Oltenceleeee...adunareaaa...(22) !!!
Raspunsuri - Pagina 10
elpower spune:
Liana cuvintele sunt de prisos. Sunt cu sufletul alaturi de tine.
Ela, mamica de Thea-Ioana
Poze cu MINUNEA MEA in prima luna de viata
lorena_andreianu spune:
Va pup si eu fetelor.
Liana, nu am cuvinte...![]()
![]()
te pup! mult curaj!
Ciufulet, te-am lamultanit si pe partea cealalta. Acum vad ca si Eva e inaintea ta. LA MULTI ANI la amandoua si numai impliniri!
N-am mai intrat de ceva vreme... Bunicul meu de la Slatina a murit saptamana trecuta...
am avut cateva zile in care nici nu mai stiam de mine... Mi-a fost foarte greu caci nu aveam cum sa ajung asa repede macar la inmormantare... am si pasaportul la schimbat... si de aici de departe in afara sa ajuti cu niste bani mai mult nu poti face... Era singurul meu bunic... E al treilea an la rand cand avem necazuri din astea... 

Altfel, am fost sa inscriem copilul la camin, la grupa mica. Incepe pe 30 august. I-a placut incinta... speram ca va fi mai bine anul asta... Program de la 8.30 la 16.30
In we asta prelungit am fost la plimbare intr-un parc de distractii, fiu-meu nici n-a vrut sa se joace... nici macar in masinute sa se urce... Avem si cateva poze aici.
Va pup pe toate si mai vin.
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
sirod spune:
Liana -
!
Am timp pentru net...asta e rara avis!
Noi sintem bine, multumesc de intrebari, Oti se recupereaza incet si sigur!Ne trebuie rabdare multa, exercitiile de kinetoterapie sint plictisitoare, pentru ea grele si dureroase!
Miniplodul a crescut...i-am scris si povestea nasterii:se numeste Caspsuna!, e la 'Nasterea unei stele', nu stiu sa pun link aici
Altceva...ne-am bucurat de zilele astea frumoase, plecam dimineata si veneam seara/noaptea acasa.Fetele au fost fericite!
Oti va merge de luni la gradi, saptamina asta mai are de 'tras', dupa aia sper sa fie mai usor sa indoaie piciorul!Nu mai merge pe umerii lu ta-su, se misca bine, cind nu se grabeste nu se sesizeaza ca inca skioapata cu piciorul sting.
va pupicesc cu drag, sper sa ne vedem curind
Liana30 spune:
va multumesc la toate!!
lorena imi pare sicer rau DD sa'l odihneasca in pace!!
Doris te ajut io uite aici povestea lui Capsunica
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
sirod spune:
Multam Liana!
Lorena - condoleante, cred ca e greu sa fi departe in asemena clipe.
Miniplodu si Maxiplodu s-au gindit ca m-am odihnit destul in minivacanta asta si mi-au tras-o...ieri noapte Irinuca a pus-o de-un 38 de grade si az'noapte sora-sa!!!!!!!Doar cite o ora jumate nu am dormit....da sint varza!Atit au avut fetele de spus
,din fericire!
va pupicesc cu drag pe toate
isabela spune:
Am si eu o intrebare pentru cele care ati nascut anul trecut, sau chiar anul acesta, sau chiar sunteti insarcinate: ma intereseaza nu medic ginecolog,bun, pentru urmarirea nasterii, si apoi pentru nastere,in Craiova,daca se poate femeie. Ce medic puteti recomnada?
bertha spune:
Isabela, eu am nascut in 2004, cu dna dr. Goga de la spit. 1. Am fost f multumita.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
zozela spune:

Hmm..medic bun..femeie..
Nu as putea sa recomand decat din auzite si prea putin din experenta..Si chiar si asa..etichetarea asta o face fiecare dupa diferite criterii..Incearca totusi la Tanase Florentina sau Smarandita Cotarcea..atat stiu eu...Pe echo am inteles ca ar fi tariciune Tudorache..
Sanatate multa!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
annita72 spune:
Buna, fetelor!
Liana, 
Camelia, 

pentru Georgiana!
LA MULTI ANI!!!

Lorena, condoleante!
Si eu trebuie sa-l duc pe Tudor sa vada gradinita la care l-am inscris... A vazut-o asa, pe dinafara, si curtea l-a incantat teribil. Sper sa-i placa si interiorul... Poate asa avem mai multe sanse ![]()
Sirod, s-au facut bine maxi si miniplodu?
si sanatate multa!
, mai vorbim
claudela spune:
Buna, fetelor! Eu sunt noua pe aici si sper sa ma ajute si pe mine cineva cu o informatie. Ma adresez indeosebi oltencelor din Slatina. Stie cineva un medic ginecolog cu referinte bune in acest oras?
Astept raspuns si multumesc anticipat!!!