cum sa rezist,STRESULUI???

cum sa rezist,STRESULUI??? | Autor: okusan

Link direct la acest mesaj

sunt obosita,plictisita si totusi am atatea de facut...
stresul zilnic m a obosit si parca ibatranesc vizibil,nu ma mai incanta nimic.
vi sa intamplat sa va vina sa lsati toul balta efectiv si sa nu mai vreti nimik de la viata decat o liniste totala?

oficial mi -e bine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Cred ca-i astenie de primavara.Citeste si tu www.formula-as.ro/reviste_60566astenia-de-primavara.html" target="_blank">aici
Trebuie sa te odihnesti

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Initial creeata de okusan

vi sa intamplat sa va vina sa lsati toul balta efectiv si sa nu mai vreti nimik de la viata decat o liniste totala?

oficial mi -e bine!

Incearca sa faci ceva sport,te ajuta muult in combaterea stresului.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Eu am apelat la ceai antistres si la terapia prin shopping(nu e o solutie tocmai buna dar are efecte benifice). Din cauza stresului imi cade parul si mai nou mi-a aparut si o dermatita seboreica.Asa ca...am luat masurile amintite mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoca spune:

si eu am trecut de multe ori prin stari de genul asta dar de un an si ceva mi-am schimbat dieta si au disparut de tot. mananc multe cruditati (multe fructe, salate de legume crude, sucuri de fructe si legume, alune, nuci ... etc), nu mananc zahar, ulei doar de masline, fara prajeli, mai pe scurt - mancare naturista. S-au schimbat multe lucruri in bine odata cu stilul asta de mancare, am mai multa energie, fara depresii, fara oboseala.. si in plus incerc sa fac cat mai multe lucruri care sa-mi faca placere si sa-mi ia gandul de la lucrurile mai putin placute. daca ai un hobby incearca sa-l exploatezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

si eu trec des pe aici.e astenia si oboseala.lasa totul balta si pleaca o zi,doua la munte.sa vezi cu ce forte proaspete,te intorci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Iubita, daca ai posibilitatea du-te acasa in Romania,si daca nu e prea mult sa mergi la manastiri ar fi ideal. Linistea,aerul,narura,atmosfera sigur te vor revigora.
Daca nu,uite un !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikki spune:

Iti recomand o cura cu MagneB6 si ulei de peste, care contine elemente, lipsa carora din organism poate cauza depresie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

si mie mi s-a intamplat!eu am incercat sa ma vitaminizez fara medicamente, desi si ele ajuta!cand ma mai apuca , plec de acasa, ma plimb mult pe jos, merg la teatru.....de papusi, k de, nu am cum sa las fata singura!(tati e plecat cam 3 sapt pe luna, cu serv si noi suntem amandoua 24 din 24!)Mai fac de una singura sport prin casa, mai ascult muzica si mai las de-o parte frecatul podelelor si stersul prafului care la un moment dat ma cam facusera...sclava!cel mai mult m-a ajutat forumul acesta.desi il vizitez de curand, am invatat multe lucruri bune de la alte mamici!si le multumesc mult, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Initial creeata de okusan

oficial mi -e bine!

Mi se intampla si mie, chiar daca sunt dependenta de munca! De obicei treceam de perioadele astea daca-mi faceam un pic de timp pentru mine: ieseam sa alerg, ascultam muzica sau pur si simplu nu faceam nimic pentru cateva zile. Stiu ca in prima faza ai impresia ca totul se va duce de rapa daca nu esti tu acolo sa te ocupi de toate, dar ai in final surpriza sa constati ca nimeni nu e de neinlocuit... Ideea e sa-ti permiti sa iesi un pic din rutina, sa faci ceva ce stii ca-ti place. Mie toate astea imi dau dupa aceea o pofta si mai mare sa iau totul de la capat!

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zsibrak spune:

Teodoca are dreptate, cruditatile ajuta foarte mult impotriva depresiei. Incearca sa faci cat mai multa miscare, plimbari lungi sau chiar aerobic, gimnastica, elibereaza hormonii fericirii in creier.
Incearca si cateva exercitii de relaxare, sunt foarte bune pentru eliminarea tensiunii. Unele chiar te umple de energie.
Sa ai o zi frumoasa.
Zsibi

Mergi la inceput