SUPERDIETA "Maninci sanatos;Slabesti frumos"(cap4)
Raspunsuri - Pagina 23
anky spune:
quote:
Originally posted by Madachan
Lidia,fetelor multumesc mult!
O sa pun si poze zilele acestea.Eu oricum mai intru pe la voi ca-mi place.
Lidia,dieta posta de tine pt. noi toate este intadevar SUPER DIETA! Multumesc! Nu stiu daca reuseam asa repede fara stresul din spital,dar sigur pana la sf tot reuseam.
Si eu sunt curioasa daca o sa ma mentin .Ieri,de ex am mancat tort ,a fost ziua sotului si a baiatului.
Azi pt parnz mi-am facut o salata si ciupercute la cuptor.Parca imi place mai mult sa mananc multe salate decat mancare gatita.
EDWARD 29.11.2004
poze->
Stai linistita,poti sa maninci o data pe saptamina tot ce poftesti,nu te ingrasi.Ideea e sa revii a doua zi la alimentatia sanatoasa,deci de PASTE GO AHEAD! fara probleme.Eu m-am mentinut procedind asa,am mincat si cite o pizza si cite o inghetata si nu m-am ingrasat.Acu vreau sa mai slabesc 4 kile,deh inainte de copii aveam 52 de kile..ce vremuri
.Macar la 55 vreau sa ajung.Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
anky spune:
Lidia,m-am uitat la pozele tale,ai slabit frumos,se vede o diferenta mare.Felicitari
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by anky
Lidia,m-am uitat la pozele tale,ai slabit frumos,se vede o diferenta mare.Felicitari
MULTUMESC PENTRU COMPLIMENT

Mi-a mers la inima
.....
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nikolett2445 spune:
salutare eu vin doar cu 1.4kg in prima saptamana,dar ce a realizat gustae nemaipomenit,ma gandesc si eu intracolo,oricum nu renunt,cred ca stiu si de ce functioneaza mai greoi la mine,regimul meu dinaintea dietei era acelasi aproape doar ca scapam cateodata si rupeam,tot ce ma abtinusem anterior.
nikolett2445 spune:
si am uitat, am inceput cu abdomenele inainte sa raman gravida facem 200 abdomene pe zi,acum am ajuns la 30 sun t in crestere.
oricat as slabi am o burta cu sunculite asa ca imi mai trebuie ceva lucrat la ea,ce imi recomanda-ti?
anky spune:
quote:
Originally posted by nikolett2445
si am uitat, am inceput cu abdomenele inainte sa raman gravida facem 200 abdomene pe zi,acum am ajuns la 30 sun t in crestere.
oricat as slabi am o burta cu sunculite asa ca imi mai trebuie ceva lucrat la ea,ce imi recomanda-ti?
Daca vrei un abdomen ferm,trebuie sa lucrezi intens,cam 15 minute zilnic numai abdomene si masaj la un salon de infrumusetare.

lucians spune:
Salutare gagici!
Intru repede sa va transmit ca,dim.cantarul meu arata 64,500kg,aproape 3 kg intr-o sapt.Ieri am papat si peste cu multa mamaliguta si mujdei de usturoi cu suc de rosii.Ma asteptam sa stagnez din cauza asta.Daca-mi promiti Lidiaca nu-mi vei da
, recunosc c-am terminat ziua de ieri cu 2 mini ecleruri si mini tarte.N-am rezistat tentatiei!![]()
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
madau spune:

Raportez -1 kg... dupa prima saptamana, cam putin dar mai incerc inca o saptamana sa vad daca obtin rezultate mai bune..nu toate curele de slabire dau rezultate la mine. N-am trisat deloc, poate doar ieri cand am papat un miniecler
. Mamidestefan pune si la mine o
te rog, sa ma "optimizez" nitel ca tare-s trista
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
gusta spune:
Lucians si Madau daca nu bine Lidia biciul pe voi o fac eu.Pai ce sa caute in cura mini ecler.Ca deja balesc calculatorul.
Nikole sa stii ca nici eu nu stiu cum am slabit atata .
Anky daca ti-a placut cafeaua te astept diseara sa ma servesti tu cu una.
Lidia am papat din painea ta virtual si e super.Bine ca stagnezi acuma la 66 cand ai ajuns la scopul propus ,dar eu cred ca acusi iar se imprieteneste cantarul cu tine.
Marilena ce mai faci ?
Camelia astept sa ne mai spui cum stai cu kg?
Ma duc sa scol una bucata copil si sa ne jucam in gradina.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
elenita spune:
Buna fetele,
Raportez si eu saptamana aceasta o scadere de doar 300g

Am trisat ieri,m-a invitat sotul sa luam masa la restaurant la aniversarea celor 3 ani de cand ne-am cunoscut. Ce era sa fac?
Nu stiu daca sa mai continui sau nu, vine Pastele, ma gandeam sa intrerup si sa ma apuc din nou dupa Paste.