Nou stil de viatza (135)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Eu insist::: Oloooo unde esti??? Vrem raportuuuuul!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Dordia, esti dragutza ;)

N-am disparut, am pregatit si terminat baieramul de plecare. Aproape ca m-am pus pe bocit laolalta cu colegii. Mi-au scris niste mesaje pe felicitare de m-au uns pe inimioara...

Raportul:prost, prost de tot. 67 kg
Duminica vine mama. slabe sperantze sa am raport mai bun joia aviatoare... Eu incerc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

VA DORESC WEEK END PLACUT!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Dordia-Nastad-Olo-Liris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Olo imi pare rau ca te-ai intristat la plecare!!! Lasa ca o sa fie bine.

Am calculat pentru verzisoare ::: 600 gr slabite saptamana asta si un total de 6.2 kg...=> 44.30%. Sper ca e ok!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea111 spune:

Buna seara!
Carmen , imi cer scuze ca ajung cu o zi intarziere ,dar pur si simplu ieri nu am avut timp nici sa respir. Raportul nu e prea grozav
83,5 (-500g) ,dar asta este.
An-k, daneza am inceput-o de ieri, azi is in a 2-a zi si ma urc pe pereti. In fiecare dimineata imi propunem sa o incep dar luni am iesit in oras si marti si miercuri n-am avut ce-mi trebuie pentru manacat! Sper sa o tin pana sambata viitoare.
Partea proasta e ca imi e chiar foame , mai ales seara pe la 10, ma ia cu tremurat.
In seara asta imi trimite mama pachet si sper sa fiu tare.
In legatura cu meniul de Pasti, eu abia astept.Sunt culmea! Deja ma gandesc ce o sa fac de mancare . Sper sa nu ma porcesc in ultimul hal!
V-am pupat!
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, Sigrid, Adelapop, ne dati un raport?

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Azi am mincat asa

M.D:Sunca de pui cu rosii
P: Fructe
C:Somon cu broccoli pe aburi
Am mincat si niste maslinute

Am baut vreo 4 cafele,apa si ceai.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Carmen, cred ca pentru echipa maro raportul de ieri arata asa: 10,8 kg pierdute = 54% din target. Erau 9 de sapt trecuta + 500 g Deea + 1,3 kg An-k= 10.8. Sper sa nu fi gresit.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

mephala, multumesc!

Echipa teal : + 0.300 = 9.800 kg = 61.25%

ina C

Cookie - Alma - Ina - Claudelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

No ca acu seara m-a pocnit un chef de dulce... Asa ca am bagat un Danonino pe care fiica-mea l-a tratat cu profund dispret... dinala mic, dar de tot abatere se cheama. M-am saturat de Scarsdale, noroc ca maine-i ziua cu fructe, yupi!

Lamaitele, am preluat conducerea!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput