Aspirante optimiste > 20 ani (76)
Raspunsuri - Pagina 12
bebika spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Bebika draga, stai calma ca si la tine cat de repede se fac doua liniute, am eu un feeling in ceea ce te priveste.
GUGUSTIUCII mari asteapta sosirea GUGULUI mic.
poze de la nunta lu' GUGU
GUGU SPER SA FIE ASA CUM ZICI
SA TE AUDA DD
poze nunta 31.07.2004
BB TE ASTEPTAM
-ADRIANA-
MIKUTA4 spune:
EIIIIIIIIIIII atunci urmatoarea pe lista de vei fi tu,parca vad eu asta,cu simtomele pe care le ai sigurrrrrrrrr
hai te asteptam
VIITORI MEI PARINTI
MIRELA
gugushtiuc spune:
Bebika, dar tu ai mai avut vreodata astfel de simptome? Sufletelul tau nu-ti spune nimic? In a cata zi DPO esti?
Blanche25 spune:
Asa de mult vreau si eu sa fiu , ca imi vine sa plang mereu, chiar nu stiu cand s.o intampla minunea asta si la mine.
Fetelor apropo de col, ca l.am cautat si eu inadins acum: la mine e jos si moale, dupa cum v.am zis astept uratii in curand.
http://tt.lilypie.com/ukWup1.png
MIKUTA4 spune:
BLANCHEnu mai plinge ca o sa se intimple si la tine minunea sint sigura chiar daca nu este luna asta va fi luna viitoare
SPERANTA ESTE ULTIMA CARE MOARE
hai te asteptam
VIITORI MEI PARINTI
MIRELA
bebika spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Bebika, dar tu ai mai avut vreodata astfel de simptome? Sufletelul tau nu-ti spune nimic? In a cata zi DPO esti?
SUNT IN Z9 DUPA PER DE OVULATIE SI DE APROX 7 ZILE AU ICEPUT SA MA DOARA SANII
EU DRAGUTA CE SA ZIC NU STIU ASTEPT SI O SA VAD DACA E SAU NU CA NU VREAU SA MA AMAGESC
TE SI MERSI DE SUSTINERE,CAT DESPRE DUREREA SI USTURIMEA DE SANI POT SA ZIC CA ASA CEVA NU AM MAI AVUT PANA ACUM
poze nunta 31.07.2004
BB TE ASTEPTAM
-ADRIANA-
gugushtiuc spune:
Ne relaxaaaaaaaaam, ne calmaaaaaaaaam, respiram adanc si apoi ne punem iar pe asteptat cu rabdare.
Anne_Ma spune:
MAI STAU CATEVA ZILE SI IMI VERIFIC COLUL, SA VAD CE SE INTAMPLA.
DE EXEMPLU ASTAZI AM AVUT NISTER DURERI DE BURTICA LA FEL CA LA MENSTRUATIE. DE LA CE OARE, PT. CA MENSTRUATIA TREBUIE SA VINA PESTE 9 ZILE?!
http://tt.lilypie.com/RMrfp2.png
gugushtiuc spune:
Si eu aveam sanii sensibili dupa ce se producea ovulatia, de usturat nu ma usturau niciodata. In ceea ce priveste pozitia colului eu stiu ca in timpul perioadei fertile e moale carnos si are o pozitie joasa, iar spre sfarsitul CM se retrage sus se inchide si se intareste. Asa e la mine.