vacanta in turcia

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Buna fetelor ,peste o luna sint in vacanta !
Am facut rezervari in Belek la IC Santai Hotels ,la recomandarea unor prieteni care au fost acolo .Sper sa fie bine ,abia astept sa stau la soare ,mare ,relaxare !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Noki Lara aia de la ideea tour vad ca nu au oferte ptr turci. ti-au facut special sau am gresit eu site-ul?Ma gandeam de ce nu ai apelat la Kusadasi dar am vazut ca cei de la care ai luat tu bilete au preturi mai mici un pic.sper sa ne hotaram si noi pana la sf lui mai ca sa mai prind si o mica reducere.
tot imi fac conspecte la ce scriu fetele ca de tinut minte...
asa cum doar va citesc si nu ma hotarasc sa scriu tot asa ma hotarasc si la vacante. dar pana acum nu am dat gres.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Miri, Ideea Tour nu sunt tur operatori, ci iau de la Ali Baba. Kusadasi sunt mai scumpi plus ca zboara cu Blue Air, deci nu-mi convine. Ei au oferte, trebuie doar sa suni si sa-i intrebi. Nu le posteaza pe site ca sunt luate de la altii si ei sunt oarecum specializati pe Bulgaria.

Cat despre reduceri, nu cred ca mai prinzi, din pacate..La hotelul meu reducerea a fost pana la 20 mai si inca era extrem de indepartata, majoritatea fiind pana pe 15 sau 30 aprilie!!!

Iti tin pumnii sa alegi o varianta super!!!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki Lara asa discount mare au de isi permit sa afiseze preturi mai mici decat la alibaba ?si eu tot ptr botanik as opta. in orice caz un hotel cu topogan la piscina.nu stiu cat o sa-i placa lui fi-miu dar mie sigur o sa-mi placa.
de mers cu autocarul nu mi-e teama cu lui david ii place si nu
cand eram la servici incepeam sa caut oferte din ianuarie. acum de cand stau acasa nu ma asez la calculator ca vine si piticu`. dc nu il iau in brate imi inchide calculatorul din buton. tot am vrut o unitate cu cheita dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Miri, nu au afisat discountul. Eu am fost la ei la agentie la Targul de Turism si acolo am stat la povesti cu patronul si din proprie initiativa - promotional deci - mi-a dat 7% discount. E drept ca la acea vreme eu ma interesam de Grecia si el tot incerca sa ma convinga cu Bulgaria lui. Apoi cand mi-am alaes H Botanik, le-am intrebat direct pe fete cat costa - exact pretul de la Ali Baba - si am scos eu talonul miraculos cu reducerea, de m-au injurat ele printre dinti, dar eu mi-am vazut de treaba.
O diferenta de 120 de euro merita...

Cu autocarul...hmmm...nu stiu ce sa zic. Eu am starbatut Turcia de 2 ori cu autocarul, in suuper conditii, cu autocare de la ei, acre sunt muuult peste ale noastre. Si doar din Istanbul catre Bodrum odata si respectiv catre Kusadasi. Dar drumul e luuung si greu. parerea mea e ca orict i-ar placea pitcului, tot vei avea de tras.
E drept ca se fac opriri, dar eu una nu m-as aventura. Adica e ff obositor si pentru adulti, darmite pentru un prichindel.Parerea mea de om trecut prin experientza.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

aaaa nu aveam de gand sa plecam cu autocarul din bucuresti. ma gandeam ca nu-i problema daca facem 2 ore pana la hotel.
am primit mail de la jeka. in sfarsit unii prompti. au oferta la botanik, inceputul lui aug , 590 euro/pers. folosesc taromul.care e poanta cu avionul? mai e si alta problema in afara de carucior?
dc n-am mai plecat cu copii nu stiu.
acu 2 ani habar n-am cu ce agentie am plecat dar asa frig n-am indurat in viata mea. eram vanata si pe picioare, si buzele erau negre.tocmai m-am uitat pe poze sa vad dc am avionul dar nu apare.ca memoria mea...stiti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor si eu ma duc in Turcia. Am rezervat la IC Hotels Santai la Belek. Biletele eu zic ca sunt super ieftine 349 euro/persoana + 50 taxe aeroport. Mai ales ca e de 5* si ultra all inclusive.
Eu plec la 01 iunie. De abia astept.
Diana, tu pe cand? Am vazut ca am ales acelasi hotel
Fetelor, eu nu sunt din Bucuresti, si ma gandeam sa ma duc cu trenul pana in Bucuresti apoi cu taxi de la gara la aeroport. Cam cat timp fac si cam cat ma poate costa traseul gara-aeroport?
Varianta cu masina ar fi mai dificil ca trebuie sa gasesc si unde sa o las o saptamana. Daca o las la aeroport ma costa cat toata excursia. Daca o las undeva in Bucuresti tot cu taxiul trebuie sa ajung la aeroport. Si cu trenul nu am nici un gand
Oare cum sa fac?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Moniland poti lua taxiul de la gara pana la aeroport, numai sa ai mare grija sa nu iei nici unul din taxiurile oprite in fatza garii. Suni la o companie de taxi si-l chemi sa vina la gara, eventual traversezi la unul din blocurile de langa gara, vezi adresa care e scrisa pe bloc si-l chemi acolo. Aia din fatza garii sunt tepari, iti iau 1 mil pana la aeroport...au tarif de 50-60.000 pe km. Daca vrei si numere de la taxiuri spune si te ajutam noi cu cateva..de la astia mai seriosi.

Fetelor eu am luat ieri voucherele si biletele de avion..acum am intrat in AMR. Stie cineva sa-mi spuna care e treaba cu mancarica ptr bb? Eu voi lua la mine borcanase, astea in bagajul de cala..dar Miruna trebuie sa-si bea lapticul, ii pot lua un bibe cu apa si un borcanas cu lapte praf separat?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am citit in urma si am vazut ca plecati si voi imediat. Dar vad ca te-ai "descurcat" mai bine decat mine cu pretul. La tine a fost 630 euro/camera, iar la mine va fi 698euro/camera 2 persoane . Nici o problema distractie sa fie. Eu nu am copilas asa ca, cu mancarea lui bb habar nu am.
Multumesc de ideea cu taxi.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Moniland, noi plecam la sf lui iunie ,te astept cu vesti ,sper sa fie totul super ok .
Madau ,poti sa ceri apa pt lapte in avion ,pe mine nu m-a lasat cu lichid de la poarta .

Mergi la inceput