Oltenceleeee...adunareaaa...(22) !!!
Raspunsuri - Pagina 27
annita72 spune:
Salutare!
M-am intors, dar inca nu-mi revin... A fost asa de bineeee, am ramas cu starea aia de placuta leneveala, numai ca nu prea mai tine... m-am intors la serviciu![]()
Deaa, tinem pumnii!
Marumiha, pe de-o parte te invidiez, ca noi nu ne deplasam decat din camera la masa, de la masa la plaja, inapoi la masa... si tot asa. N-a fost rau, da' parca am amortit...
De data asta o sa ma straduiesc sa pun si poze...
fetele si mamicile si burticile.
sirod spune:
Bine va regasii!!!!!
M-a certat Liana acu fro saptamana ca nu am mai dat pe lam taina, bine a facut!
Urez bun venit noilor oltence printre noi!
Urez sarcini usoare noilor burtici - Zozela si Lorena!Bravo.
Lorena, ma bucur ca Miron o sa aiba un 'satzior' - asa spunea Oti cind asteptam sa vina ''Capsuna'' in viata noastra!Bafta multa si un bebe sanatos, mancacios si voios iti doresc.
Zozela, ce sa-ti spun.Super cu vacantele astea de lucru, nu?
Cum sa-ti spun...noi pe Maxiplod 'l-am inceput la Costinesti'...da nu a vrut sa se prinda decit la Craiova:))...si pe Miniplod 'l-am definitivat' la Costinesti...adica asa cum spui tu, am fost in 'deplasare de lucru'!
Si au iesti doua minuni !Iti tin pumnii si tie!
Deea...spor la treaba!
Bertha - te bagasi in focuri cu Bucurestiu!Ce mai faceti?Ati gasit gradi pt Darius?
Cami - va pregatiti de scoala...nu-mi vine sa cred ca s-a dus vacanta!
Ciuf - mai, ce ati crescut.Super povestea ta, super pozele din Utah.Scumpa foc e Eva.Si Luca! Ce mare s-a facut!Cind ne-am intilnit nu scotea doo vorbe...cred ca era cam de virsta Evei acum, nu?Sa va bucurati de amandoi, sa fiti fericiti.Cind mai vii in Craiova?Ca poate asa reusim sa ne adunam
Ne mobilizezi tu!
Annita - am asa o banuiala, ca Tudor al tau...ar face 'cooperativa super' cu Miniplodu meu!Nazbatioshi foc!Auzi, sa sara in bazin de capu' lui!
Multi pupici, la mamici si la pitici!
p.s. urit inceput de septembrie....bleah!
lorena_andreianu spune:
Va salut si eu fetelor! Ma bucur ca incepe sa fie activitate pe aici, dar sunt si eu trista ca s-a dus vacanta...
Annita, te asteptam cu pozele alea! Ce fac cei mici?!
Doris, mai apari si tu! Merci de urari. Sunt deja la jumatate... maine fac 20 de saptamani. Mai am un pic, nu? ![]()
Te plangi de frig... la noi ploua si nu se depasesc 20 de grade de la mijlocul lui iunie! 

Marumiha, curajosi frate! Io nu sunt deloc sportiva... nici al meu sot... cu toate ca mi-ar place sa escaladez, dar n-am conditia fizica, deh.
Deea, nici o veste?!
fZozela, bebe se face simtit, cum nu?! mai ales dis de dimineata! pe la 4 asa... Ziua pauza, insa incepe de seara sa se impinga de se sperie fiu-meu! Si eu fac tot felul de grimase si el lesina de ras. Ta-su e f incantat ca poate in final sa simta si el. Acum cum fac un mic "au" sare fiu-meu cu gura: "iar impinge bebe mic?"
Asadar noi incepuram de o saptamana grupa mica... 2 zile a plans intr-una. Apoi alte doua a plans pana sa plec si un pic dupa si apoi a stat singurel. Ieri fu pauza, ca aici miercurea e liber la cei mici (cred ca pana la liceu), si am stat bot in bot. Azi a urlat iar ca nu vrea sa stea, mi-a invocat tot felul de motive, dar cica dupa ce am plecat brusc s-a calmat si a fost mai bine, adica s-a jucat, a participat la activitati etc.
Deocamdata suntem la program scurt, adica de la 8:30 la 11:30 si cand vom avea unda verde de la educatoare o sa-l las toata ziua. Cel putin deocamdata programul imi permite.
Am pus si cateva poze cu noi din vacanta la mare (pe un frig de crapa pietrele) si daca vreti sa ma vedeti in toata splendoarea... burtoasa
Cam astea cu noi. Va pup si mai apar.
Mitza
cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
zozela spune:

Doris sa stii ca-s bune vacantele de lucru!!
Sar'mana-sa fie!
Pupici la pitici!
Lorena ti-am savurat fotografiile din vacanta!
Mie imi place la nebunie marea-toamna!
Cat despre Deea..
ma duc sa o indemn sa va scrie!![]()
Ela..
in 12 sapt.!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
sirod spune:
Un we frumos, vesel si plin de soare va doresc.
inca o saptamana de vacanta mai e, o sa vina plozii acasa si vom incepe o alta etapa in viatza...Otila grupa mare!!!
multi pupici la mamici si la pitici
deeapui spune:
Vad ca Zozela a fost discreta si nu a dezvaluit secretul...joi am aflat ca vine bebe2! De atunci am tot facut la teste(3 in total) si sunt din ce in ce mai pozitive! Asa ca, cu ajutorul lui Dumnezeu, pe 18 mai 2008 ne inmultim!!
Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
lorena_andreianu spune:
Deea 

Felicitari! 

si sa fie o sarcina usoara si placuta!
Ce ma bucur! 
Se inmultesc oltenii!!! Tineti-va!!!![]()

Mitza
cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
camelia72 spune:
Salut si eu oltencele!
Felicitari gravidutzelor si sa aveti sarcini usoare!
Noi suntem pe ultima suta cu pregatirile pt. inceperea noului an,Georgi cu scoala iar Mihai bobocel de gradinita!Am mari emotii pt. cel mic,nu stiu daca s-o adapta la "regimul" de gradi,l-am inscris la program prelingit pt. ca nu are cu cine sta acasa dupa ora 12.Georgi s-a obisnuit sa ramana cateva ore singura pana vin eu de la job dar pe amandoi nu-i pot lasa,Mihai e tare nazdravan si ar deranja-o de la teme!
Va
si sper sa fiti si voi mai "vorbaretze"!![]()
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
sirod spune:
Oltencelor dragi, am avut control mare de la ... bleah!Niste ...puneti voi epitete aici!
Sint varza-varza, ne-au calarit toata saptamina...pina seara, au scormonit peste tot...asteptam raportul lor peste 3 saptamani!
Au venit copiii acasa, ne pregatim de gradi!Oti e in grupa mare!
Un we frumos va doresc, tre sa ma intorc la treaba.
pupici la mamici si la pitici
annita72 spune:
Salutare, fetelor!
Mai, da' n-ar trebui deschis un capitol nou? Suntem pe la pg 27...
Camelia, si noi tot asa cu pregatirea pentru scoala, am luat tot felul de rechizite, dar n-am reusit sa ne alegem un ghiozdan...
Iar cu Tudor..., hai sa va spun ce baiat mare are mama!
Si eu l-am inscris la program prelungit pentru ca soacra-mea nu mai are putere sa se tina la el
. Gradinitele astea ar fi trebuit sa inceapa de pe 3, dar la noi nu au fost gata cu amenajarile decat pe 10. Oricum ,ideea era sa-l duc tot de pe 17 cand incepe si Ioana scoala. Dar am fost marti in vizita sa vedem gradinita si s-o cunoastem pe d-na. Ei, si d-na a avut o idee: sa-i duc joi si vineri pe amandoi (pentru ca ne-a insotit si Ioana si Tudor s-a simtit mai bine cu ea) si sa-i las pana la pranz.
Joi, asa am facut, Tudor si-a cunoscut o parte din colegi, si-a facut prieteni, s-a jucat, iar vineri, pentru ca Ioana fusese invitata la o prietena, s-a dus singurel

Si a mancat singur, a ramas si la somn si a adormit fara nazuri, n-a plans deloc, e foarte linistit si zice ca-i place.
E un pic mai greu cu trezirea de dimineata, ca eu trebuie sa-i duc pe ei si sa ajung si eu la svc, asa ca cel tarziu la 7 trebuie sa-i scol, da' ne intram noi in ritm...
Lorena, voi aveti vechime deja! Tu cum te simti? E ok? Ti-am vazut pozicile, sunt super!
Doris, daca fac echipa astia micii, sa te tii!![]()
Andreea, voi ce mai faceti? Ati gasit gradinita?
Deaapui, felicitari! Sarcina usoara!
Fetelor sunt datoare cu pozele alea. Uite pun aici link-ul, da' invatati-ma si pe mine cum sa-i "scurtez" numele![]()
http://s206.photobucket.com/albums/bb38/anastama/Concediu%20Albena/
, mai vorbim