Nou stil de viatza (135)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Cami, mai ai 800g pana iti atingi targetul. Bravo, super .

Sigrid, Mamica Dulce, haideti si voi la raport. Anca esti mai bine?

Eu am vorbit aseara cu o colega de suferinta in ale slabitului si am luat o hotarare ca o sa testam sport+ mancare "curata" timp de 2 saptamani sa vedem cum e.

Am crescut si timpul de alergat, am alergat azi dimineata 50 de min (8km, cam 650 de calorii).

Pup toate fetele,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Carmen..dar Lexi a zis de la inceput ca nu mai vrea la nici un concurs acum. Cred ca a abandonat de tot. Am mai vb cu ea, ff rar, dar niciodata nu am intrebat-o daca mai intra aici sau nu....ca io asa am inteles...ca deocamdata spune "pas".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna dimineata, eu abia acu beau cafeaua, profit de ziua libera putin, si apoi ca aproape in orice putin timp liber din cursul saptamanii ma apuc de curatenie.

Cami, felicitari pentru cele 11 kg date jos, acum te incadrezi la categoria fulg.Bravo

Carmen nu ma trece inca la categoria medie, decat saptamana viitoare daca raportez sub 80kg, merci.

Daria, felicitari pentru raport! Ma bucur ca te-ai mobilizat.

Despre masa de Pasti, deja imi fac planuri de meniu, cum sunt fan bucatareala... pacat ca aici nu se gaseste usturoi verde. Cat despre mielut am decis ca incepind de anul acesta sa nu-l mai mananc. Stand la tara vad in fiecare zi acum primavara, pajisti cu mieluti si mamicile lor... si mi-a trecut de miel

Adriana- Deea- An-k- Cornelia

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata dragelor...sunt mai bine acum,dupa strategia strutzului...

In fine raportul meu e de coma.Am 81.500,adica 500 g in plus fata de ultimul raport dar pe cuvantul meu de onoare nu e de la manacre,de la excese.Am tinut dieta corect si strict toata saptamana,dar cred ca imi vin rusii azi,am terminat folia de pastile si sunt atat de umflata,nici inelele pe degete nu mi se misca acum.Arat ca un parizer si cred ca am retinut macar un litru de apa...adica miercuri dimineata eram la 80.500 ,am tinut fara abateri si acum am mai mult ca aseara chiar!!!
Sunt tare dezamagita,eram asa sigura ca trec de prag,ca ajut echipa,ca scap de kile

Intru mai tarziu iar,va pup pe toate si va urez un weekend frumos de pe acum!

Ruxandra,ce e cu procentele noastre de saptamana trecuta?Stii ceva?Stiu ca prima data le-ai calculat tu..nu mai stiu daca ai actualizat joia trecuta..Saptamana asta vedem cum stam...

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Hello!

Felicitari fetelor care au slabit dar si celorlalte care incearca!

Nu am putut ieri sa intru deloc ca am fost toata ziua la cumparaturi, iar dupaamiaza in parc cu Sabin.

Sunt incontinuare cu voi ! Rusii au venit si incep sa ma dezumflu!
(Poate imi spuneti si mie de unde vorba asta cu rusii ca mie mi-a trebuit o saptamana de cand am venit alaturi de voi sa imi dau seama care e treaba; am crezut la inceput ca aveti delegatii de oameni veniti din Rusia si cine stie ce ghizi sunteti)

Raport: 76.5 Kg (-500 g)

Carmen, sunt de acord cu initiativa ta de a nu mai manca fainoase(cozonac in special)nici de Paste.Si mie mi se intampla sa nu ma mai pot opri.

Am incercat inca de anul trecut sa scot complet din alimentatia familiei noastre faina alba.Din pacate gasesc greu sau deloc paine care sa nu contina faina asta alba rafinata de grau.

In sosuri incepusem sa pun faina de soia si erau nasoale de tot.

Am facut paine in casa din fulgi de ovaz rasniti , faina de secara si soia dar nu a crescut si a fost oribil.

Acum as vrea sa va rog sa-mi dati si mie o reteta de prajitura din fulgi de ovaz sa fac de Paste . Am auzit ca exista si o prajitura din orez dar nu stiu cum se face.

Sabina, sa ai un baietel sanatos si inteligent!Sanatate!( pe baietelul meu de 4 ani il cheama Sabin si e un copil perfect)

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

Buna dimineata dragelor...sunt mai bine acum,dupa strategia strutzului...

In fine raportul meu e de coma.Am 81.500,adica 500 g in plus fata de ultimul raport dar pe cuvantul meu de onoare nu e de la manacre,de la excese.Am tinut dieta corect si strict toata saptamana,dar cred ca imi vin rusii azi,am terminat folia de pastile si sunt atat de umflata,nici inelele pe degete nu mi se misca acum.Arat ca un parizer si cred ca am retinut macar un litru de apa...adica miercuri dimineata eram la 80.500 ,am tinut fara abateri si acum am mai mult ca aseara chiar!!!
Sunt tare dezamagita,eram asa sigura ca trec de prag,ca ajut echipa,ca scap de kile

Intru mai tarziu iar,va pup pe toate si va urez un weekend frumos de pe acum!

Ruxandra,ce e cu procentele noastre de saptamana trecuta?Stii ceva?Stiu ca prima data le-ai calculat tu..nu mai stiu daca ai actualizat joia trecuta..Saptamana asta vedem cum stam...

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Daca ai retentie hidrica iti recomand ceai diuretic,e foarte bun,te ajuta sa elimini apa.Trebuie sa bei si multa apa.Si eu am avut retentie hidrica cit am fost gravida si o perioada dupa nastere(i).

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Cami, felicitari, vad ca mai ai putin si iti atingi tinta.

Puskin, eu am abandonat alergatul (momentan) in favoarea mersului la sala. Am fost deja de 4 ori saptamina asta, cite 2 ore.
Nu am timp sa mai si alerg, inainte o faceam dimineata dar acum de cind am inceput munca...nu mai am cind.

Carmen, am primit un mesaj de la Tzuni, e acasa, racita si cu febra. Raportul ei: 62.2 kg; e in a-5a zi de "Daneza".

Eu tocmai am venit de la sala si ma gindesc ce sa maninc...nu mi-e foarte foame dar n-as vrea sa ma culc cu burta goala. Am mincat citeva bucatele de papaya. Ma mai gindesc...poate o salata...

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by inni
Carmen..dar Lexi a zis de la inceput ca nu mai vrea la nici un concurs acum.

cine sa mai tina minte?

am scos-o din lista, cand va dori sa fie alaturi de noi, va sti unde sa ne gaseasca

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am inregistrat si penultimele rapoarte, verificati!

Tzuni, multa sanatate!
... si lasa daneza cat esti racita!

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Va rog frumos sa ma iertati, am uitat de raport, de fpat am uitat ca azi e vineri si nu joi. SUnt in concediu si in febra pregatirilor pentru ziua copilului si sunt total debusolata.
Raportul meu nu e tocmai favorabil echipei. imi cer scuze lor pentur ca saptamana asta n-am fost capabila de nimic, decat sa ma ingras
+1,2 kg - 64,8 kg

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput