Nou stil de viatza (135)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Am mancat si eu de seara si am acum timp sa scriu.

Vad ca portocalele mele nu au intrat la raport...ce o fi cu Mamica Dulce?

Khristin, nu prea stiu sa iti recomand hoteluri in Praga...sunt multe de spus despre oras, este foarte frumos. Mancarea nu este cine stie ce...preturile sunt sub vestul Europei. Orasul este destul de mic, deci este posibil sa va plictisiti aici daca stati mai mult de 1 saptamana.

Delia, si eu ma gandesc la tine cand merg la sala, adica in fiecare dimineata . Saptamana asta am fost cu rusii pe cap si nu am mers la alergat marti si miercuri, doar luni si astazi, pentru ca am avut dureri destul de mari. Daca nu ma doare burta merg la sala.
Ai mai fost la alergat?

Mik, bine ai revenit. Imi plac meniurile tale la nebunie, foarte echilibrate. Si stai linistita ca cu cat se duc kg astea mai greu cu atat revin mai greu.

Doina, capul sus, pai se poate ???Ce fac puii tai?

Zuzi, tu ce mai faci, ce mai zici?

Felicitari fetelor care au slabit .

Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Sabina felicitari pt flacau, sa creasca mare samburelul si sanatos!!!
Olooooooooo unde esti??/??? Hai la raport!!!! Cat ai slabit??? Ne tii pe jar??

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Sabina

neata!
raport, plus 5 kg de la incepoutul sarcini si.....Baby BOY!!!!!

da, cica e baiat de data asta.
Pana nu-l vad nu mai cred nimic ;-))))))))))))
pup fetele.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Felicitarile mele!

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor eu sunt tare zapacita de cap. Maman n-a ajuns in Romania la ora care trebuia si de-aici toata nebunia. Avionul a plecat cu intarziere din Toronto. Legatura de la Amsterdam a pierdut-o. I-au imbarcat pe toti si i-au dus la Paris si de-acolo abia in seara asta la 7:30 au ajuns in Otopeni.
Insa in aeroport surpriza mare, cand au aflat ca bagajele sunt inca in Amsterdam si e posibil sa ajunga in Otopeni abia pe la 12 noaptea. Dupa ce ca in loc sa ajunga in Ro la 13:20 au ajuns c-o intarziere de 6 ore si fara bagaje. Asa ca va trebui sa stea in aeroport sa-si recupereze bagajele si abia maine dimineatza sa plece inspre C-ta. Imi vine sa-i pe toti de la KLM.
Carmen imi cer suze dar cu nebunia asta n=am reusit sa ma cantaresc. Am sa-ti dau raportul maine dimineatza.

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de [b]Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Sabina, te felicit si iti doresc multa, multa sanatate!

Fetele teal, unde sunteti?Hai la raport!

alma, e bine totusi ca suntem cu minus,nu?

ina C

Cookie - Alma - Ina - Claudelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna fetele,am aparut:) Imi pare rau ca n-am postat,multumesc de grija,am vazut ca tot ati intrebat de mine..ieri am fost tare suparata toata ziua,azi la fel,inca n-am rezolvat nimic ci am luat atitudinea strutzului-capul in pamant.Daca nu vorbesti despre buba,dispare
Azi dimineata nici eu n-am apucat sa ma cantaresc ca la 8 dimineata a sunat la usa prietena mea,m-a trezit si am plecat repede in oras.Insa maine ar trebui sa-mi vina rusii,sunt super umflata ,nici inelele pe degete nu le pot misca si pana ieri imi cadeau daca scuturam manaNu stiu ce o sa raportez maine,cred ca in cel mai rau caz stagnare fata de saptamana trecuta.

Pup toata trupa vesela!!!

SABINA-felicitarile mele si un pup mare pe burtos!!!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Sabina, felicitari! Sa fie pereche!

Zuzi, of cate peripetii ptr mamica ta!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by crystina
Doina[/b], capul sus si sa-ti treaca starea asta! Ce-ti mai fac copilashii?

Sper sa-mi treaca desi nui mi place deloc de mine.
Copii sunt bine.Doruletz e in grafic( a fost tzutzu cu el la doctor)si Onitza e "male", "moasa"si "shteapta"( maine pleaca in excursie si sigur o sa stau ca pe jar pana se intoarce).
Pitica ta ce face ?E sanatoasa?

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Dordia-Nastad-Olo-Liris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by puskin

Doina, capul sus, pai se poate ???Ce fac puii tai?

Imi revin eu ...nu-mi fac probleme ...sper cat mai repede!
Copii sunt bine, imi vine sa ii mananc de drag, ei ma fac sa trec mai usor peste tot...si bineanteles tzutzu( azi mi-a adus 35 de buchetele de zambile).

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Dordia-Nastad-Olo-Liris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Ca de obicei apar si eu la ora asta, asa ca dau raportul acum, desi m-am cantarit dimineata: 77.00 kg (deci - 1.300 kg)

Multumesc mult pentru explicatiiledate referitor la crom. Cred ca am sa-l incerc (si la mine problema nr. 1 sunt dulciurile), dar dupa Paste.

Dordia2000, felicitari pentru trecerea sub pragul de 90 kg.
Felicitari tuturor fetelor care au slabit si celor care au stagnat sau au luat un pic in plus sa nu capituleze, ca doar nu ne taie nimeni capul.
Adelapop, Bfly, unde sunteti? Nu dati raportul?

Va pup

Mergi la inceput