Nou stil de viatza (135)
Raspunsuri - Pagina 24
Bfly spune:
Buna fetelor!
Scuze ca nu am mai trecut pe aici! Din pacate, n-am avut net. Bine ca am ajuns totusi la timp pentru raport!
Asadar, raportez: 71 kg. ![]()
Violeta, eu inca mai sunt pe aici. Nu-ti face griji!
Hai negrutzele ca stam binisor! Mai avem o saptamana!
Va
pe toate si felicitari tuturor celor care au slabit!
Noapte buna!
Poze cu bebe shtrumf
Pierderea de kilograme
la negrutzele mortale
da usurinta in miscare!
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
anky spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Buna seara, buna seara!
Mephala scumpa, de ce vrei tu sa te urasc?Cu ce ti-am gresit?
E drept ca de Paste voi suferi din simpatie alaturi de Delidana (adica fara cozo), dar macar ceva bun bun sa nu pap eu? Oricum, imi trebuie mobilizare sa-mi gatesc si eu ceva acasa. Ceva, ca sa simt si eu sarbatorile! Deocamdata nu stiu ce....
N-am mai gatit pentru mine de luni bune si poate c-ar trebui s-o fac acum... Macar 2-3 oua rosii si ceva papa.... Vad io! Poate-mi sugerezi tu ceva...
anky, in poze is imbracata!Cum dau jos blugii, cum imi spanzura suncile si aripioarele si slaninile...
Khrystin, e prima data cand reziste in batalia cu o shaormasi-s tare mandra si io de mine!
Oooooof, Delidana, ieri ananasul, azi ppn-le![]()
Eu va anunt cu mandrie ca azi am trecut de a treia zi de Daneza fara nici cea mai mica abatere. Sunt inca vie si sper sa duc dieta pana la capat. Pe 7, deci chiar inainte de Paste, o termin. Doamne ajuta!
Zuzilici, asta:pentru soacra ta. Asa...preventiv!
MamicaDulce, sper ca s-au mai linistit apele!
ina c, cum stai cu stepper-itu'?
Fug la munca.
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Nu exagera,chiar areti bine .
Defapt toate aratati bine,io nu inteleg ce vreti voi sa mai dati jos,pe bune...
.Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
an-k spune:
Buna, acu am ajuns acasa si s plecata de la 8 dimineata, dar tot m-am aruncat pe eliptica asa imbracata si am facut 7 minute, nu e mult, stiu, dar e 11 noaptea si n-am nici o vlaga, daca apucam sa ma schimb chiar ca imi pierea orice chef.
raport :80,2kg, am ajuns la raportul de saptamana trecuta si am slabit 1,3kg.
Meniul de azi:
D biscuiti de orez
G o para si 1 kiwi
P un senvis cu pui si salata- si paine alba, ca neagra nu mai aveau, si cum nu ajungeam acasa ceva trebuia sa mananc
G 2 cuburi de branza topita ligut
C supa de legume si 2 batonase de musli
Fetelor, am observat o chestie super, sportul taie foamea! Am ajuns acasa lihnita, imi venea sa intru in frigider (am luat cina la 17) dar noroc ca inainte sa miros frigiderul am facut cateva minute de sport, cand am coborat de pe eliptica imi pierise foamea deja
Sabina, felicitari! Sa ai o sarcina si nastere usoara si un baietel sanatos, frumos si cuminte
Adriana, bine ca acum va simtiti mai bine. 500g in plus puse asa repede se dau la fel de repede jos. 
Maronicile, nu avem cel mai extraordinar raport dar nu stam ff rau. Si sapt viitoare tragem tare, nu? n-o sa ingrasam' porcul in ajun (mai ales la propriu
) dar macar sa nu ne ingrasam
.
Deea, cum esti?, mai tii daneza? cum merge dieta? hai la raport
Pup toate fetele si va felicit pentru asa raport, cred ca se va aduna un buchet maricel de floricele
Am fugit in pat, maine am liber deci o sa petrec mare parte a timpului aici cu voi. Noapte buna!
Adriana- Deea- An-k- Cornelia
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
cookie spune:
Buna dimineata!
Fetelor, sorry de intarziere, n-am avut cum sa mai pun mana pe calculator, am avut o saptamana foarte incarcata care a culminat cu o zi de joi ...mizerabila!
Mi-au mers toate prost la munca, nu s-a legat nimic..si numai belele! Colac peste pupaza, am si fata bolnava, cu febra, vomitat, etc...
Nu mai zic, toata saptamana m-am simtit vlaguita, fara nici o putere, asa ca am cam mancat...sa-mi treaca...
Nu e de mirare ca acum stagnez...Imi pare rau, Echipa, ca te dezamagesc, poate reusim sa na indeplinim targetul pana la raportul final...
Nu stiu ce sa fac, poate starea mea e provocata si de anumite carente, desi cu dieta am incercat sa mananc echilibrat...oare ar trebui sa iau niste vitamine?
Felicitari tuturor fetelor care au slabit! 
Am citit si vestile de baietel-samburel, felicitari, Sabina! 
Se lasa deci cu pereche...Cum a reactionat Sofia?
Va
, mai aveam ceva de spus, dar ma duc sa-mi fac injectia cu cofeina 
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
Stie cineva ceva de Olo??? Incep sa ma ingrijorez ca nu da nici un semn de viatza.
Nastad, Liris felicitari pt stagnari! E bine si asa!!!
Felicitari Violeta...in ritmul asta vei ajunge fotomodel!!! Tine-o tot asa, bravo!!!
Gata ca ma duc la munca si daca mai am timp mai arunc un ochi pe la voi!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
alma_n spune:
quote:
Originally posted by cookie
Nu mai zic, toata saptamana m-am simtit vlaguita, fara nici o putere, asa ca am cam mancat...sa-mi treaca...Nu e de mirare ca acum stagnez...Imi pare rau, Echipa, ca te dezamagesc, poate reusim sa na indeplinim targetul pana la raportul final...
Cookie, e perfecta si stagnarea!
Important este sa-ti revii, sa te simti bine: Poate ca ar trebui sa iei niste vitamine sau, sa mananci mai multe fructe, legume #351;i lactate. Zic si eu

inni spune:
'Neata !
Dau si eu raportul meu de stagnare saptamana asta. Sunt cu rusii la purtator...si...ata ete. 

Felicitari tuturor celor care au slabit 
Am vz ca ati vb (mai demult) de "meniul" de Pasti
...va admir pe cele care veti putea sa va abtineti de la masa copioasa...eu una abia astept sa ma infrupt dintr-un miel (friptura, ciorba...orice..numai miel sa fie) si sa mananc Pasca.
Va pup si o zi cat mai buna !
mephala30 spune:
Neatza!
Am facut modificarile in lista, va rog sa-mi spuneti daca am uitat pe cineva. Verificati si podiumul.
Inni, stii ceva de Lexi? Ar fi al treilea raport la care lipseste....
Trinity, la fel, ai doua rapoarte sarite...mai esti cu noi?
Ekipele la care toate fetele au dat raportul, astept sa-mi comunicati nr. de kg. slabite si procentul atins din target.
Celelalte fete, va astept cu raportul.
Meniul de azi:
-cafea
-legume si salate
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
ina C spune:
Mephala, la mine e aceeasi problema de saptamina trecuta.
Eu pe 1 februarie aveam 84 kg, la sfirsirul lui februarie( cind am venit la voi) 80 kg, dar pe 1 martie am declarat 79 kg.
Deci trebuie corectata greutatea initiala 79 Kg si trebuie sa ma dai din nou jos de pe podium 

Multumesc si sa stii ca arata foarte bine prima pagina asa aerisita!

Cookie, noi sa fim sanatoase si vesele!Bine ca nu ai pus vreun kg!
De astazi e mobilizarea generala,nu?Suntem pe ultima suta!
Eu mi-am atins targhetul, dar as vrea pina simbata viitoare sa dau jos si 1 kg la care visam in secret, ca sa pot spune ca am slabit 10 kg de la 1 februarie.Sper sa ma ajute mult si curatenia generala pe care am inceput-o.
alma, avem deci -0.900 kg si o asteptam cu mult interes pe Claudelu.
O zi buna tuturor!
alma, meniul?????
Cookie - Alma - Ina - Claudelu
zisaCami spune:
Buna dimineata,
Raportez cu intarziere: ieri aveam 60,2 kg ( azi si mai putin
), cu - 1,1 kg intr-o saptamana si un total de - 11,5 kg. Acum la ce categorie ma incadrez?!
Eu stau din ce in ce mai prost cu timpul, nu am mai apucat nici sa citesc.
tuturor
Cele mai ambitioase:
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
Cami
www.idieta.ro/show_ticker_image.php?scope=&rigla=10&slider=13&&weight_start=71,7&weight_current=60,2&weight_target=59,7" target="_blank">Silfiduta

Cu ce ti-am gresit?
E drept ca de Paste voi suferi din simpatie alaturi de Delidana (adica fara cozo), dar macar ceva bun bun sa nu pap eu? Oricum, imi trebuie mobilizare sa-mi gatesc si eu ceva acasa. Ceva, ca sa simt si eu sarbatorile! Deocamdata nu stiu ce....
N-am mai gatit pentru mine de luni bune si poate c-ar trebui s-o fac acum... Macar 2-3 oua rosii si ceva papa.... Vad io! Poate-mi sugerezi tu ceva...
si-s tare mandra si io de mine!