Comori de nov-dec 2004 (145)
Raspunsuri - Pagina 31
ad_rianna spune:
hai ca mi-am facut putin timp liber sa mai "arunc un ochi" pe aici. am citit toate nazdravaniile pe care le-au facut picii...si onitza cu masina de spalat
...andreea mare dilema ai tu! ai reusit sa te hotarasti? eu nu stiu ce o sa ma fac din toamna cand va trebui sa aduc copiii la gradinita ca si eu am un serviciu tare departe, care ma solicita peste program (chiar daca seful nu mi-o cere, e treaba mea si nu o pot face altfel, recunosc nu atat de bine platit ca cel pe care il ai tu in vedere, dar am unele libertati aici care compenseaza)
dana sa-i fie de bine motocicleta sotului tau
...dar tu mergi cu el? eu am fost o singura data si am crezut ca lesin de teama. mi se par super curajosi cei care fac "sportul" asta. cat despre cheltuit...sotul meu a zis ca ma inchide: am fost la ianna si erau niste scurte dragute la un pret super ieftin (20 ron pe cand la un alt magazin "de fitze" aceeasi geaca era la 85 ron
)...asa ca am luat 2 bucati...+sarafan lui bibi...+o bluza cu fermoar lui tudor...+ ca sora mea tocmai a fost intr-un week-end de shopping la viena si ea numai la zara stie sa-si lase manii asa ca iar le-a luat o groaza de bluze, tricouri si pantaloni de acolo...al meu sotz lesina cand vede si ma tot intreaba cand o sa le poarte. cica "sper ca macar luna asta nu le mai iei hnimic..." ... "da' de unde (zic eu) trebuie sa le iau pantofi de vara de la melania, merge sora mea saptamana viitoare in timisoara si trece pe acolo" .... zbang
. intr-un fel mi-e ca o cam invat cu narav pe bianca ca deja face fitze la imbracat...sa-l vedeti si pe tudor cum se duce sa se uite in oglinda cand primeste ceva nou....el e mai putin sociabil si putin mai timid decat bianca...dar imi vine sa-l pap tot de scump ce e
...
am obosit de la scris...mai revin 
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
ad_rianna spune:
dana era sa uit. este cuptor de paine la noi, uite www.panasonic.ro/products/cat_subcat.jsp?id=39" target="_blank">AICI
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
bits spune:
Diana esti o dulce
,asa ca ciocnim un ou virtual
pana la urma iau un panettone,vopsesc 5 oua,mancare oricum fac zilnic
si asa o sa treaca marea sarbatoare.
azi cand am sunat-o pe mama imi zice:"ce mancare faci de Paste?" iar cand i-am spus ca nu fac nimic deosebit a sarit"vai da cum sa nu faci nimic draga?!" de parca ea a uitat cum e sa cresti 2 copii fara ajutoare si singura de dimineata pana seara
Adriana m-am hotarat pana la urma in ce statiune ma duc.agentia aia e serioasa ?
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by bits
Adriana m-am hotarat pana la urma in ce statiune ma duc.agentia aia e serioasa ?
Amon si Kenzo
E cea mai serioasa zic eu. Pana acum tot prin ei am fost in concediu, si cand mai pleaca cineva de la mine de la firma in strainatate tot prin ei luam biletele de avion...anul asta cred ca tot prin ei vom merge pt.ca au preturile mai bune, fiind o agentie mai mare cred ca-si permit, fata de altele mai mici.
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)