Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (15)
Raspunsuri - Pagina 27
danyce spune:
Natalia, sorry, uitasem sa fac pozele publice. Acum cred ca se vad.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
adi69 spune:
Daniela,eu n-am putut vedea decat tortul trufa..si zau c-as fi vrut sa vad si tortul cu capsinu si crema de vanilie..ca tare bine suna..
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI Alina! sa fii sanatoasa si fericita!
Miha si Robert
Alynutza spune:
Daniela arata foarte bine toate. Interesanta crema ta cu mascarpone si frisca. Mersi de urari si tie si Mihaelei.
Eu raman inca datoare cu reteta de tort-sah, o am doar acasa si cum zilele astea am fost mult prea prinsa dupa ce am ajuns acasa, n-am apucat s-o scriu.
adi69 spune:
Daniela,am vazut toate creatiile..si acum salivez..ma duc sa beau o cana de apa poate-mi trece..
Este pe undeva reteta de la tortul cu capsuni si de la tortul tiramisu?
La multi ani Alynuta..sa fii iubita!
strumfi2004 spune:
Mmm, da, subscriu la ce a spus Adriana, si capsunile si eclerele arata atat de apetisant...
Alina, cu intarziere LA MULTI ANI si de la mine, numai impliniri si bucurii!
Gratiela, Mariuca si Stefu
Alynutza spune:
Multumesc mult de urari.
Alynutza spune:
Fetelor, cat are un 'cup' din ala american de tot apare prin retete? Cum considera ei? Cana de cati ml?
adi69 spune:
Uite ce am eu:
1cup faina=110 grame
1 cup zahar brun=200 grame
1 cup zahar alb=225 grame
1 cup shortening sau margarina Unirea=150 grame
nu stiu cat e de corect,tot de pe la fete am..poate verifica cineva..
Balbina spune:
Danyce, am vazut si eu pozele, toate prajiturile arata extrem de bine, mi-ai facut o pofta mai ales de eclere, mmmm.
Alina, in retetele mele un "cup" are 240 ml de lichid. In aceasta cana incap 140 g faina si 200 g zahar (alb, ca brun nu am). Pot sa=ti spun ca asa e, intrucit am verificat si pe cintar de nenumarate ori. Canile folosite de mine, am mai zis, sint cele din sticla fumurie pentru lapte de la Arcoroc/Arcopal.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze