treci si pe mine cu comanda pierduta : 6 martie, ca nu cred sa mai apara; nici poveste de aviz...

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Hei Ella...pai io tocmai ce ziceam ca mai am o urma de optimism cu comanda din 7....cum sa tradezi clubul ?!

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

vin de la Bucuresti Mall..
bine ca l-am tarat pe sotz sa probeze blugi Levi's, a fost fooarte dezamagit de material si croiala. As fi dat 60 euroi de pomana (pret mall:105 euroi)
vazut live celebrii adidasi cu talpa roz. frumosi! pret mall:324 ron
vazut live niste Nike copii (baieti) absolut oribili, desi din piele, pret 154 ron, nu sunt pe sit
vazut tricouri nike, preturi intre 100-150 ron,adica www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324117709&documentid=207607&categoryid=22916234&single=&hasNext=1&hasPrev=0" target="_blank">asta, www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324117707&documentid=207607&categoryid=22916234&single=&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank">si asta si cred ca mai sunt cateva...cam subtirele si cam mari pentru masurile respective...

in rest, mi-au iesit ochii la mothercare 2 perechi dresuri copii 68 ron si la altii n-am mai intrat.
cam asta fuse raportul de azi.
aaa, shi sa nu uit, mi-a zis postarita ca nu vin colete externe zilnic, cam la 2-3 zile...

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

ce liniste!!!
marti, 3 ceasuri rele???

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Vlada,

io am primit toate comenzile ceas , am zis doar, si au fost vreo 5 pana acum, asa ca de aia am feelingu' ca asta din 6 martie e disparut si ingropat; parca vad vreo vitzica prin oras cu rochita mea LR, ca o dezbrac pe loc; si setul meu rose de masa cadou sa se strice repede, asa-i doresc cui s-a bucurat de el.

Na, ca acuma incep cu blestemele, ca sa ma consolez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Apropo de trench-ul rosu,il port de mama focului,si desi initial nu mi-a placut pentru ca nu stiu cum am apreciat eu poza si ma asteptam sa fie din stofa,acum imi plce tare de el,e un rosu curat,placut,si unde mai pui ca am dat numai 10 euro pe el!
Claujro,scuze pentru siropul de tuse,mie mi se pare ok la gust,sa mai dai sfaturi...

Lorenza, nu te supara, te rog...nu am spus-o cu rea intentie, pur si simplu v-am povestit cum l-a "primit" Mara, nici nu m-am gandit sa te supar cu ceva..

Iar trenchul...nu imi e bun...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am venit f tarziu de la cumparaturi, mai intai am trcut prin Metro si pe langa cele trebuincioase prin casa mi-am luat niste oale la care visam de mult timp, de-alea profesionale, de gatit, din inox. Maine le inaugurez ca nu mai am nimic de papa pt pranz.

Apoi am fost la Ikea sa luam dulapul pe care ni l-am creat noi (dupa preferintele mele- ca al meu va fi )...ca o paranteza, nu am mai avut dulapul meu de cand eram acasa la mama..., acum sotul meu se chinuie sa-l monteze dar tocmai si-a dat seama ca nu a cumparat decat 3 usi din 5 . Adica 2 duble si una simpla... Am luat pt copii o masuta cu 2 scaunele (125 roni), un storcator de usturoi, un curataor de legume, o veioza f haioasa pt camera copiilor...nu mai stiu...maruntisuri... Oricum a fost incredibil de liber, daca erau 10 persoane in mag, dar e adevarat ca era si 10 fara cand am ajuns noi... Eu sunt fan Ikea, asa ca de la mine nu auziti critici . Pe unde am fost pe afara, ne-am luat cate ceva si toate au fost f misto.

Aaaaa si am mancat hot-dogi la iesire .

Sper ca maine sa-mi vina si mie vre-un aviz...

Cam atat, ma duc la nani ca e fff tarziu si maine dimineata am de gatit si de facut curatenie.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Claudia , ce fel de dulap ti-ai luat? Vad ca e destul de mare...spui ceva de 5 usi! Cat a-ti dat pe el? Pui poze ceva....

Multa sanatate la puiutii tai raciti, si spor la venit avize maine.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by Lorenza

Apropo de trench-ul rosu,il port de mama focului,si desi initial nu mi-a placut pentru ca nu stiu cum am apreciat eu poza si ma asteptam sa fie din stofa,acum imi plce tare de el,e un rosu curat,placut,si unde mai pui ca am dat numai 10 euro pe el!
Claujro,scuze pentru siropul de tuse,mie mi se pare ok la gust,sa mai dai sfaturi...

Lorenza, nu te supara, te rog...nu am spus-o cu rea intentie, pur si simplu v-am povestit cum l-a "primit" Mara, nici nu m-am gandit sa te supar cu ceva..

Iar trenchul...nu imi e bun...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Hai,ma,ce chiar asa impresie de suparacioasa ti-am facut!Spuneam si eu ca desi ai bune intentii,cateodata nu iese asa cum vrei!

Mergi la inceput