vis sau avertizare?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Tzuni pana acum doar pe rand. Dar incepe sa mi se faca somn si poate,poate am mai mult noroc azi.
Olim Canavaro e obosit ca ii apare in vis prietenei mele. Nu mai poate veni si in visele mele. Nu impart visul cu alta femeie
Codruta acuma mai mult ca de obicei. Cred ca se datoreaza abstinentei impuse din luna a 7-a.

rolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

NU.
Cand visez urat, incerc sa nu ma mai gandesc la ceea ce-am visat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Buna , deobicei visele iti spun ceva sau te avertizeaza, acum depinde si daca, crezi in ele, mie mi se intampla,sa visez ceva si sa se adevereasca sau nu.Dar stii ca totul vine din subconstient,ele se formeaza datorita gandurilor tale de pe parcursul unor zile sau saptamani, daca te-ai gandit fff mult timp la ceva amunume,cand dormi subconstientul tau lucreaza.Cat despre morti aparuti in vise ,sigur iti cer de pomana. Asta este parerea mea.
Am si eu o intrebare pt. Domnul GUESTUS, daca tot ai intrebat fetele au vise erotice, tu ai si pe cine visezi ? Bineinteles daca nu sunt indiscreta.

fetele

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by canne-marie
Am si eu o intrebare pt. Domnul GUESTUS, daca tot ai intrebat fetele au vise erotice, tu ai si pe cine visezi ? Bineinteles daca nu sunt indiscreta.

nu dorm niciodata... veghez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

veghezi la ce viseaza fetele.... sau ai tu o pila acolo sus si faci programarile la vise

asa e, relatia cu mama nu cred ca se pierde niciodata, chir si dincolo de moarte, mai ales ca am avut o relatie speciala cu ea, si a murit fulminant, fara sa ii pot spune nimic, deoarece eu nu eram acasa.Cred ca avem inca multe sa ne spunem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eu visez mai tot timpul ca zbor,e tare misto,mai ca nu imi vine sa ma mai ridic din pat.Nu stiu exact ce inseamna insa e
Cind visez cu ex. loversi este clar ca se schimba vremea.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Visele apar in perioada somnului REM care se repeta de mai multe ori in timpul duratei de somn obisnuita de 7-8 ore (asa ca da, toata lumea viseaza si nu numai dimineata).
Nu exista niciun suport stiintific pina in prezent care sa demonstreze ca visele prevestesc evenimente sau ne avertizeaza asupra unor pericole din viitor.

Daca veti face o cautare simpla pe google despre somnul REM, veti gasi destule informatii lamuritoare.

http://www.youtube.com/watch?v=hWzrrwYMQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Iata ce am postat azi dimineatza la alt subiect (copilasi nov-dec 04)

Acum plang de nu ma mai pot opri... ocmai am primit un mail... in memoria unui copilash... Nu mai intrasem la subiectul cu SD cam de o luna tocmai din acest motiv... de teama ...

Unul din copilashii cu Sindrom Down a murit pe 12 martie... Eu am aflat azi... Era mai mare cu 6 luni decat Mihai, mergea f bine ca evolutie.. fara malformatii ale organelor interne... Era unul din copiii cu SD care nu prea a avut intarzierile pe care le au ceilalti... Eu am tinut legatura cu mama lui inca de cand am aflat de Mihai ca are SD...
of...

Ce ma sperie cel mai tare... azi noapte am avut un vis ... Nu stiam de moartea acestui copilash... de care am citit acum dimineatza...
Deci am visat ca eram parca in oras si dintr-o data imi apare Mihai in brate (gen hocus-pocus). Constienta ca nu are cum sa fie la mine in brate il sun pe taica-su repede... si il intreb ce face Mihai... Era la el in brate ... il intreb daca EXACT in acel moment e la el imi brate si imi zice ca DA... Ii spun ca e si la mine in brate a aparut asa dintr-o data... Speriata iau repede un taxi sa ajung acasa cat mai repede... Pe Mihai il vedeam in continuare la mine in brate... Imi zambea si mi-a zis "Mama, eu nu o sa mai fiu , da tu sa nu fii suparata!..." Imi mai amintesc ca soferul de taxi se uita ciudat la mine ca vorbeam singura ca el nu il vedea pe Mihai...

Dupa acest vis... cand m-am trezit si am deschis calc am vazut mail-ul in memoria acelui copilash... si eu nu ma mai pot opri din plans

Am gasit acest subiect cu visele deoarece o alta mama de la subiectul meu zicea ca a fost subiect aici la generale despre copilash, si am venit sa caut acel subiect...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Cred ca visele astea apar spre dimineata...zic sa te trezesti inaintea lor....militarie si nimic altceva. Fumezi...maninci tirziu...grasimi....bei?
Cite ore aloci somnului?

nici...nici...nici, pai spuneam ca am migrene daca dorm putin, ideal sunt 8 ore ca sa ma simt cat de cat bine.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Felis mi s-a zburlit pielea.
Eu sunt cam sceptica in privinta acestor subiecte, insa in ultima vreme am cam avut cateva vise care s-au intamplat. Poate nu intocmai, insa, clar m-au pus pe ganduri. De teama, poate, am incercat sa le estompez si sa le dosesc in memoria mea, dar nu cu mare succes.

Mergi la inceput