Fazan - 66
Raspunsuri - Pagina 16
Laura Ioana spune:
Ce se intampla aici, ce se intampla aici???!!! Pai io merg la sa mai slabesc si voi despre ce vorbiti
Clau normal ca mi-am dat seama ca glumesti
uituc
Poze Laura
claujro spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
claudia, pls daca primesti reteta de la greierashbaga si la mine un copy te rog...eu fac o tarta dar cu blat de pandispan sa manance si astia mici...
si eu am facut azi fasole...da' iahnie si cu costitza afumata...o bunatate...si acum tocmai am terminat o prajit krem a la krem..a.bia astept sa se raceasca sa pap din ea
e clar...cred ca urmeaza sa ne intalnim la cure de slabire la femina intim daca si la fazan am inceput sa vorbim de mancare
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Am primit reteta pe PM de la greierash careia ii multumesc ! Si am si facut-o extrem de rapid si fara prea multe bibileli, am pus ingredientele la un loc si gata... Si am si mancat-o . Am fost 4 persoane la masa (au venit si ai mei in vizita) si sotul meu a mancat 3 felii!!!!! Am facut-o in tava rotunda de tarta, a iesit extrem de gustoasa si aspectuoasa...o bunatate! O sa devina reteta noastra preferata.
Ti-am trimis-o pe PM. Eu am pus si un plic de zahar vanilat in plus si nu am mai ras coaja de lamaie ca ma grabeam. Aaaa si nu am avut hartie de copt, am uns tava de tarta cu ulei si nu s-a lipit nici un fir...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
monica-elizabet spune:
roxali, felicitari, tu esti proaspata mamica?(gravidutza) am gresit...scuze...bine ca e claudia pe faza ca intotdeauna
claudia, ok astept si mai cu nerabdare reteta
edit ca am primit-o...saru mana, multumesc
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
claujro spune:
monica, cu placere!
Eu cred ca Roxali e gravidutza inca.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI