Pete rosii
Buna fetelor,
Revin si eu cu o intrebare - rugaminte.
In timpul menstruatiei imi apar cosuri in zona barbiei..(zona T)pe care eu cam le masacrez si acum mi-au ramas pete rosii cam pe toata zona. Stie cineva cum pot fi tratate ca sa dispara? Sint foarte inestetice si pare ca si cind as avea mereu cosuri in zona aia desi nu mai am...cind nu sint rusii pe la mine .
Multumesc,
Madi
Raspunsuri
lilach spune:
Incearca sa folosesti masca de argila dar numai in zona afectata.
Se mai poate folosi si un pic de drojdie de bere amestecata cu citeva picaturi de lamiie si pusa numai pe zona afectata [petele rosii vor dispare dupa citeva tratamente].
Succes
ella& laura,andrei,andra
Oana_B spune:
Lilach, si eu am probleme cu petele rosii (cum ii zice? rozacee cumva) dar in zona obrajilor. Daca dau cu drojdia de bere pe toata fata este ok? Cat timp trebuie tinuta masca?
Merci,
Oana_B
An insincere and evil friend is more to be feared than a wild beast; a wild beast may wound your body, but an evil friend will wound your mind - Buddha
lilach spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Lilach, si eu am probleme cu petele rosii (cum ii zice? rozacee cumva) dar in zona obrajilor. Daca dau cu drojdia de bere pe toata fata este ok? Cat timp trebuie tinuta masca?
Merci,
Oana_B
An insincere and evil friend is more to be feared than a wild beast; a wild beast may wound your body, but an evil friend will wound your mind - Buddha
Ce fel de pete rosii ai ? Din cite inteleg eu tu ai pe obraji pete rosii.Descrie-mi cum arata.Nu folosi nimic pina nu imi scrii exact ce pete ai.Te rog!!
ella& laura,andrei,andra
Oana_B spune:
Sunt pe pometii obrajilor, in stanga si dreapta, acolo unde se pune de obicei fard de obraz, ca niste vinisoare rosii pe sub piele si nu sunt urme de cosuri.
Oana_B
lilach spune:
Ceea ce ai tu se numeste coproza sau cuperoza[m-am gindit la asta imediat cind am citit ceea ce ai scris de asta ti-am scris sa nu folosesti nimic.]
Cuperoza se formeaza la cine are pielea f. subtire dar in Romania se produce si din cauza tratamentelor cosmetice cu aburi[eu nu le recomand].
Ce poti sa faci: nu prea multe, dar poti sa le estompezi printr-un machiaj perfect.
Inainte de apune make-up trebuie neaparat sa folosesti concelear [trebuie sa existe de culoarea verde special pentru cuperoza] De ce verde Pentru ca verde cu rosu se neutralizeaza si devine culoarea pielii.
Peste neaparat sa folosesti make-up si pudra.
ella& laura,andrei,andra
Oana_B spune:
Why me???
Si chiar nu exista nici un tratament???
Cred ca aburi am folosit de fo' 3 ori in toata viata mea si nici cu smacuri nu imi dau prea mult, decat pe la ocazii.
ici si merci mult de raspuns,
Oana_B
raly spune:
Si eu am probleme cu tenul in ultima vreme in sensul ca mi-au iesit bubite mici rosii, care dupa ce trec lasa urme, nu se mai curata ca alta data, iar in jurul gurii uneori am niste pete rosii, nu stiu de la ce, si nici ce sa fac.Cred ca niste comprese cu salvie ar fi bune.Deci nu sunt cosuri propriu zise, ci mai mult bubite rosii, fara nimic inauntru, dureroase, care cum se trec, apar altele.
Sa fie de la alimentatie, sa fie acnee rozacee??!!
Voi ce credeti ca ar trebui sa fac?
Multumesc anticipat,
Madi spune:
Draga Lilach,
Multumesc pentru sfaturi.
Masca cu argila folosesc, insa pe toata fata pentru ca imi mai apar cosuri si pe frunte, doar ca acolo nu mi-au ramas petele rosii. In zona barbii, cosurile sint in general din cele dureroase si pe sub piele si de aceea imi ramin acele pete rosii, cred eu.
Spuneai si de drojdie de bere...ce fel de drojdie de bere? Proaspata sau granule?
O sa incerc si cu asta poate cu ea o sa dispara...daca ai mai multe sfaturi pentru mine, te rog spune-mi-le..Iti ramin datoare.
Madi
lilach spune:
Draga Madi,
daca ai cosuri dureroase si sint sub piele,recomandarea mea este sa mergi la o cosmeticiana pentru a-ti face un tratament cosmetic de scoatere a cosurilor.
ella& laura,andrei,andra