Viata in Germania (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

Dana, imi pare rau ca nu te salvez, data viitoare.

Acu vin cu o intrebare de fapt e a unei viitoare mamici de aici din DE. Exista de cumparat din DE batista bebelusului sau ceva asemanator? Te intreb pe tine pt ca esti proaspata in domeniu.
Io si prietena mea de aici am folosit pompita si a fost okei.

Didi,eu n-am putut comanda pe adresa de aici.Asa ca am comandat-o pe adresa mamei din tara si urmeaza sa mi-o trimita prin autocar.Alta varianta n-am gasit,din pacate.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

genia la noi a mers cu traducator autorizat; ne-a costat vreo 60 de euro sa traducem carnetul sotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

ana miti poate te ajuta site-u astade la firma asta i-am luat si eu lui tata.au 100 teste la 53 euro .uite asa arata aparatul au reduceri foarte mari.

pupici la toate

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

quote:
Originally posted by gabi66

[quote]Originally posted by alayna
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Stai putin!Te poate lua sotul tau pe asigurarea lui!Poate el e la alta casa de sanatate (IKK, BKK).Nici acestea nu sunt private!Sotul tau(sau, ma rog, viitorul sot)ce a pazit?Nu ai vorbit cu el, nu s-a bagat putin in ei?Tu nu stii engleza ca sa te poti intelege cu ei?Ce-i cu magariile astea intr-o tara care se tine super civilizata si mai conduce si EU!

Viitorul sot,nu e roman,nici german,are alta nationalitate,are viza de studiu in Germania si plateste la Allianz aproape 200 euro pe luna
Deoarece nu suntem casatoriti ,nu cred ca ma poate lua pe asigurarea lui sau sa-i folosesc cardul pentru o urgenta

Esti simpatica tare

Mai am o intrebare la voi
Mi-am facut comanda la catalogul Quelle,am inteles ca-i gratis sau gresesc?
Deoarece am primit un mail in care spune ca trebuie sa platesc 900 euro.N-am facut comanda la aboslut nimic
Mail-ul e in limba germana si-mi prind urechile la tradus
Sunt gratis cataloagele sau nu?

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Alayna, sigur emailul cu pricina nu e serios, e spam si nu e de la Quelle! Eu primesc cu zecile asemnea emailuri! Inclusiv cica de la banci. Asa ca ai grija sa nu le raspunzi.

Daca vrei posteaza aici mesajul si ti-l traducem noi.

-------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

alayna cataloagele is gratis .

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

pupic!

fetele am pus mai demult o intrebare referitoare la cetatenie si...nu prea m-am lamurit...Stiam si eu ca daca vrei cetatenia trebuie sa renunti la cea romaneasca dar acum din 01-2007 am auzit ca este posibil sa le ai pe amandoua.
Intrebarea este:unde pot gasi legea asta ca aici la noi functionarii habar nu aveau de green card dar de cetatenie nici atat!Se uita la tine ca vitelul si spun ca nu stiu nimic dar culmea e ca nici nu vor sa se intereseze...deeeeci ramane sa le "bagam" legea sub nas cum am facut si cu rezidenta si se va rezolva !

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Mihaela , multumesc mult de tot pentru link, insa am acest aparat acasa. Inconvenientul este ca cere mult sange . Este un aparat optic si efectiv la el, trebuie sa storc degetul ca sa scot picatura necesara de sange.

dupa ce ca este traumatizat de atatea intepaturi in deget ...sa mai si storc degetelul.....e prea mult pentru un copil de 2 ani si jumatate.

Multumesc oricum pentru sfat!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

quote:
Originally posted by ana_miti

Buna, fetelor!

Am si eu o mare rugaminte la voi!
Cine ma poate ajuta sa intre pe acest site http://www.glucosmart.com/deutsch/index.htm si sa scrie la ei, in limba germana. M-ar interesa un model de teste de glicemie si aparatul aferent de care imi recomanda ei, INSA, testele de glicemie sa ceara cat de putin sange. Se poate? Imi trebuie pentru cpilul meu care are diabet, in varsta de 2 ani si 5 luni.
Din spusele lui Blacpanterro, ea mi-a dat adresa site-ului( si a zis ca le va scrie si ea , dar in engleza), am inteles ca sunt mai ieftine decat cele pe care le folosim noi frecvent(noi dam in jur de 30-40 de euro pe o cuite cu 50 buc).
Ea ma ajuta , insa nu stie limba germana suficient incat sa le scrie si sa afle detalii. Stiu ca daca , cumperi frecvent de la ei...mai fac discount -uri sau iti da aparatul gratis. Va rog mult de tot, poate ma ajutati si pe mine in problema aceasta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex

http://www.ccserban.ro/index.html

uite si aici
http://www.apoxxl.de/freestyle-mini-starter-set-mg-dl-1084499/
http://www.apoxxl.de/freestyle-teststreifen-1510654/
http://www.apoxxl.de/freestyle-teststreifen-1510660/

Mergi la inceput