Oltenceleeee...adunareaaa...(22) !!!
Raspunsuri - Pagina 12
Liana30 spune:
bertha nu ti'l mai dau ca pe urma ma intalnesc cu fiutau pe strada si ma "injura"![]()
![]()
lorena asta fac incerc sa depistez acea anemie ca daca ma as pe mana lor mor din nou
te puppp imi pare rau de amicul tau..offf doamne cum e si viata asta..azi esti bine si maine te trezesti cu piciorul in groapa...
georgiiiiiiiiiiii alearga muica ca are fata nevoie de tine..ca io te tot catai sa te intreb da nu dadui deloc di tini..
zuzoooooooooo m'ai parasit?te'am tot sunat da nu imi raspunzi..vrei sa plang???![]()
![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Liana30 spune:
claudela imi pare rau dar nu dau de georgii sa;mi spuna de doctor..cum o gasesc te anunt..
oltencelor?????pe unde umblati????
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
surry spune:
quote:
Originally posted by isabela
Am si eu o intrebare pentru cele care ati nascut anul trecut, sau chiar anul acesta, sau chiar sunteti insarcinate: ma intereseaza nu medic ginecolog,bun, pentru urmarirea nasterii, si apoi pentru nastere,in Craiova,daca se poate femeie. Ce medic puteti recomnada?
Isabela, daca vrei, ti-o recomand, cu toata increderea pe dr. Cotarcea Smarandita de la Spit. 2 Craiova.
ciuf spune:
Hai, salut
Lenesa activitate
Va citesc mereu, dar cu scrisul greu de tot. Lene mare. De la serviciu ce mai apuc sa scriu cateva randuri, ca acasa nu e timp de DC.
Irina, la multi ani, cu multe bucurii si sanatate!
Pistachio, ce mai face burtica? Cand nasti?
Eu azi fusei la un interviu la Biblioteca pentru un job de 16 ore pe sapt. Program lejer, lucrez serile de la 6-9 si sambetele. Parfum. In felul asta sotul poate sta cu copiii cat sunt la Bibl (
), iar cand mai e el plecat in delegatii o sa angajez o bona.Suna tare frumos.
Ar fi ideal sa primesc jobul asta. Sa vedem. Eu sper sa ma accepte.
De Mother's Day avusei norocul de a ma bucura de chiparoase. Le-am gasit la un magazin organic. Frumoase, dar se trec cam repede. Asa ca bucuria nu imi tinu mai mult de 3 zile.
Credeti-ma ca m-am bucurat ca un copil de ele.
Sambata m-am tuns cam scurt, azi ma vopsii. Boboc.
In we mergem la o nunta, we celalalt e ziua Memoriala si nu stiu pe unde o sa ne punem coditele pe spinare.
Copiii imi sunt cuminti. Totul e bine
Pup toata gasca.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
claudela spune:
Liana30 multumesc mult ca incerci sa ma descurci. Esti o bomboana de fata!

Eu inca astept vreo alternativa la intrebarea mea...
lorena_andreianu spune:
Claudela, uite ce-am gasit eu pe net: http://medior.pa.ro/ poate tu voiai pe cineva recomandat, dar daca "arde"... merita incercat.
Noi suntem binisor. S-a intors jumatatea din Ro cu leustean! Pe aici nu gasesc... asa ca-mi intelegeti exaltarea ![]()
Va pupacesc si mai apar. Daca nu, we placut!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
claudela spune:
quote:Multumesc mult . As fi vrut si ceva referinte despre doctorul respectiv. Adica sa ma duc la cineva care sa aiba ceva referinte..
Originally posted by lorena_andreianu
Claudela, uite ce-am gasit eu pe net: http://medior.pa.ro/ poate tu voiai pe cineva recomandat, dar daca "arde"... merita incercat.
Noi suntem binisor. S-a intors jumatatea din Ro cu leustean! Pe aici nu gasesc... asa ca-mi intelegeti exaltarea
Va pupacesc si mai apar. Daca nu, we placut!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
Mersi oricum!
annita72 spune:
Buna, fetelor!
In primul rand LA MULTI ANI,
sarbatoritelor din luna asta, ca la cat apuc eu sa intru pe forum, mai bine va zic la toate odata ![]()
Andreea, nici nu stii cat de bine te inteleg, sa vezi ce lupte duc cu Tudor, de cate ori il iau de la ai mei... Il duci pe Darius la gradi, din toamna?
Liana, sper ca esti bine, si nu mai e nevoie de stat prin spital...
Lorena, sa-mi spui cand mai vrei leustean, ca am un camp intreg la tara
. Ti-l trimit "par avion"
Ciufulet, bafta cu slujba!
, oltencutelor!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos
Liana30 spune:
lorenaaaa si eu iti trimit ca am in gradinaaa cat vreiiii![]()
anita acum sunt mai bine..te puppp
claudela nu te'am uitat..sap..sap..iti spun cat de curand...te pupp
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Liana30 spune:
claudela gataaa se rezolva nu?sper ca primisi mesajul.te pupp si multa bafta!!
oltencelorrrrr????cam slaba miscarea..pe unde umblati?
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica