Comori de nov-dec 2004 (145)
Raspunsuri - Pagina 23
flori76 spune:
Fetelor,iar dau buzna la voi,ca nu ma pot abtine(sper sa nu va supar
)
La multi ani fericiti pentru Irisina,papusica dulce si frumoasa!Dana,sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii 
Andra,sa-ti traiasca minunile.
Sunt niste frumosi amandoi,iar Alex..este un mic barbatel 
Onitza,ii sta super fain lui Paul tunsulici
.Ochisorii aia mari si frumosi ies mai tare in evidenta.
Pupici si o zi frumnoasa tuturor! 

Flori
Noi
mariussimiuc spune:
Ioana,e un scump Paulica tunsulica,ii sta tare bine tuns.
Mihaela,sa-ti traiasca printesa mica,e tare frumoasa! 
Miha si Robert 
onitza spune:
FLORI, MIHA
Flori La Multi Ani pentru astazi!!! cum te serbezi? o plimbare in parc e ideala astazi!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
Cecilia C spune:
Dragele mele mamici am de zis ceva ce mi-e foarte greu, nu credeam ca o sa ajung sa postez asa ceva. Au aparut unele neintelegeri intre mine si o mamica de pe forum, am fost acuzata destul de grav si din pacate asta e ultimul meu mesaj. Imi pare nespus de rau ca s-a ajuns la asa ceva, eu una nu sunt genul care sa ma supar asa de usor,dar se pare ca in unele situatii nu ai de ales. Nu am sa va mai obosesc cu postarile mele de-acum inainte
. Va doresc sa aveti o viata frumoasa alaturi de cei mai frumosi copilasi pe care i-am cunoscut si viitoarelor mamici sarcini usoare si copilasi sanatosi.
Va pup pe toate si gandurile mele sunt alaturi de voi.
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
onitza spune:
quote:
Originally posted by Cecilia C
Dragele mele mamici am de zis ceva ce mi-e foarte greu, nu credeam ca o sa ajung sa postez asa ceva. Au aparut unele neintelegeri intre mine si o mamica de pe forum, am fost acuzata destul de grav si din pacate asta e ultimul meu mesaj. Imi pare nespus de rau ca s-a ajuns la asa ceva, eu una nu sunt genul care sa ma supar asa de usor,dar se pare ca in unele situatii nu ai de ales. Nu am sa va mai obosesc cu postarile mele de-acum inainte. Va doresc sa aveti o viata frumoasa alaturi de cei mai frumosi copilasi pe care i-am cunoscut si viitoarelor mamici sarcini usoare si copilasi sanatosi.
Va pup pe toate si gandurile mele sunt alaturi de voi.
Poze
Poze Ada
CECILICO, ma omori cu zile!!! cum sa ne lasi????? ti-ai facut atatea prietene in grupul nostru si ne lasi pentru o "gura sloboda"??!!!! haide, calmeaza-te, incearca sa te aduni si sa iti dai seama ca noi iti suntem prietene, ne bucuram de fiecare postare de-a ta si mai ales cand ne arati minunile tale frumoase! Cecilia, tu mereu "radiezi" de bucurie si optimism, nu te retrage, da uitarii ce s-a intamplat si gandeste-te la bucuria pe care si tu o simti cand intri si citesti despre noi si mai postezi despre fetele tale...as indrazni sa te intreb ce s-a intamplat? cine te-a jignit si in ce fel??? sper ca nu din grupul nostru...iar daca s-a intamplat, poate totusi persoana este in general mai impulsiva si tot ea o sa aiba de suferit in viata, nu tu..datorita caracterului ei...totusi prefer sa nu ma pronunt, mai ales daca nu stiu ce s-a intamplat..ne spui Cecilia???

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
mariussimiuc spune:
Cecilia....Tocmai tu care radiezezi de buna dispozitie intotdeauna? Nu pot sa cred ca te lasi doborata de niste...vorbe.
si te rog sa te mai gandesti.
Miha si Robert 
mariussimiuc spune:
Hi hi hi...Io acu m-am prins...Cecilia...e pacaleala de 1 aprilie,nuuu? 
Miha si Robert 
ochi_verzi spune:
Cecilia, asta da pacaleala!!!

Cecilia, in acel proiect suntem implicate vreo 7 invatatoare.Daca nu stiati, azi e ziua pasarilor,iar pe 15 aprilie este ziua padurii.
Ioana, imi pare rau ca eram ocupata,dar nu puteam vb cu tine pe mes ca mi se ardeau chiftelutele.Vb. mai tarziu, ca acuma am vazut ca ai iesit. Si zici ca-ti place "bunicuta" Dianei. Vezi din acest motiv toti îi spunem Olguta si nu "buni".Asa am fost invatati de mici, sa le spunem pe nume, iar fetele noastre la fel.
http://community.webshots.com/user/tincadiana
Cecilia C spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Hi hi hi...Io acu m-am prins...Cecilia...e pacaleala de 1 aprilie,nuuu?
Miha si RobertAzi poti fi caine...Maine poti fi copac...
....n-as pleca nici moarta din cercul vostru, ha ha 
Pupici si o zi cu cat mai putine pacaleli.

Poze
Poze Ada
ochi_verzi spune:
onitza, vezi sa nu fie vreo pacaleala, imbracatul de dimineata si pusul pe olita!Am glumit! E mare mey! Ce vrei? Vrea sa-ti arate ca a crescut! Mancel mama da frumusel!
Apropo!Ati luat revista "mami".Diana de ieri asculta doar CD-ul "Mamica mea e super"
http://community.webshots.com/user/tincadiana