SUPERDIETA "Maninci sanatos;Slabesti frumos"(cap4)
Raspunsuri - Pagina 7
mamidestefan spune:

TREZIREA ..FETELOR 

Ca bate vintul pe aici 

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
gusta spune:
Lidia fetele cred ca sunt la plimbare ca miscarea face bine.
Tare as mai vrea sa fac stepper dar sti tu cheful a cam trecut dar sper sa ma mobilizez ca altfel e nasol pentru mine.Poftele mele sunt numai seara si nici nu stiu ce sa mai fac am inceput sa refuz sa merg in bucatarie,sper sa fie numai o perioada si sa se termine cat mai repede ca daca nu pun biciul pe mine ca am rezistat atata si acuma ce fac.Cred ca trebuie sa imi fac singura morala si poate ma opresc din pofte.
Azi iar am program de curatat ca acuma am realizat ca mai e putin pana la paste si la mine e ca la porci.Ma duc sa mai bag un pic de program artistic ca asa imi place
.Daca vreti vin si va ajut si pe voi.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
cornelia_laura spune:
Sunt si eu pe aici
doar ca pana acum am avut treaba prin bucatarie. Chiar vroiam sa va intreb voi cum va descurcati cu gatitul pentru restul familiei
? Ca eu nu pot sa fac mancare fara sa o gust chit ca iau un varf de lingurita. Pentru Eduard si sot musai fac cirbita si felul 2 si pentru Eric separat. Singurul lucru la care cu greu am renuntat e sa fac dulciuri. Si ADOR sa fac prajituri iar baietii mei le devoreaza....dar de Paste tot fac pasca si tort orice ar fi...
Si inca o intrebare legata de Superdieta perioadaII: in loc de lapte degeresat pot sa bag un iaurt mic 0% grasimi??? Pe mine laptele ma baloneaza rau, deloc nu-mi priieste.
Meniul de azi:
MD: 1 ou fiert tare si un ceai fara zahar
P: legume la cuptor cu salata verde
C: fructe
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
emiliapop spune:
Lidia "a venit si soarele pe strada mea" 

- 700 gr asadar am 62,8 Kg de la 63,5 KG si credeam ca nu mai scad in veci sub 63 dar uite ca am vazut-o si pe asta!
A... si sa va spun ca de vreo doua zile imbrac niste pantaloni de dinainte de sarcina care sunt un pic elastici ![]()
, ce bine e sa mai imbraci si altceva si a observat si sotul ca am inceput sa ma "elegantez", nu va spun ca aseara el care este as in materie de sport si slabit manca ciocolata
si eu imediat cu gura pe el
dar el imi demonstreaza ca papa orice dar face sport si tot slabeste
. El a dat jos in vreo 3 saptamani 2 kg, dar pedaleaza si dimineata si seara pana arde cam 400-500 calorii de pedalat.
Pana si puiul e un pic mai bine nu mai face febra si deci nu am fost nevoita sa ii dau antibiotic ca eu nu am o parere buna despre ele la asa varste mici, sper sa ii treaca cu nurofen,sirop si antitusiv.
Ma duc sa caut si eu niste poze de pus " la panou" ![]()
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
greutate
lucians spune:
Salutare gagicoaselor!
Atasam si noi pozele din start superdieta si,totodata venim si cu raportul .Am scapat de 300 g .
,deci azi,dimineata aveam 67 kg in cap.E un inceput bun,nu credeti? 
Meniul de ieri a fost cam slabut:apa(dimineata),salata de legume-varza,conopida,ceapa,ardei,marar,castraveti,ridichii,un castron mare de m-am umflat (pranz) si-atat.
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
lucians spune:
Iar azi,dupa nelipsita apa,am inceput ziulica cu un grapefruit mare si si baban, 2 mere iar la pranz-legume la aburi; pe seara,probabil o salata de rosii
pupici si la mai multe kg jos!
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
Bysko spune:
Mai fetelor, m-am cantarit azi dimineata si am avut un soc! Aveam 66,5 kg.M-am cantarit de 3 ori, in locuri diferite si tot asa. O fi luat-o razna cantarul?!? Cum m-am intors de la scoala m-am cantarit si la fel:66,5. Clar, maine ma duc sa ma cantaresc in oras!
De azi dimineata nu am mancat nimic ca nu am avut timp, doar am baut 1 l apa plata si acum mananc un mar!Si ma gandesc ce o sa mananc mai tarziu!
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
MissJJ spune:
Buna fetele!
Hai ca mai apuc si eu sa intru ca fata e un pic mai bine acuma se joaca, numai ca acu is eu bolnava.
aseara am zis ca mor de durere de gat si febra se invartea totul cu mine, am dormit naspa din cauza nasului. Deci fata e mai bine si eu am luat gripa de la ea.
Azi dim m-am cantarit la peleul gol si ieri aveam 61,2 azi am 60,6 deci s-au mai dus 600 de grame.
Nu-mi vine sa cred, bine ca nu mai stagnez ca am zis ca mor cand ma tot cantaream si in fiecare zi cantarul arata exact acelasi lucru.![]()
Am inceput sa folosesc de ieri si centura care am cumparat-o, cica e f buna si pt exercitii postnatale. Ce e fain e ca e tare destapta nu ma lasa sa sar direct la nivelul 6 de ex tre sa trec prin fiecare nivel altfel nu merge. Si pot sa spun ca ieri am facut nivelul 1 la intensitate mica timp de 20 de minute si dupa simteam la muschi ca ma dor ca dupa exercitiu fizic. Daca vreti sa vedeti despre ce e vb aruncati un ochi www.slendertone.com/en/female-toning-products/flexMax/flexmax-female.php" target="_blank">aici.
Imi place ca slabesc si se cunoaste bine numai ca acuma trebuie sa gasesc ceva exercitii ca sa tonific coapsele si posteriorul ca mi-a zis si barbatul ca trebuie sa fie un pic mai ferme asa. Atata tot is trista ca se vad tare urat vergeturile si nu am sa pot purta nimic scurt mai sus de genunchi, inca imi trebuie mult curaj ca sa ma imbrac in costum de baie.
Si picioarele erau atu-ul meu tot timpul purtam scurt ma si bronzez repede si fain si aratau super, acuma...
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
mamidestefan spune:
Eheheiiiiiiiiiii 

Ce de vesti bune 

Am iesit la prima plimbarica ...si voi ati dat navala 
BRAVO FETELOR
TINETI-O TOT ASA 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by lucians
Salutare gagicoaselor!
Atasam si noi pozele din start superdieta si,totodata venim si cu raportul .Am scapat de 300 g .,deci azi,dimineata aveam 67 kg in cap.E un inceput bun,nu credeti?
Meniul de ieri a fost cam slabut:apa(dimineata),salata de legume-varza,conopida,ceapa,ardei,marar,castraveti,ridichii,un castron mare de m-am umflat (pranz) si-atat.
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
intalniri de bebici
Daaaaa ...
E un inceput foarte bun

HAAAAAAI ..GABITZA 
!!!

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPERDIETA