recomandare aspirator - anti par de caine
Raspunsuri - Pagina 2
arleena spune:
luana ....io nu dau cu rosii....sunt pasnica de fel...sa sti ca nu stiam faza cu puterea.merci de explicatie.
cat priveste relaxarea.....o aveam.....inainte sa-l cunosc pe sot, care nu e incantat de a avea catel in casa si cand a fost prima data la mine s-a socat....asta e....dar cu timpul am devenit si eu obsedata plus ca m-a facut sa nu mai fiu asa apropiata de catel, ca dormea cu ea(ca e o ea, Diana) in pat si-mi incalzea picioarele iarna, si acum o iubesc tare, dar cam sunt mai rare vizitele acasa si am alte iubiri mai mari de iubit: alex si sotul evident
26octombrie spune:
arleena, stiu prea bine scenariul asta, cu sotul...
da io i-am dat ignore de la inceput, i-am spus ca o iubesc pe nancy ca pe ochii din cap si ca intre cainele meu si orice persoana, in afara de mama, ar fi bine sa nu ma puna cineva sa aleg..
intre timp s-au mai schimbat lucrurile, intr-adevar, Hora a ajuns pe locul intai, chiar inaintea mea, iar omu'meu e si el pe acelasi etaj cu mama si nancy. s-a dat pe brazda! acum muncesc cu bona, e o bijuterie din toate punctele de vedere, dar nu pot sa o fac sa inteleaga ca am doua fete, nancy si hora. ee, insist.
noi dam cu aspiratorul zilnic si mi se pare ok asa.
oricum, daca vreodata ne-om muta la curte, nu-l vad bine pe barbatu-meu, nu cred ca realizeaza cate patrupede vor fi in jur....
nu la tine ma gandeam cu roshiile; sunt multe persoane care nu iubesc animalele si e cumva firesc sa nu inteleaga bataia de cap prin care trecem de dragul lor. dar, daca ne-am gandi prin cate trecem si la cate renuntam pentru un copil, concesiile facute pentru un animal mi se par derizorii..
Luana si Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
dicirstea spune:
Am eu aspirator cu 8 filtre, printre care si cel de apa + jet de abur, dar parul tot nu iese tot; si procedez in felul urmator: mai intai perii covoarele,le scutur, apoi aspir. Adevarul e ca nu am covoare din cele 2/2 ci sunt mai mult covorase. Dar iubim prea mult animalele asa ca nu contorizam efortul.
arleena spune:
asa deci, tre sa stau relax ca tot nu exista metoda care sa ne scape in totalitate de par dupa curatenie, asta e, merci mult dicirstea si sarcina usoara iti doresc
de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
pisigri spune:
chistul hidatic NU se face de la par de ciine, se face de la o tenie pe care o poate avea ciinele si pe care NU o are daca este deparazitat cu antihelmintice...banale as putea spune (pratel 1cp/10kg sau cestal plus 1 cp/10kg)....parul inghitit se elimina bine merci prin kk, parul nu poate fi inhalat (exista multiple mecanisme de "filtrare" a aerului inainte sa ajunga in plamini)...
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by pisigri
chistul hidatic NU se face de la par de ciine, se face de la o tenie pe care o poate avea ciinele si pe care NU o are daca este deparazitat cu antihelmintice...banale as putea spune (pratel 1cp/10kg sau cestal plus 1 cp/10kg)....parul inghitit se elimina bine merci prin kk, parul nu poate fi inhalat (exista multiple mecanisme de "filtrare" a aerului inainte sa ajunga in plamini)...
Ba se face de la par de caine (mai des de la pisica). Asta daca exista parazitul pe par si este inhalat si trece de toate filtrele si ajunje in plamani se poate face chist hidatic.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
26octombrie spune:
quote:
Originally posted by codruta_grgquote:
Originally posted by pisigri
Ba se face de la par de caine (mai des de la pisica). Asta daca exista parazitul pe par si este inhalat si trece de toate filtrele si ajunje in plamani se poate face chist hidatic.
asa crestem noi
oi fi io mai tare de cap, da tocmai am inteles ca NU de la par se face, se poate face de la parazitul de pe par. dar daca n-are paraziti nu vad de ce atatea probleme. ori sa stai cu animalul in casa nedeparazitat... nu cred ca e cazul niciunui iubitor de animale! in primul rand de dragul cainelui/pisicii/ariciului, ce-are fiecare in ograda, deparazitarea e by default.
pisigri, multumim pentru informatii
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
codruta_grg spune:
Poate n-am inteles eu explicatia lui Pisigri si spunem acelasi lucru : daca e deparazitat nu faci chist chiar daca inghiti parul cainelui.
asa crestem noi
26octombrie spune:
dada, asta conteaza, ca spunem acelasi lucru
so, deparazitam si stam linistiti
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
arleena spune:
deci daca inghite din greseala par nu pateste nimic???pot sta relax????sincer nu l-am intrebat pe tata ce boli pot transmite cainii la om, ca io eram tot stres sa nu bage copilu mana in gurita dupa ce o tragea de urechi pe catea....
pisigri multumesc de informatie
de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea